Mur og betong i Vestby

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Mur og betong i Vestby

Parispeis AS

Nov. 2023

Tette gammelt og lage nytt peisløp

"Rask tilbakemelding, og utføring av arbeidet."
O
Ole-Christian
Son

GULBRANDSEN HJEM OG HAGESERVICE

Hjem og hageservice er lokalisert i Våler utenfor Moss. Vi har spesialisert oss på mindre jobber for private kunder. Vi tilbyr hagevedlikehold, steinlegging, ferdiggress, mindre snekkerarbeid og vaktmestertjenester. Våre mål er fornøyde kunder, rask levering og god kvalitet. Dersom det er ønskelig kan vi etter befaring gi fastpris på de fleste jobber. Befaring utføres selvfølgelig gratis til en tid som passer kunden.

Sep. 2023

Steintrapp

"Jobben ble utført før avtalt dato, og alt fungerte som forventet."
H
Hege
Son
GULBRANDSEN HJEM OG HAGESERVICE

Christer Mikkelborg

Aug. 2023

MURER

"Kom til avtalt tid, lett å kommunisere med. Interessert i jobben, derfor et bra resultat."
A
Annikken
Son

RØD BYGG OG EIENDOM AS

betongfagarbeider med yrkesstolthet.

Juli 2023

Støpe inngangsparti

"Hyggelig person som utførte jobben raskt og veldig fornøyd med resultatet. Gjelder støping av et inngangsparti."
H
Helene
Oslo
RØD BYGG OG EIENDOM AS

Viken Maler & Håndverk AS

Vi er et lite Maler, Rørlegger, taktekker og Byggmester Firma med fokus på kvalitet og fagkunnskap. Vi tilbyr kunden profesjonelle råd og Veiledning. Hos oss kan du som kunde føle deg trygg på at jobben blir utført profesjonelt til avtalt tid og pris. Vi utfører alt innen de forskjellige Fagene.

Juli 2023

Utbedring av støpt veranda

"God kommunikasjon, fin pris og godt utført arbeide."
E
Espen
Hvitsten
Viken Maler & Håndverk AS

ELKIRURGEN AS

Elkirurgen er en bærekraftig, miljøvennlig, rimelig og varig måte å få varmen tilbake i gulvet på. Vi har høy faglig kompetanse og innehar alle nødvendige sertifikater og godkjenninger for arbeidsområdet. Elkirurgen har erfaring med feilsøking, skadebegrensning og reparasjoner av varme- og kraftkabler i over 10 år. Vårt fokus er at du som kunde skal føle deg godt ivaretatt og få en god opplevelse av vårt arbeide. Med kirurgisk presisjon, og i de aller fleste tilfeller, repareres kabelen på en...

Se mer
Mars 2023

Iskald yttergang. Finne årsaken til varmetap.

"Imøtekommende og god kommunikasjon."
T
Thea Karoline A.
Oslo
ELKIRURGEN AS

HÅNDVERKEREN LANGEN

Håndverkeren Langen driftes av Tom Langen. Jeg har over 20 år erfaring med gulvstøp og forskaling. Utfyllende info om meg og hva jeg kan finnes på hjemmesiden min. www.tomlangen.no Link til film på YouTube: Garasjegulv: ?https://youtu.be/5GYTKxCjDtw Støp rundt basseng:?https://youtu.be/TO8lyZ46G6Y Betong trapp: https://youtu.be/NfBDvcDFIVg Prosjekt: Fokus på tett samarbeid med kunden, der vi finner gode faglige og økonomiske løsninger. Jeg tar på meg prosjekter i Østfold, Oslo. Kan reise lengr...

Se mer
Juli 2022

Støping av såle til garasje

"Veldig hyggelig og god dialog. Fleksibel og ryddig underveis. Pris ble som forhåndsavtalt. Anbefales!"
J
Jonas
Son
HÅNDVERKEREN LANGEN

VIKEN BYGG OG ASFALTERING AS

Vi er et selskap basert i Askim, Viken kommune og jobber hovedsakelig innen bygg og asfaltering.Med bred erfaring innen reparasjon av veier, steinlegging, graving, renovasjon, tilbygg og nybygg så kan du føle deg trygg på at vi gjør en god jobb.Vi utfører både små og store jobber, og tilbyr alltids en uforpliktende befaring så vi kan gi riktig pristilbud.Ta kontakt for en hyggelig prat.

