Vil du få lagt belegningsstein i Lier?

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hage eller oppkjørsel? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med å legge belegningsstein i Lier.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Vil du få lagt belegningsstein i Lier?

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hage eller oppkjørsel? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med å legge belegningsstein i Lier.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet belegningsstein i Lier

Legge belegningsstein

3409TRANBY

Trenger en bedrift som kan legge belegningsstein foran innkjørsel til garasje og rundt garasjen som graver har gravd opp.

Legging av skifer på betongdekke

3427GULLAUG

Vi skal legge ca. 10 m2 med justert 30 x 60 Alta skifer ute foran inngangspartiet. Det er et støpt dekke på ca. 1,7 m x 6 m som skal belegges. Ønsker tilbud på jobben inklusive skifer og annet materiell.

Belegningsstein

3404LIER

Har en bakke ca 5-10 meter og en gårdsplass, foran garasje (3 biler i bredden). Trengs å rette opp etter vinter og frost/telehiv,blitt kjørespor i veien/"bølger" i veien

Bygging av trapp og utvidelse av innkjørsel med belegningsstein

3413LIER

Prosjekt 1: Bygging av trapp Jeg ønsker å få bygget en trapp som vist på det vedlagte bildet. Trappen skal ha en bredde på 1 meter og være utstyrt med et gjerde. Jeg ønsker pristilbud på både en trapp i treverk og en trapp i belegningsstein/naturstein som matcher resten av området. Prosjekt 2: Utvidelse av innkjørsel og flytting av søppelskur Jeg ønsker å fjerne det merkede området på bildet for å få en større innkjørsel. Søppelskuret skal flyttes så langt som mulig til høyre. Jeg ønsker at hele området som nå er asfalt på min tomt skal legges med belegningsstein. I tillegg må det legges belegningsstein der hvor søppelskuret står etter flytting.

Reparere del av gårdsplass etter boring

3409TRANBY

Vi har fjernet et hjørne i gårdplassen da det skulle bores for vannbåren varme. Alle stener og skifer ble lagt til side så dette har vi inntakt. Området er ca 2x2 meter. Bilder viser hvordan det var opprinnelig og hvordan det ser ut nå.

Uteplass med beleggningsstein

3420LIERSKOGEN

Vi ønsker oss en uteplass i hagen der det legges beleggningsstein. Det er inntil huset, i en krok. 3,1 m x 5 m. Vi har begynt å grave ut massene, men trenger noen proffe til å få riktig fall fra huset. I tillegg går det en fiberkabel langs husveggen som ikke må ødelegges.

Siste evalueringer
Grunnarbeid og belegningsstein

ca 100 kvm parkeringsplass ble grunnarbeid og belegningsstein. Kom på befaring, ga pris og utførte jobbe i mindre enn an uke. Fantastisk effektivt og topp kommunikasjon.

April 2022
B

Bahargul om Svart Asfalt AS

Lierskogen
12 m kantstein i granitt

Bra jobb, god pris

Sep. 2020
J

Jason om MARMOTEC AS

Lierskogen
Belegningsstein i hagen

Flinke,raske og hyggelige.Vi er fornøyde.

Aug. 2020
E

Ervin om MARMOTEC AS

Lierskogen
Legge 25-30 kvm med belegningsstein

Jeg er meget fornøyd med jobben Fryska Bygg utførte hos oss. Alt var veldig profesjonelt. De kom raskt på befaring og hadde raskt mulighet til å utføre jobben. Kommunikasjonen var god hele veien. Arbeideren som var hos oss var veldig serviceinnstilt, høflig og gjennomført profesjonell. Han kom også med veldig gode forslag til flere gode løsninger. Han var nøye og arbeidsom. Og resultatet ble bedre enn hva vi kunne sett for oss. Alt til en god pris. Vi kommer til å benytte Fryska Bygg igjen og anbefaler de på det varmeste.

Juli 2020
S

Steffen om FRYSKA BYGG

Lier
Asfalt og steinlegging

God kommunikasjon i forkant og underveis, starter til oppgitt tid og utfører jobben innenfor det som er avtalt. Bra jobb og bra resultat.

Mai 2020
H

Henrik om MARMOTEC AS

Lierskogen
Legge belegningsstein og støttemur

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført, og veldig fleksible til endringer som jeg ønsket i tillegg underveis. Ryddig i forhandlingene og tilleggene. Alt ble gjennomført til avtalt tid Og til et lite tillegg i prisen for endringen jeg hadde bedt om.

Mai 2020
T

Tore om HAGE OG PENSEL JEANINE MAITRE

Gullaug
Belegningsstein i område fra gate til garasje og sokkelleilighet.

115 m2 belegningsstein ved innkjøring til garasje og sokkelleilighet. Masseutskifting og stein. Steinene lagt med pene border ytterst. Rakt utført. Ryddig og profesjonelt utført.

Mai 2020
O

Ola om HITECH ENERGY AS

Ottestad
Graving, støttemur og gulv av garasje

Yar Bygg utførte arbeid hos oss i sommer 2019. Vi hadde en stor prosjekt og prosjektet startet og ble ferdig som avtalt. Han kom presis på første befaring. Jobben var (graving, fylling, lage støttemur, lage trapp, steinbelegning 200 kvm, garasjegulv og ringmur på 42 kvm). Avtalen gikk veldig fint. Svarer på Tlf hele tiden. Når de jobbet hos oss så var vi på ferie, men de sendte oss bilder underveis av jobben. Han tar kontakt når han sier at han skal. Gjør en ordentlig jobb, riktig pris, imøtekommende og kommer med gode råd underveis hele tiden. kommer til å bruke han igjen. Veldig høflig, hyggelige folk. Anbefales. En du kan stole på. Hilsen Alireza

Sep. 2019
A

Alireza om YAR BYGG AS

Sylling
Legge oppdalskifer ca. 100 kvm

Flott arbeid med å legge platting med oppdal skifer til avtalt pris og tid.

Juni 2019
E

Erik om LEVI HÅNDVERKER LEVENTE NOGI

Lier
Oppretting av kant med beleggningssten

Veldig bra på alt arbeid. Noen småfeil med mose som ikke var fjernet, men det ble fort utbedret.

April 2019
J

Jan Petter om MARMOTEC AS

Lierskogen
Legging av skifer e.l.

Kjapp og god utførelse til avtalt tid og pris.

Des. 2018
H

Henning om VIKEN LANDSKAP AS

Lier
Steinlegging av gårdsplass

Gartnertjenester Hoca la belegningsstein på to sider av huset, tilsammen ca 80 kvm. I tillegg laget de to trapper, et blomsterbed i granitt og en støttemur. Arbeiderne er raske og effektive og gjør godt håndverk. De fjernet busker og trær før arbeidet startet og fjernet all søppel. Noen misforståelser oppsto underveis, men vi kom frem til alternative løsninger på en ok måte. Et pluss at det ble laget skriftlig avtale før arbeidet startet.

Aug. 2018
O

Ola om GARTNERTJENESTER HOCA

Tranby