Logo

TEAM JÆREN AS

Company header image
Company header image
Logo

TEAM JÆREN AS

Om oss

Før Team Jæren AS ble etablert, var Daglig leder Tom Erik Aniksdal eier og medeier av andre etablerte byggefirmaer i området. Dette har gitt gode kunnskaper og relasjoner til firmaet, som i 2019, etter at Bjarte Mæland kjøpte seg inn, fikk navnet Team Jæren AS. I dag utfører vi alle typer snekkeroppdrag til både private og offentlige aktører på hele Jæren.Vi i Team Jæren AS er opptatte av høy...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

  • Sentral godkjenning: En godkjenningsordning for entreprenører og håndverkere som ønsker å utføre bygg- og anleggsarbeid i Norge, og som krever at virksomheten oppfyller kravene til faglig kompetanse og kvalitet.

  • Godkjent lærebedrift: en bedrift som har fått godkjent læreplasser og kan ta inn lærlinger i ulike fag for å gi dem praktisk opplæring i arbeidslivet.

  • Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.


Evalueringer

Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.


2 Album

bilde profil

1

bilder

7703679df803c71f3ec2cf83bb56918a

12

Referanseprosjekter


Kontakt

Adresse

Indrebøvegen 20, 4365 Nærbø

Kontakt oss

+47 959 2** **

tomerik@***.no

Kontakt oss

+47 959 2** **

tomerik@***.no


Two postit notes depicting a bedroom and kitchen

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste