Kjøkkenrenovering i Bardu

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Kjøkken

9360BARDU

Pusse opp gammel kjøkken

Doffin - Ombygging Veksthuset - Burgerbar/restaurant - 2. utlysning

9360BARDU

Veksthuset er lokalisert i sentrum av Setermoen, i Bardu Kommune. Veksthuset er et kombinert skole og kontorbygg, hvor Bardu Kommune er eiere av bygget. Bygget har totalt BRA 2500 m2, og 2 etasjer. Prosjektet oppgradering kantinelokaler til resturantlokaler. Dette innebærer tømrerarbeider, betongarbeider, VVS og EL. Arealene som er til restaurantformål er på BRA 114 m2. Arbeidet skal utføres som totalentreprise, kontrakt ihht NS8407. Planlagt byggestart: medio Oktober.

Oppussing

9360BARDU

Stor jobb etter brann på kjøkkenet Tak vegger og gulv, ca 90 kvadrat. Ta kontakt for befaring.

Pusse opp kjøkken og stue

9360BARDU

Male tak (panel), rive gammel kjøkkeninnredning og sette opp ny, legge varmekabler i gulv + nytt gulv, panelplater på vegg, male vinduskarmer. Kunne tenkt meg et besøk med gjennomgang av alt jeg ønsker gjort og deretter et tilbud på arbeidet.

Nedfelling av kjøkkenvask

9360BARDU

Er det noen som er flink å tar på seg oppdraget nedfelling av kjøkkenvask? Firkant vask og laminat benkeplate.

Skifte av sikringskap, tak/ vegger og golv kjøkken, rørlegger arbeid kjøkken, skifte av stuevinduer (fra tre til to) og verandadør.

9360BARDU

1) Elektriker; nåværende sikringskap er gammelt, men er delvis erstattet med automatsikringer, ønske rå utbedre til nytt sikringskap. Muligens behov for nye punkt på kjøkken. 2) På kjøkken skal vegger kles med panel, panel i tak, nytt golv (Pergo klikk vinyl), og klargjøres til kjøkkeninnredning. Evt også montere kjøkken 3) Rørlegger arbeid på kjøkken (oppvaskmaskin og vask) 4) Det er per nå tre store (høye-smale) vinduer i stue, som jeg ønsker erstattet med to nye. Samt verandadør .