Tregjerde - Sandnes

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Tregjerde i Sandnes

Gauken Bygg AS

Trenger du hjelp til å sette opp et nybygg, tilbygg eller rehabilitering av din bolig? Vi er en bedrift med lang erfaring innen bransjen, med mange fornøyde kunder å vise til. Vi kan utføre et stort spekter av jobber innen faget, og stiller som totalleverandør innen nybygg, tilbygg og rehabilitering. Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen – noe vi legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutvikling. Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Vi jobber stadig for at kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Optimalisering av funksjoner og gode løsninger skal kjennetegne boliger utviklet av oss, og vi bestreber oss på å ligge i forkant av utvikling og bruk av energibesparende tiltak til boliger.

Se mer

Sette opp gjerde på eksisterende mur (22m)

"Skjeldent god leveranse! Leverer på tid, kost og kvalitet. Utførte jobben umiddelbart og effektivt, meget rimelig og med imponerende kvalitet i et meget bra sluttprodukt."
F
Finn Inge
Stavanger, Jan. 2024
Gauken Bygg AS

Ne.sa. Bygg AS

Ne.sa. Bygg AS er et nyetablert foretak som i hovedsak tar i oppdrag i byggebransjen. Vi har 5 års erfaring fra tidligere byggeprosjekter, i tillegg samarbeider vi på våre prosjekter med andre leverandører. Vi tar alt fra renovering og oppussing til tilbygg og malejobber. Vårt hovedfokus er selvfølgelig at kundene våres blir fornøyde, samtidig jobber vi effektivt for å kunne gi en god løsning med høy kvalitet til våre kunder. Ta gjerne kontakt med oss for dine byggebehov!

Se mer

bil garasje

"Delivered very good work at valuable price. Highly recommemd."
M
Mudassir
Sandnes, Des. 2023
Ne.sa. Bygg AS

DPD BEKER BYGG

Vi er et byggefirma som setter profesjonalitet ,nøyaktighet og punklighet som vårt væremerke.Vi er erfarne håndverkere.Vi garanterer tjenester av høykvalitet basert på kundens ønsker.Vi tilbyr følgende tjenester:snekkerarbeidmalerarbeid

Se mer

Lage platting med gjerde og port

"Vi er kjempefornøyd med plattingen og gjerde som vi fikk bygget. Håndverkeren framsto profesjonell, nøyaktig og dyktig i faget, og resultatet ble veldig bra."
J
Jan Magnus Grundetjern
Stavanger, Aug. 2023
DPD BEKER BYGG

JAR&GO BYGG SERVICE

Terrasse og gjerde/levegg

"De jobber raskt, og rydder etter seg. Savnet litt bedre kommunikasjon rundt løsninger. Ellers var det raskt utført arbeid, hvor du får det du betaler for."
K
Karen-Maria
Sandnes, Juni 2023

I Treet Bartlomiej Kierpiec

Vårt firma driver med profesjonelle oppussing- og byggearbeider samt hagetjenester. Ved å kombinere vår kompetanse og flere års erfaring gjør vi også det vi liker best.Se hva vi kan gjøre for deg! Vårt motto "Alt er mulig" Maling Vi utfører slike tjenester som maling av hus, tak, terrasser sammen med omfattende forberedelser som rengjøring, vasking og utskifting av råtne elementer. Snekring Vi bygger terrasser, gjerder, skifter ut kledning av tre, monterer vinduer, dører, bygger små bygninger til hagen og mye mer... Hagearbeid Vi tilbyr profesjonelle tjenester innen vedlikehold av grøntareal. Vi sørger for at huset ditt presenterer seg godt ved å klippe hekk, fjerne ugress, klippe plenen og gjøre alt som er nødvendig i hagen din. Felling Av Trær Spesialisert fjerning av trær som vokser nær bygninger, kraftledninger og i steder som det er vanskelig å komme fram til. Vi beskjærer kroner, fjerner farlige grener, renser for døde trær.

Se mer

Trenger gjerde i hagen 26 meter lengden og 160 cm høyden.

