Kjøkkenrenovering - Øvre Eiker

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjøkkenrenovering - Øvre Eiker

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet kjøkkenrenovering

Nytt kjøkken

3302HOKKSUND

Trenger noen som kan demontere gammelt kjøkken og sette opp nytt IKEA kjøkken. Det gamle kjøkkenet/avfall må også kastes. Ønsker også å male vegger og tak på kjøkkenet. Kjøkkenet er ca 20kvm stort. Ønsker oppstart senest midten av august.

Pusse opp/ renovere kjøkken

3302HOKKSUND

Beskrivelse Trenger hjelp til å pusse opp/renovere et kjøkken på ca 25kvm. Bestiller flatpakket IKEA kjøkken og trenger hjelp med blant annet: - Bytte gulv til vinylbelegg (nå er det laminat m/selvklebende gulv"fliser"). - Evt varmekabler på gulv. - Rive/demontere eksisterende kjøkken. - Frakte bort avfall utenom stekeovn og platetopp - Montere nye hvitevarer utenom kjøleskap (frittstående) - Montere opp IKEA flatpakket kjøkken. -Montere og koble til vask og oppvaskmaskin. - Nye stikkontakter rundt kjøkkenet / i allerede eksisterende. - nye lys under overskap. - ny kjøkkenvifte Ønsker en entreprenør som kan ta seg av hele jobben og som ordner med fagfolk som trengs (elektriker,rørlegger mm), da vi kun ønsker å stå for innkjøp av kjøkkenet og hvitevarer. Ønsker påbegynt jobb helst i sommer (juni,juli, august). Gjerne kom på gratis befaring for en mer detaljert plan/oversikt.

pusse opp / renovere kjøkken

3302HOKKSUND

Trenger hjelp til å pusse opp/renovere et kjøkken på ca 25kvm. Bestiller flatpakket IKEA kjøkken og trenger hjelp med blant annet: - Bytte gulv til vinylbelegg (nå er det laminat m/selvklebende gulv"fliser"). - Evt varmekabler på gulv. - Rive/demontere eksisterende kjøkken. - Frakte bort avfall utenom stekeovn og platetopp - Montere nye hvitevarer utenom kjøleskap (frittstående) - Montere opp IKEA flatpakket kjøkken. -Montere og koble til vask og oppvaskmaskin. - Nye stikkontakter rundt kjøkkenet / i allerede eksisterende. - nye lys under overskap. - ny kjøkkenvifte Ønsker en entreprenør som kan ta seg av hele jobben og som ordner med fagfolk som trengs (elektriker,rørlegger mm), da vi kun ønsker å stå for innkjøp av kjøkkenet og hvitevarer. Ønsker påbegynt jobb helst i sommer (juni,juli, august). Gjerne kom på gratis befaring for en mer detaljert plan/oversikt.

Slipe granitt benkplate. Er polert skal bli matt/slipt

3303HOKKSUND

Ønsker benkplaten i granitt slipt. Den er i dag polert men ønsker en matt/slipt overflate. Ønsker tilbud på sliping utført uten større demontering

Oppussing kjøkken

3320VESTFOSSEN

Skal bytte kjøkkeninnredning, nytt gulv, vegger og tak. Ca 15m2. Egentlig en totalrenovering. Ønsker å gjøre noe egeninnsats med riving blant annet.

Oppretting av gulv vegg og nytt kjøkken ca 65 kvm.

3300HOKKSUND

Kjøkken og spisestue må totalrenoveres med pigging av fliser på gulv og endring av passasje mellom kjøkken og spisestue ( bærende vegg ). Det må byttes vinduer ( støydempende vinduer ) eventuelt viss tilleggsisolering. Bytte og Pussing av ildsted. Som er mellem stue og spisestue. Fjerne liten murvegg og ev. lettvegg. Det må også lydisoleres mot underetasje ( leieleilighet ).