Trenger du en taktekker i Time?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Time? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Time konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker i Time?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Time? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Time konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Taktekker-jobber i Time på Mittanbud

skifer tak

4344BRYNE

Legge ny stein der det mangler (rundt en takhatt), inspisere resten av tak

Sjekk av tak

4344BRYNE

Sameiet har opplevd at den øverste etasjen har hatt litt vannlekkasje fra tak. Har fått noen til å se på det, men har fått to forskjellige tilbakemeldinger. Ønsker noen til å komme på befaring, evt reparere taket

Vask av yttervegger på 3 bygg, samt maling av ett av disse 3. Ønsker også inspeksjon av tak

4340BRYNE

Det trengs maling av 1 de 3 byggene i sameiet. byggene er 2 etasjer høye med grunnareal på ca 100-200m2. Dette bygget trenger også å utbedre et lite hull i taket. I tillegg ønskes det vask av fasade av samtlige bygg (3stk) og inspeksjon av tak, med sikte på utbedring. Inspeksjonen dreier seg om at takene er nå over 20 år gamle og kan se ut som det er noe fukt. Ta gjerne kontakt for bilder og annen info. Det er ønskelig med 4 tilbud: vask av 3 bygg, Maling av 1 bygg, reparasjon av hull i tak og pristilbud på utbedring av samtlige tak. Vardmyra 42-60 4340 Bryne

Nytt papptak stue

4340BRYNE

Har ett gammelt papptak som har sluppet i limet og sprukket. Ønsker pris på å legg nytt papptak og male dette. Ca 40 kvm

Taksjekk og vedlikehold av takstein

4344BRYNE

Tak: 207 m2, gjelder Bolig Nødvendig tildekking og maskering. Taksjekk, sjekke takstein, undertak, blikk og pipe. Tetting evt rundt piper, luftehatter, og beslag. Bytte eventuell ødelagt takstein. Vaske taket, fjerne all mose og alger. Impregnere taket med Surfapore C, taksteinen blir forsterket og vanntett. Rense takrenner Tildekking/opprydning/Avfallshåndtering. Ps: Vil gjerne ha prisoverslag av deg

utbedring eller skifte bly i overgang tak/vegg

4355KVERNALAND

Det er anbefalt i husets tilstandsrappport at bly må utbedres eller eventuelt skiftes. Jeg trenger tilbud for begge alternativer: 1-Utbedring 2-Skifte"

Siste evalueringer
Fast pris nytt tak

Prosjektet ble levert som avtalt med utmerket utførelse, god dialog, til avtalt god pris og uten unødig opphold. Br. Duås vil jeg anbefale som entreprenør til andre prosjekt.

Mars 2020
J

Jostein om Duås Brødrene ANS

Bryne
Takstein som ligger ut av sin plass på taket 2 etasjer

Finnes ingenting å klage på, fikset opp i noen takpanner ut av sin stilling + skiftet noen utenom, kom faktisk dagen derpå, og utførte jobben, superb utført.

Nov. 2019
G

Glenn om INDUSTRIVEGEN 55 AS

Bryne
Legge takpanne på en 48kvm garasje

Fra jeg la ut annonsen på Mittannbud til jobben var utført gikk det et par dager. De gjennomførte jobben på få timer, men allikevel med høy kvalitet på arbeidet. Anbefales!

Jan. 2019
v

vidar om HÅLAND & KLINKENBERG BYGG AS

Bryne
Tetting av tak.

Lett å kommunisere med. Effektiv. Pålitelig. Konkurransedyktig pris. Anbefales.

Des. 2018
R

Reidulv om BYGGMESTER REFVIK AS

Kvernaland
Skifte av vannbord og stubord pluss takrenner på enebolig

Rune Bore Bygg AS kom sent inn i bud runden men gav helt fra første kontakt et godt inntrykk. Rune Bore Bygg AS har sans for kvalitet i detaljene og er flinke med å gi råd og vink underveis i byggeprosessen. Rune Bore Bygg AS kan anbefales.

Feb. 2016
t

thomas om Rune Bore Bygg

Kvernaland
Legge takmembran på 50m2 nybygd garasje

Gjorde en god jobb, allsidig mann med kompetanse på ulike fagområder.

Aug. 2015
B

Bjarte om HÅLAND & KLINKENBERG BYGG AS

Bryne
Fjerning av mose og vask av takpanner

Kom til avtalt tid,bra utført jobb til avtalt pris.Kan anbefales.

Mai 2015
K

Kenneth om ALT I Jobb Arvid Haarr

Lye
Få det tett rundt pipa/på taket, på en vinterstue

tok raskt kontakt, var kjapp til å komme på befaring og gav ca pris og kunne starte på jobben allerede på befaring. Ringte inn til kontoret og fikk bestillt pipehatten og kom og monterte den straks den var klar. Veldig kjapt og effektivt og bra gjennomført jobb til avtalt pris!

Okt. 2014
A

Anne Olaug om Stavanger Blikk AS

Kvernaland
Dobbel Garasje

Søyland Bygg har bygget en nøkkelklar garasje for oss. 14 dager etter befaring var byggearbeidet i gang, ettter 3 uker var garasjen ferdig minus portene. Portene tok en del tid å få på plass, pga underleverandør og ikke SB. Ny leverandør av porter ble valgt og en uke etter var portene montert. SB opplevdes som kjappe, nøyaktige og pålitelige i alle ledd av jobben, og kan trygt anbefales videre. Mvh Steven Tomlinson og Einar Vetrhus

Mai 2013
S

Steven Tomlinson, Einar om Søyland Bygg AS

Kvernaland