Skal du pusse opp badet i Austevoll?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Austevoll. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Austevoll?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Austevoll. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Austevoll

Renovasjon av baderom i Austevoll

5392STOREBØ

Fått lekkasje i gulvsluken i djussone, ønsker pris og tilbud på reparasjon av sluk viss mulig, Eventuelt tilbud på totalt renovasjon av badet. Rommet er 2,50m x 2,35 / høyde 2,40.

Austevoll! Omlegging av rør til bad over garasje.

5394KOLBEINSVIK

Du må kunne komme til Austevoll med ferje (denne er gratis). Vi har en uferdig hybel på et garasjeloft. Her er det lagt inn rør, til kjøkken og bad (4m2), men vi ønsker en annen planløsning på badet. Har en idé om hvor rørene skal gå. Ønsker pris på befaring og utført arbeid. Rørene er delvis synlig i garasjen under. Må også ha varmtvannstank, men trenger ikke montering av dysj, servant, toalett osv.

Oppussing av bad

5385BAKKASUND

Et lite bad ønskes totalrenovert. Gulvarealet er på ca 3 kvm.

Renovering av bad

5394KOLBEINSVIK

Oppussing av gammelt bad, gulvflate 4,64 kvm, omtrent 20 kvm vegg areal. Pr idag er det toalett på gulv, dusjhørne og et baderomsmøbel med lys og uttak i møbelet. Gulvet er pr idag flislagt mens vegger har miljøtapet og baderomsplater i dusjsone. Kobberrør for vann og plast for avløp. Ønsker tilbud på mikrosement på både gulv og vegg, og gjerne et seperat tilbud for flislegging av gulv og vegg. Eventuelt en vurdering om gulvet må pigges, ny membran og varmekabler. Nytt rørsystem, rør i rør for toalett, dusj, vask. Utbedre sluk (ingen tegn til membran mansjett i sluk) Vegghengt toalett. Montering av nytt toalett, baderomsmøbel m/servant samt nytt dusjhjørne. To nye uttak på vegg for vegglamper, koblet til lysbryter, samt et punkt med stikkontakt. ved siden av speil. I tillegg er det ønskelig å lage opplegg for vaskemaskin og vask på naborommet (for framtidig vaskerom) Lettvegg i mellom rommene. Rive eksisterende bad og kjøre vekk avfall kan jeg gjøre selv alt etter som hva avtales.

Helrenovering av bad 15 m2

5392STOREBØ

Eksisterende gang utenfor bad skal integreres i bad.Oppbygging av 3 m2 betonggulv på eksisterende gulv som grenser til opprinnelig badegulv med varmekabler.Flising av gulv og vegg.Montering av vegghengt wc, 2 servantskap. Bygging av dusjrom med skyvedør i glass. Lage 3 nisjer i vegg med mosaikkfliser og listing rundt. Mosaikkfliser en vegg i dusjløsning. Lage en nisje i tak med speil i, over frittstående badekar. Skal være integrert gasspeis i en nisje. Montere sluk gulv. Avtrekk i vegg. Utføres fra 16.januar. Alt materiale holder vi selv. Kun fagmenn.

Total renovering av bad

5384TORANGSVÅG

Vi har et bad fra 1980 som skal total renoveres. Oppgave består av: Meisle opp gammelt betong gulv. Etter isolere og legge varmekabler, og ny sluk for dusj Deretter støpe nytt gulv. Levere henge toalett, vask og fremlegg for dusjkabinett. Levere fliser til gulv og legge disse. Det må fremlegges forslag til disse flisene og de må godkjennes før de blir lagt. Deretter baderomsplater på veggene. Taket skal gipses, sparkles og males. Badet er ca 6m2