Logo

COMFORT ASKØY (NILSEN VVS AS)

Company header image
Company header image
Logo

COMFORT ASKØY (NILSEN VVS AS)

Top rated badge

Topprangert bedrift på Mittanbud

Om oss

Vi er Comfort Askøy, rørlegger selskap på Askøy. Stolt medlem av Comfort kjeden. Vi driver med total rehabilitering av bad, nybygg, butikksalg, service-oppdrag og varmeanlegg varmepumper. Nibe varmepumpeforhandler. Kom gjerne innom vår flotte butikk på askøy, Storebotn 40 ved Steinrusten\Erdal.


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

  • NOVAP (Norsk Varmpepumpeforening) er en kurs- og kompetansetilbyder innen kulde- og varmepumpeteknikk. En bedrift kan være medlem og/ eller NOVAPgodkjent forhandler.

  • FFV (Fagrådet for våtrom) har som ideell oppgave å blant annet bidra til å redusere våtromsskader gjennom å utdanne og informere virksomheter innen Byggebransjens våtromsnorm (BVN).

  • Sentral godkjenning: En godkjenningsordning for entreprenører og håndverkere som ønsker å utføre bygg- og anleggsarbeid i Norge, og som krever at virksomheten oppfyller kravene til faglig kompetanse og kvalitet.

  • Boligmappa: En digital løsning for å lagre og dele dokumentasjon og informasjon om boligen din.


60 evalueringer

(4.8 Gjennomsnitt)

B

Bjørg, Kleppestø

22. nov 2022

Godt arbeid, ryddig og profesjonelt.

N

Nils-Birger, Florvåg

31. mai 2022

Meget godt utført arbeid. Fikk meget god oppfølging under hele arbeidet fra start til slutt. Vil absolutt anbefale Comfort Nilsen VVS gjengen.

I

Ingvar, Ask

3. aug 2021

Arbeidet ble utført kjapt og med meget god kvalitet til en god pris. Endringer underveis ble taklet på en imøtekommende måte. Anbefales på det varmeste!

J

Jan, Florvåg

23. apr 2021

Godt samarbeid og flinke folk. Total rehab av bad og vaskerom.Tar jobben seriøst og leverte komplett bad fra A til Å. Er kjempefornøyd.


1 Album

2014-12-09 15.26.57

3

Galleri


Kontakt

Adresse

Storebotn 40, 5309 Kleppestø

Kontakt oss

+47 561 5** **

jml@***.no

Sosiale medier

Kontakt oss

+47 561 5** **

jml@***.no


Two postit notes depicting a bedroom and kitchen

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste