Skal du legge asfalt i Nittedal?

Uansett om du skal asfaltere innkjørsel, gårdsplass, privat vei eller mer, finner du dyktige fagpersoner i Nittedal på Mittanbud. Legg ut jobben, få tilbud fra flere asfaltarbeidere, og velg den du liker best!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du legge asfalt i Nittedal?

Uansett om du skal asfaltere innkjørsel, gårdsplass, privat vei eller mer, finner du dyktige fagpersoner i Nittedal på Mittanbud. Legg ut jobben, få tilbud fra flere asfaltarbeidere, og velg den du liker best!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Asfalteringsjobber i Nittedal

Asfalt Eventyrveien

1482NITTEDAL

Asfaltere gårdsplass foran garasje og hus. Ca 180 m2. Idag flat med noe fall retning øst fra hus. Underlag bestående av subbus & pukk, på fjell (15 år). Ønsker nå å få asfaltert flaten, samt noe forarbeide i forhold til forslag drenering og evt. grunnarbeide.

Asfaltering

1481HAGAN

Vi ønsker å asfaltere utenfor. Tror det er ca. 150 - 200 kvm, men må dobbeltsjekkes.

Asfaltering 150 - 300 m^2

1481HAGAN

Asfaltering av innkjøringen og bakdelen av huset mitt. Jeg ønsker å se ann prisen og vil ta antall m^2 ut i fra det.

Definering av gårdsplass

1482NITTEDAL

Det ønskes pris på å sette noe grov stein øverst på gårdsplassen mot voll. Det er ca 12 meter. Rød strek på bilde. Steinen må ikke gå perfekt opp på bredden og ei heller være perfekt på linje i overkant, så jeg vil tro at «2 sorterings stein» kan brukes. Vi ser for oss ett skift med grov stein som vist på bilde 2 (eller lignende). Dere kommer til ferdig "planert" sted hvor det er pukk/ drenert og lagt xps. Det skal ikke bakfylles . Det ønskes altså kun pris på stein, levert og kranet på plass. En kort og enkel jobb som kan utføres samtidig med annet oppdrag i området.

Grunnarbeid og asfaltering, eller gruslegging av innkjørsel og gårdsområde.

1488HAKADAL

Hei, jeg er på utkikk etter noen som kan legge tettpakket grus, eller asfalt for å få en stabil innkjørsel og gårdsplass. Per nå er det tettpakket grus med løs grus på toppen. Har en bakke ned mot huset og garasje som vi trenger en løsning på. Den løse grusen på toppen gjør at det vanskelig å komme seg opp bakken med bil om vinteren etter måking, det spinnes også bort løsgrus fra områder i bakken om sommer som gjør at det blir mye humper. Ønsker hovedsakelig en løsning på dette. Trenger også en løsning på drenering ned bakken mot huset. NB! Opp mot boligfeltet der vi bor er det en undergang under togbanen som er 3,2 m høy og 3 m bred. Ta gjerne kontakt for befaring

Asfalt gårdsplass ca 90kvm

1487HAKADAL

Ønsker pris på asfaltering av ca 90kvm gårdsplass. Det må også avrettes før asfaltering

Siste evalueringer
Asfaltering av oppkjørsel

Jobben ble utført til avtalt tid, avtalt kvalitet og til avtalt pris. Kan trygt anbefales videre.

Mai 2019
S

Sondre Eftedal om ELVIK GRAVESERVICE AS

Nittedal
Asfaltering ca 20m2

Rask levering. De kom dagen etter jeg tok kontakt. Resultatet ser greit ut. Litt tidlig å si hvordan det holder seg.

Mai 2018
C

Carl-Erik om SV ASFALT AS

Nittedal
Asfaltering av kjørevei enebolig

Punktlige, dyktige og løsningsorienterte mennesker. Veldig fornøyd med jobben og løsninger underveis . Prisen totalt var det heller ikke noe å si på. Vi avtalte fastpris og slik ble det.

Mars 2015
P

Petter om DITT UTEMILJØ

Hagan
Utgraving og fylling av fundament til terrasse

Kan ikke si annet enn at jeg på det varmeste kan anbefale bedriften til andre som måtte være interessert. Løsningsorienterte, profesjonelle, kunnskapsrike og utrolige serviceinnstilte er bare noen få stikkord som kan nevnes om de som jobber i JVS Anlegg. Storfornøyd med jobben som ble utført på rekordtid, og med en løsning som var langt bedre enn det som opprinnelig ble lagt ut i anbudet. Kommer definitivt til å bruke dem igjen!

Juni 2014
M

Maxim om JVS ANLEGG AS

Asker
Asfalt/ legge stein ca 100 m2

Bygg&Stein As utført jobben på meget profesjonell og en utmerket måte. De var punktig i avtalen, presise og nøyaktige i jobben både ledelsen og medarbeidere. Det var behjelpelig med planlegging av prosjektet. Vi er meget fornøyd med resultatet. De anbefales.

April 2014
M

Mohammed om BYGG & STEIN AS

Hakadal
Asfaltering av gårdsplass

Kjempefornøyd! Effektiv og vennlig håndtering gjennom hele prosessen. Kom godt innenfor avtalt tid og ble ferdig hurtig. Resultatet ble også knallbra :)

Okt. 2013
E

Elisabeth Sjøtveit om A.FURULUND ASFALT AS

Vettre
Asfaltering innkjørsel / parkeringsplass

Asfaltering av innkjørsel/parkeringsplass ble utført til stor tilfredsstillelse og til avtalt pris. Hyggelige arbeidere som leverte arbeid av høy kvalitet. Kan anbefales!

Mai 2012
F

Frode Skårmo om A.FURULUND ASFALT AS

Hagan