Riving av bygg i Nordre Follo

Riving av bygg er en omfattende jobb. Det er søknadspliktig og krever håndverkere i Nordre Follo med kompetanse på riving. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan helpe deg med alt innen riving.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Riving av bygg i Nordre Follo

Riving av bygg er en omfattende jobb. Det er søknadspliktig og krever håndverkere i Nordre Follo med kompetanse på riving. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan helpe deg med alt innen riving.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet riving av bygg i Nordre Follo

Riving av uthus/anneks

1405LANGHUS

Ønsker pristilbud på riving av uisolert og enkelt uthus/anneks på ca 25kvm. Ønsker pristilbud inkludert bortkjøring av materialer. Til info er uthuset plassert på tomten slik at det antakeligvis er vanskelig å komme til med gravemaskin el. og derfor sannsynligvis må gjøres manuelt/for hånd.

Riving av garasje.

1400SKI

Vår garasje bygget i 1980 (ikke av oss) er i svært dårlig forfatning. Den har takplater av asbest, som må behandles etter forskriften. Platene på taket heter Magnaniplater. Det er akkurat plass til en forholdsvis liten bil i garasjen. Garasjen er ikke i bruk, og det ligger gamle materialer i den som også må fjernes. Oppsatt i bindingsverk, men utvendig panel.

Riving av vegg + flytte kontakt

1413TÅRNÅSEN

Jeg ønsker å rive veggen mellom stue og kjøkken slik at det blir åpen løsning. Jeg har fått bekreftet av styret i borettslaget at det ikke er en bærevegg. I dag har jeg også TV ved denne veggen, så planen er å ommøblere slik at spisestuen er ved kjøkkenet og stuen er på andre siden. Det må derfor også endres/flyttes på kontakter. Jeg har også en dør inn til stuen, som jeg ønsker å få fjernet. Jeg ønsker hjelp med riving av vegg, flytting av kontakter, ta vekk dør og hjelp med ommøblering.

Ønsker pris på renovering av uteområde og ny garasje

1415OPPEGÅRD

Vestliveien - Detaljert Prosjektbeskrivelse for Utbedring av Innkjørsel, Støttemur og Garasje Til Arkitekten og Entreprenøren, Vi tar kontakt for å informere om og be om tilbud på det planlagte arbeidet på vår eiendom, Vestliveien 34. Arbeidet involverer en rekke utbedringer, inkludert riving og gjenoppbygging av en garasje, forbedringer av en innkjørsel og støttemur, samt tillegg av diverse installasjoner. 1. Garasje: Riving og bortkjøring av eksisterende garasje. Ny garasje bygges i samme stil og størrelse innenfor søknadsfrie grenser som forhåndsavklart med kommunen. Garasjen skal ha isolerte lecablokker og være tett og fuktfri. Mønehøyde maks 4 meter og gesimshøyde maks 3 meter. Taket skal fungere som en tett takterrasse. Inkluderer installasjon av vindu, dør, automatisk garasjeport, godkjent elbil-lader, sikringsskap, og belysning. 2. Innkjørsel og Støttemur: Senking av innkjørselens øverste parti med ca. 1 meter og utvidelse mot sør ved fjerning av fjellmasse. Rehabilitering og styrking av støttemur mot vei, inkludert fjerning av tunge masser og erstatning med lette, drenerende materialer som lecaklinker. Installasjon av utebelysning og legging av varmekabler i innkjørselen. Avsluttes med asfaltering av innkjørselen. 3. Tilleggsarbeider: Ny trapp til inngang med belysning. Vannrør til utekran og en rad med dekorative steiner langs innkjørselen, med mulighet for belysning og beplantning. 4. Andre Tilleggsarbeider: Disse tilleggene skal vurderes for deres gjennomførbarhet og kostnadseffektivitet i forhold til det overordnede prosjektet. Vi er åpne for diskusjon og forslag fra deres side for hvordan disse elementene best kan implementeres. Riving og gjenoppbygging av terrassen med utgang fra husets annen etasje på vestside. Dette inkluderer alle nødvendige konstruksjons- og finisharbeider. Oppussing av stuen i andre etasje her er det hovedsakelig tenkt på tak, gulv, vegg og belysning samt rive eksisterende peis og installere ny. Muligheten for riving og nybygging av bad i første etasje, avhengig av om dette lar seg integrere effektivt i prosjektets samlede omfang. Krav til Entreprenør: Totalpris inkludert MVA med et fast anslag og en beregnet margin på 15%. Alle arbeids- og materialkostnader samt kostnader for maskiner, verktøy, slitasje og drift inkludert i totalprisen. Krav til Arkitekt: Utforming av detaljerte tegninger av garasjen, i samsvar med søknadsfrie retningslinjer fra kommunen. Pris inkludert MVA og estimert tidsbruk for tegningene. Ansvar for byggemelding til kommunen ved prosjektets ferdigstilling. Vi ser frem til å motta deres tilbud og ytterligere detaljer om hvordan dere planlegger å gjennomføre dette prosjektet. Vennligst kontakt oss for eventuelle avklaringer eller ytterligere informasjon som trengs.

Riving tak inne og skifte ytterdør

1415OPPEGÅRD

Riving av ca 30 m2 med innertak med takess og isolasjon og noen plater på vegg (mdf). Det elektriske er demontert eller koblet ut. Skifte av ytterdør i betongvegg. Mål på åpning og ny dør er tilnærmet like, så her må det muligens tilpasses noe.

Bistand beregninger bæring ifbm. rive vegg og monteiring peis

1410KOLBOTN

Vi har behov for bistand i forbindelse med at vi ønsker å rive en vegg og montere en kakkelovn. Veggen som skal rives er vi usikre på om er bærende eller ikke, og gulvet tror vi er sterkt nok, men vi trenger en fagperson til å se på det. Veggen ligger mellom kjøkken og stue/trapp, trappen er snudd etter huset stod ferdig, så vedlagt tegning stemmer ikke helt. Det skal monteres en kakkelovn der peis i stue tidligere stod (ved fasade mot garasje i 2. Etasje). Vekt er 1300 kg. Vi trenger trolig en rib/ribfy eller kanskje er dette noe en tømrer kan gjøre? Vi skal altså ikke ha hjelp med ovnen, mulig noe hjelp med veggen, men først og fremst en rådgiverjobb for å være sikre på bæreevnen. Vi ønsker rask bistand, så oppgi hvor raskt dere har kapasitet.