Leter du etter en ansvarlig søker i Drammen?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Drammen? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Leter du etter en ansvarlig søker i Drammen?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Drammen? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet ansvarlig søker i Drammen

Ferdigattest

3057SOLBERGELVA

Hei. Vi har selvbygget kjeller og garasjen og tilbygg i følge tegninger og godkjenning fra kommune og derfor trenger jeg noen som ordne ferdigattest for oss . Huset er i Drammen Solbergelva

Søknad for bruksendring av Kjeller

3038DRAMMEN

Har bygget om kjeller (kjeller stue, vaskerom, kontor/hobby rom og mat bod) og ønsker å melde bruksendring in i Drammen's Kommune.

Tilbud på søknad av tilbygg

3047DRAMMEN

Se vedlagte bilder. Ønsker svar på om de ønskede endringene mine er lov til å gjennomføre ihh til Plan- og bygningsloven. Hvis ja, så trenger jeg tilbud på pakkepris eller timeanslag på hele søknadsprosessen av en utdannet og erfaren arkitekt. Det gjelder huset mitt i Tårnveien , 3047 Drammen. Finn-annonse fra da jeg kjøpte, ikke foretatt meg noe med huset siden: https://www.finn.no/59623558 Spørsmål: Bilde1: Ser du noen problemer i å lage et rom/bod over inngangspartiet? Skal ikke påvirke BYA etter min mening. Bilde2: Tror du dette er mulig å godkjenne slik jeg har tegnet. Det er en veranda der idag som allerede påvirker BYA. Hva tenker dere om byggeregler ifh til avstand til gata? BYA i mitt område er 35%. Bilde3a/Bilde3b: Kan jeg få en graver til å fjerne uten å søke? Jeg ønsker å planere hele hagen og sette opp en ny mur. Legger ved også noen gamle tegninger og dokumenter på huset.

Påbygg

3039DRAMMEN

Vi ønsker og bygge på en etasje til på huset, jeg har en del erfaring fra byggebransjen, og ønsker og utføre en del selv. Vi har tegninger av huset, og de må kunne brukes. Ønsker og komme i kontakt med noen som kan ta hele søknads biten, både før vi bygger med også ferdigattest.

Søke kommunen om tilbygg

3028DRAMMEN

Vi har en pågående sak i kommunen, hvor vi har søkt om tilbygg. Vi må omprosjektere, men har avsluttet samarbeidet med personen vi engasjerte og trenger noen andre til å søke ferdig. Vi har tegninger, men de må redigeres. Vi trenger også veiledning i forhold til tilbakemelding fra kommunen.

Påbygg/ tilbygg, fradeling av tomt og bruksendring

3035DRAMMEN

Vi ønsker å bygge ekstra etasje, utvide boligen samt bygge hybel i grovkjeller. Ønsker ansvarlig søker til å ta seg av hele jobben. Har tegninger på hvordan vi ønsker huset skal se ut. Fant pris ønskes.

Siste evalueringer
Vi trenger en ansvarlig søker til å hjelp oss med å søke bruksendring av et uthus til bolig.

Vil 1000% anbefale Øistein, Han har vært med prosessen hele veien til vi fikk ferdig attest fra kommunen og han er en løsningsorientert person. Uten han så hadde vi ikke klart det🙏. Tusen hjertelig takk Øistein!

Sep. 2020
L

Linda om ØS KONSULT AS

Drammen
Søknad om fasadeendring

Bra utført jobb

Juli 2020
R

Roar om PROFFVINDU AS

Torpo
Loft 45m2 omgjort til bruksrom.

Meget god faglig! Strukturert og effektiv. Anbefales

Des. 2019
E

Else Berit om SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING

Drammen
Søker etter ansvarlig søker: Bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel

Waldemar er en pålitelig, ryddig, kvalitetsbevisst og profesjonell arkitekt. Han gjorde en rask, effektiv og strålende jobb med å søke bruksendring av kjeller til rom for varig opphold. Waldemar var flink til å følge opp og holde oss informert under prosessen. Jeg kan trygt anbefale Waldemar videre.

Okt. 2019
N

Nina om SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING

Oslo
Energi Rådgiver

Jobben ble uført på en profesjon måte.

Sep. 2019
T

Thomas om RINGBOLIG HØNEFOSS AS

Drammen
Tegne uthus til en bolig

Marius er en kjempe flink og hyggelig mann. Vi er super fornøyd med jobben hans, Vi har holdt på med dette med andre firma siden i fjord, og de klarte ikke å gjøre en enest ting riktig. Og endelig fikk vi hjelp av Jesus Marius og han klarte å gjøre jobben innen en veldig kort tidsfrist. Vi vil så absolutt anbefale hans firma i høyeste grad !

Mars 2018
L

Linda om NØTTERØY KONSULENTTJENESTER DØRDAL

Drammen