Logo

TØMRER TERJE AS

Logo

TØMRER TERJE AS

Om oss

Tømrer Terje As er opptatt av og streber etter å utføre fagmessig riktige jobber med høy kvalitet. Fornøyde kunder er det vi lever av!Vi tar alle jobber, helt fra enkel oppussing, møbelsnekring, bad, kjøkken. til oppføring av eneboliger. Vi er meget gode på tilbygg. Totalrenovering av hus og leiligheter. Vi har meget flinke Rørleggere, elektrikere og malere. Så vi kan ta prosjektet som...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

  • Sentral godkjenning: En godkjenningsordning for entreprenører og håndverkere som ønsker å utføre bygg- og anleggsarbeid i Norge, og som krever at virksomheten oppfyller kravene til faglig kompetanse og kvalitet.

  • Godkjent lærebedrift: en bedrift som har fått godkjent læreplasser og kan ta inn lærlinger i ulike fag for å gi dem praktisk opplæring i arbeidslivet.

  • Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.


Få tilbud fra flere bedrifter

På Mittanbud kan du få tilbud fra flere kvalifiserte bedrifter. Se bedriftenes evalueringer fra tidligere kunder og velg den rette for deg.

Les mer

Two postit notes depicting a bedroom and kitchen

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste