Company header image
Logo

UTNES DRIFT AS

4.2

UTNES DRIFT AS

Trondheimsveien 515, Oslo

Org nr. 920 702 546

Om bedriften

Velkommen til Utnes Drift AS Vi er lokalisert i Oslo, men dekker i tillegg til Oslo, Akershus og Østfold. Selskapet har bred og god erfaring innad i bransjen, vårt hovedfokus er å hjelpe deg med dine prosjekter. Vi tilbyr: Gravemaskin, asfalt, stein- og hagearbeid. - Drenering av boliger- Asfaltering - Støp av støttemur og garasjegulv mm. - Utgraving og planering med graver - Opparbeidelse av plen - Betongsaging, kjerneboring - Belegningsstein og kantstein - Snøbrøyting -----------------Håndverk, renovering og oppussing.- Renovasjon av hus og leiligheter- Bygging av bod, platting, garasjer og tilbygg- Sparkel, puss og maling-----------------Mekanisk rep. arbeid.- Sveising, mekanisk og teknisk arbeid----------------- Utstyr: Gravemaskin 6.tonn med rotortilt Frontlaster 2.6 tonn Lastebil m/ krokkasse Med mer.... Vi tar også på oss vaktmesteroppdrag, drift og vedlikehold av bygårder og lignende.. Daglig leder har i dag utdannelse som Maskinteknikker ved Teknisk Fagskole. Fagbrev, Førerkort kl. ABECEDE, anleggsmaskinførerbevis, og i tillegg til dette har han også godkjenning og sertifisering til å jobbe som offshore mekaniker. Vi er sikker på at du vil bli fornøyd med våre tjenester, ønsker du en befaring på jobben, så utfører vi dette kostnadsfritt for deg som kunde. Sitat fra daglig leder Kay Utnes; «...Store oppgaver skal en begynne på, ikke tenke på...» Har også spesiell kompetanse innenfor sveising, rep. og mekanisk metallarbeid. Gjerder, porter og beslag er en stor del av dette! Gravemaskin, stein og hagearbeid i tillegg til div. vaktmestertjenester er også en stor del av våre tjenester. [](http://www.utnesdrift.com/#) [](http://www.utnesdrift.com/#) [ ](http://www.utnesdrift.com/#) [ ](http://www.utnesdrift.com/#)

Hva tilbyr bedriften?

Tjenester

Anleggsgartner og grunnarbeid

Riving, pigging, og betonsaging

Entreprenører

Industri og blikkenslager

Maskinentreprenører

Mur og betong

Rørleggertjenester

Snekker / Bygningshåndverkere

Større prosjekter

Steder vi tar oppdrag

Oslo

Viken

35 evalueringer gjennom Mittanbud

F

Finn

Oslo, 2. jul 2023

Avretting av hage og bytte hovedvannkran

Får jobben gjort men holder ikke alle avtaler. Er flink til å lage problemer for å få ekstra betalt. Sluttproduktet er greit nok, men ikke helt som forventet. Man må kunne litt om graving for å leie i...

T

Tommy

Slattum, 12. feb 2023

Planering/asfaltering av gårdsplass

Gode forslag til løsning underveis, pent arbeid.

T

Thomas

Oslo, 25. jan 2023

Mindre gravejobb

Kay Utnes er en hyggelig, trivelig og profesjonell fyr, han løste utfordringer med graving av en ødelagt vann og kloakkledning på umerket vis, anbefaler å benytte Kay til Grav jobben din.

Ø

øyvind

Gjerdrum, 19. apr 2022

Støttemur rundt garasje.

Vi er kjempefornøyd med jobben, den ble utført helt eksemplarisk på alle måter.

L

Lars

Blommenholm, 19. apr 2021

Utbedring av oppkjørsel

Kay Utnes i Utnes Drift leverte etter avtale, med god kvalitet og kommunikasjon underveis. Ryddig i avtalen og med løsninger i prosessen. Vi ble litt forsinket med oppstart da det var forsinkelser i...

Siste gjennomførte jobber på Mittanbud

Bedriften har utført

73 jobber

på Mittanbud

Graving

Rælingen

10 måneder siden

Drenering, utvendig isolering, støttemur og hagearbeid

Oslo

10 måneder siden

Graving i forbindelse med rep. av drenering rundt garasje

Oslo

9 måneder siden

Denne bedriften har følgende kvalifikasjoner

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Album

033C6DE0-579C-4404-B0B6-85941B03C96F

32

Galleri

Kontakt

UTNES DRIFT AS

Trondheimsveien 515, Oslo

Org nr. 920 702 546

+47 932 8** **

Sosiale medier