Logo

BETONG KARLSEN AS

Logo

BETONG KARLSEN AS

Om oss

Betong Karlsen er en profesjonell entreprenørbedrift, som ble etablert i 2008 av Jan Erik KarlsenVårt primærområde er betongprodukter. Støpning av vegger, gulv, trapper, støttemurer +++Vi utfører alle typer betongarbeider fra små til større og kompliserte prosjekter. Vi har høy fokus på å levere et arbeid som våre kunder er fornøyd med. Bedriften følger alle gjeldene lover og forskrifter, samt at...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

  • Sentral godkjenning: En godkjenningsordning for entreprenører og håndverkere som ønsker å utføre bygg- og anleggsarbeid i Norge, og som krever at virksomheten oppfyller kravene til faglig kompetanse og kvalitet.

  • Godkjent lærebedrift: en bedrift som har fått godkjent læreplasser og kan ta inn lærlinger i ulike fag for å gi dem praktisk opplæring i arbeidslivet.

  • Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.


Få tilbud fra flere bedrifter

På Mittanbud kan du få tilbud fra flere kvalifiserte bedrifter. Se bedriftenes evalueringer fra tidligere kunder og velg den rette for deg.

Les mer

Two postit notes depicting a bedroom and kitchen

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste