Få hjelp til tretrapp i Sandnes

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp i Sandnes? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til tretrapp i Sandnes

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp i Sandnes? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tretrapp i Sandnes

Platting, trapp og "benk"

4324SANDNES

Er på utkikk etter firma som kan legge en platting med bjelkelag og terrassebord i impregnert tre direkte på pukk/singel. Området er ca. 30 kvadratmeter som henger sammen der ca. halvparten er et rektangulært område, men restene rundt et hushjørne og hjørnestolpe. Mesteparten av plattingen er på ett nivå, men ønsker å lage en trapp /benkeløsning på en langside (ca. 5 meter). Det er solide grunnforhold for platting og ingen støping forventes å være nødvendig. Befaring for å forklare er nok påkrevd da det er krevende å forklare skriftlig hva vi ønsker . Tegning der det er brunt område ønsker vi platting. Blått område på samme tegning er hvor vi ønsker trappetrinn / sittebenk.

Pusse opp innetrapp

4327SANDNES

Trenger noen til å pusse opp innetrapp og legge lister i gangen

Snu av trapp

4325SANDNES

Har en trapp fra balkong å ned til Hagen der vangene er snudd feil vei, og ønsker å få dette korrigert. Det betyr at trappen må bygges på nytt, samt nytt rekkverk

Inngang utvidelse og trapp_i Tre

4321SANDNES

- Jevne jord/singel ut fra huset vegg. - Bygge opp 2.1m x 3.1m utvidelse som vises på bilde og et trapp på tre til inngang.

Renovering av utvendig trapp

4306SANDNES

Utvendig trapp må skiftes. det er starter med et avsats så 4 trinn ned til neste avsats, så 6 trinn til en liten terrasse. Så videre ned 8 trinn til terrasse. I utgangspunkter er det kun trappen det skal gjøres noe med. Avsats 1 er 87x110 cm, bredde på trinn er 77 cm, avsats 2 er 105x82 cm. De nederste 8 trinnen skal utvide til 117 cm.

Tette trapp og lage kort under

4321SANDNES

Jeg har en trapp med 14 trinn som jeg vurderer å tette trinnene på samt sette opp vegg og dør til å ha oppbevaring under. Kan jeg få et prisestimat på det? Det vil trenge 13 plater for å tett trappen pluss en lettvegg og dør.

Siste evalueringer
Tette trapp

Fikk tettet trapp ned til kjeller, erfaren, effektiv og pålitelig. Vi er super fornøyd. Tusen takk.

Feb. 2021
E

Elin om VIGRU AS

Sandnes
Prisanbud

Jeg er fornøyd.

Juni 2020
S

Siv Rose om THORGEIR GUNNARSSON

Hommersåk
Bygge rekkverk på terrasse

Meget proft arbeid. Kommunikasjonen gikk fint, arbeidet ble raskt gjennomført og det ble urolig fint. Ryddig og profesjonell i hele prosessen, og til avtalt pris. Kommer til å bruke firmaet ved andre anledninger også.

Feb. 2020
J

Janne om DP-BYGG DAINIUS PIPIRAS

Sandnes
Rive innervegg, hjørnepeis, legge ny parkett (+ malearbeider)

Byggfirma Hetland ga et godt og konkurransedyktig tilbud. De ga et oss et godt inntrykk fra starten, seriøse. Gode løsninger og godt utført arbeid til avtalt pris.

Nov. 2019
T

Tor Olaf om BYGGFIRMA HETLAND AS

Sandnes
Ute trapp i tre

Flott arbeid effektivt ryddig .Prisen var grei . Bruker gjerne Refvik igjen

Mai 2019
I

Inger Lise om BYGGMESTER REFVIK AS

Hommersåk
Div snekkerarbeid utsiden hus

Effektive og professjonelle folk, får jobben gjort. Konkurranse dyktige priser.God kommunikasjon gjennom hele prosessen. Kan anbefales.

Mai 2019
H

Hanne om M.P.H. BYGGTJENESTER LUKASZ JANICKI

Sandnes
Maling av trapp og trappevegg

Leder for bedriften, og kontaktperson i forbindelse med oppdraget, opptrer på en forbilledlig måte. Høflig og løsningsorientert. Bedriften er punktlig, og prosessen fra befaring til utført arbeid ble gjennomført etter avtale. Kvaliteten på arbeidet god og prisen for oppdraget var rimelig. Gir mine beste anbefalinger. Bjarte Øen

Mars 2019
B

Bjarte om ALT PÅ GOSCINIAK

Sandnes
Gjerde og trapp til hems

La ut annonse og kom i dialog med Jar&go. Kom på befaring. Fikk tilbud like etter som vi takket ja til. Startet opp arbeidet nesten umiddelbart. Tydelig kommunikasjon. Veldig bra pris. Jobber effektivt og ingen slurv med maling etc. Alt var ryddet opp etter jobben var utført. Kommer til å bruke de igjen.

Feb. 2019
S

Synnøve Sollid om JAR&GO BYGG SERVICE

Sandnes
Legging av eikeparkett.

Rehab AS har fjernet gamle gulvtepper og lagt parkett i gang og trapp. Arbeidet er utført med god kvalitet. Vi opplevde god kommunikasjon og hyggelige fagfolk. Arbeidet tok noe lengre tid enn stipulert men var likevel ferdig innen tidsrammen, og det til en meget bra pris. Rehab kan anbefales.

Jan. 2019
B

Barbro Furebotten om RE-HAB AS

Sandnes
Reparasjon av flisefuger

Greit utført.

Aug. 2018
T

Tore om ORLOVAS/S&I BYGG

Sandnes
Renovering av utv. flislagt trapp til sementpusset trapp + skifte av utv. belegningsstein

Faglig bra utført. Formelle ting som kontraktsignering, kostnader for tilleggsarbeider, materialkvitteringer - ikke perfekt.

Juni 2018
A

Arne J. om MURATOR MUR & FLIS AS

Sandnes
Forarbeid og maling av eldre trapp og legge gulv.

Kompetent håndverker som utførte sitt arbeid til avtalt tid og pris. Dette til tross for at arbeidet ble mer utfordrende enn først antatt. Godt fornøyd.

Feb. 2018
M

Møller om RV BYGG AS

Sandnes