"Jeg er kjempe fornøyd med kvalitet på arbeid, prisen jeg fikk, god kommunikasjon underveis, og profesjonalitet i gjennomføring. Anbefales!"
L
Lindis
Sandnes, Mars 2023
I Treet Bartlomiej Kierpiec

Ciuciu Sbygg

Me utfører arbeid av kvalitet. God kommunikasjon er veldig viktig for oss..Ta kontakt for en hyggelig prat.

utskifting av stakitt gjerde

"jobben ble utført som planlagt, fagmessig bra"
A
Arne J.
Sandnes, Sep. 2022
Ciuciu Sbygg

MARCUS BYGG KAMINSKA

Bygge rekkverk/skur til søppeldunker

"Effektiv, god pris, pent resultat."
W
Wenke Leonora
SOLA, Aug. 2022

VM INVEST AS

Velkommen til vår side.Vårt mål er at du som kunde skal være 100% fornøyd med kvaliteten vi leverer.Vi er et lite entreprenørfirma som utfører arbeid innen:GravingSteinmuringUteområdeTømmringRivingBetongsagingVi har ADK1 sertifikat for Vann og Avløp.

Se mer

Lage gjerde, grave/støpe stolpesko

"Veldig fornøyd med arbeidet og kommunikasjonen underveis. Ryddig og ordentlig, og fin pris."
A
Anne Mari
Sandnes, Juli 2022
VM INVEST AS

STAVANGER MASKIN AS

20 års erfaring fra entreprenør, bygg- og anlegg. Vi følger Norsk standard og er et sentralgodkjent foretak.Utgraving-kjeller, tilbygg, drenering/planering, støttemur, meisling av fjell/betong, hage/gårdsrom, asfaltering.Grunn/betongarbeidVann og Avløp - etablering stikkledningerLevering av sand, singel, grus, solla matjord og barkMaskinparken består av blant annet : 8 tonns gravemaskin ,14 tonns hjulgravemaskin m/henger , minigraver ,lastebil m/henger ,tipphenger til varebil og diverse annet utstyr til både små og store jobber.Ta kontakt for en prat eller et uforpliktende pristilbud.

Se mer

* Fortsatt ledig: Graving

"God kommunikasjon hele veien. Ryddighet og bra kvalitet på jobben som ble utført kan anbefale Stavanger maskin på det sterkeste."
M
Mo
Sandnes, Juni 2022
STAVANGER MASKIN AS

Fredrik Øye

Er et enk foretak som tar på seg mindre grave og bygge jobber, som for eksempel bort graving av hekker/busker og masse, bygging av gjerder og plattinger, løing av støttemurer, ferdigplen osv..

Se mer

Bygge gjerde

"Ryddig i kommunikasjonen. Leverte etter avtale, god pris og vel utført arbeid! Kan trygt anbefales 😊"
C
Camilla
Tjelta, Mai 2022
Siste registrerte jobber

Fullføring av tregjerde rundt tomt

4327SANDNES

Vi har allerede et tregjerde som går rundt deler av tomten. Det mangler ca 10-15m med gjerde på den ene siden. Ønsker tilbud på denne jobben. Gjerdet skal stå festet i betong. Vi har allerede de fleste stolpeskoene fast i betongen, men trenger hjelp med å snekre sammen gjerde, feste de 2-3 siste stolpeskoene og fastmontere tregjerde oppå betongen. Vi har også en del plank, men trenger nok mer.

Sette opp gjerde på eksisterende mur (22m)

4319SANDNES

Ønsker hjelp til å sette opp gjerde på mur mot gangvei. Gjerdet blir ca. 22 meter langt og vi ønsker at høyden blir minimum 1,8 meter. Vedlagte bilder viser muren hvor gjerdet skal settes opp på, samt eksempel på hvilken stil vi ser for oss. I trappen vil vi at det skal bygges inn en port/dør.

bil garasje

4324SANDNES

Hei, I am looking to build car port and small store infront of my house as soon as possible. My neighbour already have a similar car port. Looking for a reasonable pricing

Utvidelse av levegg

4328SANDNES

Ønsker å utvide en levegg fra 325cm til 558cm i lengde og fra 144cm til 200cm i høyde for å matche leveggen på andre siden av huset. Bilder og dimensjoner er lenket her: https://www.dropbox.com/scl/fi/hd98k9097lksvfm6u0ibj/Levegg.pdf?rlkey=nuff8o8jqixmuqwurz39maawk&dl=0

Sette opp spilegjerde

4329SANDNES

Ønsker å få tilbud på oppsetting av spilegjerde med liggende spiler langs tomten mot vei. Ca 30 meter strekk. 1,5 meter høyde, og ca 2 cm mellom spillene.

