Skal du bygge eller reparere betongtrapp i Lørenskog?

Skal du bygge eller renovere trapp av mur eller betong i Lørenskog? På Mittanbud får du tilbud fra flere mur- og betongarbeidere som kan hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere betongtrapp i Lørenskog?

Skal du bygge eller renovere trapp av mur eller betong i Lørenskog? På Mittanbud får du tilbud fra flere mur- og betongarbeidere som kan hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet mur- og betongtrapp i Lørenskog

Flislegge trapp - Lørenskog

1476RASTA

Skrape og fjerne løs masse, maling Litt reprasjon av trappetrinn. Noe sterkt som holder. Mørtel/Sement Lime på fliser Vertikal trinn måles lysegrå Tenker dette er totat en dags arbeid. Vi kjøper inn matrialer

Betong trapper med varmekabler

1473LØRENSKOG

Ønsker å lage ny trapper med varmekabler. Betongarbeider må vurdere hvilken type utvendig matrialler er best for utvendig trapper med varmekabler under. Gi meg Fast pris. Takk

Lage steintrapp

1476RASTA

Ønsker å fjerne nåværende trapp og lage ny steintrapp.

Sette opp stable mur- og trapp på nytt

1476RASTA

Har stablemur av typen Aaltvedt med geolock. Denne heller utover, mest sannsynlig pga en kombinasjon av jordtrykk og dårlig fundamentering. Jobben vil bestå i å ta ned denne muren, lage et skikkelig fundament og sette den opp igjen. I tillegg ønsker jeg å forlenge muren til høyre for trapp (sett forfra). Se vedlagte bilder. Trappen er lagt direkte på pukk. Denne har holdt i ca 14 år (som muren, forøvrig), men trenger nå å rettes opp. Kom gjerne med et forslag til hvordan denne bør settes opp. Kanskje fornuftig å sette steinene på et underlag av jordfuktig betong? Murer på siden av trapp må også tas ned og settes opp på nytt. Disse er løse Aaltvedt steiner (ikke limt). Står idag direkte på pukk. Ikke pent slik det nå ser ut. Vil trenge mere stein til forlengelse av mur til høyre for trapp. Ellers har jeg nok stein, tror jeg. Gi meg gjerne et tilbud inklusive materiale og et tilbud uten. Gi beskjed om hva dere prefererer. Ønsker jobben gjennomført ila juni-2024. Må være ferdig før juli-2024.

Riving av gammel betong trapp. Montering av ny trapp.

1470LØRENSKOG

Gammel betong trapp på 5 trinn skal rives og fraktes bort. Ny trapp må kjøpes og monteres.

Renovere flislagt trapp i mur/betong

1476RASTA

Gjelder utendørs trapp opp til hus. Trappen er belagt med skiferfliser, hvor flere har sprukket og løsnet gjennom vinteren. Arbeidet består av å renovere trappen under, samt fliselegge trappen på nytt. Ønsker kontakt med flislegger(e)/håndverkere som kan gjøre denne jobben sommeren 2024. Vi vurderer også å legge varmekabler i trappen. Ta kontakt for mer informasjon. Oppstart så snart som mulig.

Siste evalueringer
Liten reparasjon/vedlikeholdsjobb av trapp i stein/mur

Reparerte en skifertrapp for oss. Arbeidet ble pent utført og ryddet bra opp etter seg. Kom til avtalt tid både på befaring og gjennomføring.

Mai 2020
Y

Yngve om RÅMSÅS HÅNDVERKER SERVICE RAHMAN HAYDARI

Rasta
Mur og betongarbeid

Fixopp var raske i sin tilbakemelding og kom på befaring - leverte jobben iht til avtale. Kommer til å bruke de senere - anbefales!

Juli 2019
R

Ragnhild om Fixopp AS

Fjellhamar
lage 24 meter gangvei

godt utført jobb

Des. 2018
G

Geir om BYGG & STEIN AS

Siggerud
Fjerning av trapp og bygge ut gulv og tak

Multigroup Bygg AS gjorde en kjempegod jobb. Anbefalte gode løsninger fra start og underveis og utførte arbeidet meget bra til avtalt tid og ikke minst, til avtalt pris! Flinke håndverkere i alle ledd. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Anbefales!

Juni 2018
Y

Yuk Ho om MULTIGROUP BYGG AS

Lørenskog
Loftstrapp

Veldig bra utført arbeid. Kjøpt inn trapp og lister og utførte jobben raskt og bra.

Mai 2017
A

Anne om Oppusing Mester Arunas Girskis

LØRENSKOG