Mai 2022

Håndgraving og støping av 5-6 fundamenter i støperør med stolpesko.

"Svært fornøyd. Håndtverkere med masse erfaring og professjonell gjennomføring. På tre dager støpte de fundamenter og bygget en 25kvm terasse/platting. Jeg har aldri vært så fornøyd med et slikt oppdrag. Nesten litt sjokkert hvor bra det var. De pusse..."Se mer
J
Jonas
Oslo
VIKEN BYGG OG ASFALTERING AS

Viken Støp AS

Vi er en bedrift som har over 10 års erfaring i feltet vi jobber innen og har opparbeidet oss kunnskap og høy kompetanse innenfor det vi gjør. For oss er kommunikasjon og presis utførelse nøkkelfaktorer for ett vellykket utført prosjekt. Vi tar jobber over hele Viken og Oslo omegn med rask respons og leveringstid. Tjenester vi tilbyr : - Graving - Grunnarbeid - Planering - Drenering - Massetransport - Grovstøp - Finstøp - Gulvavretting / Flytsparkling - Armering - Forskaling - Støttemur i beto...

Se mer
Mars 2022

* Fortsatt ledig: Støping av gulv i garasje

"God kvalitet på støpearbeidet. La Epoxy på gulv."
N
Nils O.
Vestby
Viken Støp AS
Siste registrerte jobber

Bygge ny inngang på tomannsbolig

1540VESTBY

Lage ny inngang med entre/evnt vaskerom i forbindelse med kjøkken. Tomannsboligen er horisontalt delt nå med felles inngang. Vi ønsker å få bygd en egen inngang i forbindelse med kjøkken nede på rundt 15-20 kvm.

Montere innbyggingspeis + pusse pipe

1540VESTBY

Ønsker å montere innbyggingspeis + pusse pipeløp. Høyde 240cm Bredde 80cm Ønsker ca pris ink peis og arbeid. Fjerner gammel peis på forhånd selv.

Tette gammelt og lage nytt peisløp

1555SON

Gammelt hull passet ikke til ny pipe. Ønsker tilbud på å etablering av nytt pipeløp. Leca pipe.

Montere vedovn

1542VESTBY

Trenger hjelp til å Borre hull i en pipe, pipa er fra 2002 laget av leka, det er også ett rør i midten laget av stål eller keramikk. Ovnen som skal monteres er en Dovre TAI 35. Alle deler skal være kjøpt inn. Det har aldri vært montert ved ovn tidligere. Veldig lett å komme til.

Mur og betongarbeider.

1555SON

Søker en selvgående selvstendig kar som kan monterer forskallingselementer til fundament under støygjerde, samt fortsette med komplett ringmur og jackon støttemur mot terreng til bolig på samme tomt. Du må være ryddig, effektiv, leverer kvalitet og ha ditt eget firma. ENK eller AS. Jobben er klar fra mandag uke 39 og utover. Mulighet for mer jobb. Jobben utføres på timepris. Tegninger og genennomgang vil bli gitt hver morning.

Steiner på utendørs steintrapp og terrasse

1555SON

Murer ønsker for å fikse utendørs steintrapp og se på utendørs terrasse. Vi har akkurat flyttet inn i et eldre hus fra 1970 og har en utendørs steintrapp som går opp til huset. Denne mangler ca 5 steiner som må settes på og flere som sitter ikke fast og skal gå av i fremtiden. I tillegg, etter å ha fjernet planter og mose ser jeg at flere av fugene er blitt myke og ønsker å se på om disse må fylles inn. I tillegg se på terrassen på fremsiden av huset, hvor en del sement har begynt å dette av. Blir verre når det regner. Ønsker å få dette gjort før vinteren.