22 meter gjerde

4312SANDNES

Ca 1 meter høgt og 22 meter langt på ferdig støpt fundament. Stolpesko på 80 cm avstand står klart. Skal være royalimpregnert svart Stående spiler

Siste evalueringer
Befaring og montering gjerde

Bartholomew has been very communicative. The company deliver good quality job. Good communication. Clear & transparent cost breakdown. Highly recommended.

Mai 2022
H

Henny om I Treet Bartlomiej Kierpiec

Sandnes
Bygge terrasse+gjerde/rekkverk rundt

Svarte raskt på mitt anbud og møtte til befaring på kort varsel. Behjelpelige underveis i prosessen. Solid og fint arbeid. Vi er veldig fornøyd med jobben hos oss😃

Mai 2022
J

Julie Fænn om HOBU BYGG

Sandnes
Flettverksgjerde

Arbeid godt utført.

April 2022
E

Erik om OSN Objektsikring AS

Bygge gjerde, levegger og Pergola

Kjempefornøyd med resultatet på arbeidet og prisen. Anbefales på det sterkeste!!

April 2022
K

Kristin om Ciuciu Sbygg

Sandnes
Bygge gjerdet

Kjempe hyggelig, pålitelig og ikke minst effektive. Utrolig fornøyd med utføring av gjerde som ble bygget for oss. Anbefales. :-)

Feb. 2022
R

Rebecca om MARCUS BYGG KAMINSKA

Sandnes
Bygge gjerde

Veldig fornøyd med utførelse og gjerde fra Sola Hage og Anlegg. Pålitelige og effektive folk og utførelse og produkt til en tilfredsstillende pris. Det er ikke mye som trekker ned men den ene porten som begynte å sige 2 ganger pga kontruksjonsfeil. På den annen side kom de og ordnet dette rask og effektivt. Det var også mye innsig på plen rundt der rekkestøtter var installert og her var det ikke fyllt igjen med jord. Dette ble ordnet (!) men det ble brukt litt dårlig kvalitet jord med mye småstein. Sum summarum kan jeg med enkelthet anbefale denne bedriften til andre!

Okt. 2021
A

Arne Kristian om SOLA HAGE OG ANLEGG AS

Sandnes
Gjerde

De jobbet effektivt, gjorde en god jobb og prisen var også bra.

Sep. 2021
A

Anne Irene om MARCUS BYGG KAMINSKA

Sandnes
ca 40 meter gjerde

Kvalitet , tidsbruk og ryddighet var veldig bra

Juni 2021
O

Owe om SOLA HAGE OG ANLEGG AS

Sandnes
Bygge gjerde

Hyggelig og dyktig. Kommer med gode forslag til løsning og gjennomfører profesjonelt og god kvalitet på utført arbeid. Veldig fornøyd!

Aug. 2020
D

Daniel Gribbestad om DPD BEKER BYGG

Sandnes
Maling av 19 meter langt gjerde

Talib Service hjalp oss med å male et 19 meter langt gjerde. De var punktlige og kom til avtalt tid både for befaring og selve arbeidet. De var effektive og jobbet hardt hele tiden de var her. Ville absolutt brukt dem til arbeid i fremtiden da de også var eksepsjonelt hyggelige og imøtekommende. Anbefales på det sterkeste!

Aug. 2020
R

Rosa om TALIB SERVICE

Sandnes
Fjerning av hekk og oppsetting av tregjerde

Er kjempefornøyd med anbudsrunde, kontakt underveis, pålitelighet og utført arbeid. Disse karene fra Tjelta kan du stole på og jobben de gjør står til S+. Mange takk

Juli 2020
E

Egil om OSN Objektsikring AS

Sandnes
Bygg en hage port.

Veldig fornøyd med hageport han bygget for meg👍

April 2020
E

Erik om TROHUS ØYSTEIN LUTRO DALE

Sandnes

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud