Company header image
Logo

AP Betong Bygg AS

5.0

AP Betong Bygg AS

Hedins vei 8, Skjeberg

Org nr. 932 091 208

Om bedriften

Din Erfarne Partner innen Betongkonstruksjoner i Gamle Østfold og Oslo! Bygget på Kompetanse, Ledelse og Kvalitet Om Oss AP Betong Bygg AS er en ledende aktør med over 14 års erfaring innen betongbransjen. Vår ekspertise strekker seg fra solide grunnmurer til imponerende betongkonstruksjoner. Med en solid utdanningsbakgrunn som inkluderer fagskole innen bygg og anlegg samt en bachelorgrad i ledelse, bringer vårt dyktige team kunnskap, erfaring og profesjonalitet til hvert prosjekt vi håndterer. Våre Tjenester Vi tilbyr et bredt spekter av betongtjenester som dekker alle dine behov: Peis og renovering av peis er vår spesialitet. Støping og Formarbeid: Våre erfarne håndverkere utfører presise støpe- og formarbeid, fra grunnmurer til avanserte betongtak. Reparasjoner og Vedlikehold: Vi tar hånd om reparasjoner og vedlikehold for å forlenge levetiden til eksisterende betongstrukturer, med fokus på både funksjonalitet og estetikk. Skreddersydde Prosjekter: AP Betong Bygg AS spesialiserer seg på skreddersydde betongprosjekter, inkludert unike dekorative elementer som gir ditt prosjekt en personlig og imponerende signatur. Vår Forpliktelse Vår forpliktelse er å levere betongarbeid av ypperste kvalitet. Vi er dedikert til å overgå forventningene til våre kunder gjennom nøye planlegging, profesjonell gjennomføring og grundig oppfølging. Vårt mål er ikke bare å bygge strukturer, men også å bygge tillit og varige relasjoner.

Hva tilbyr bedriften?

Tjenester

Riving, pigging, og betonsaging

Mur og betong

Steder vi tar oppdrag

Oslo

Viken

17 evalueringer gjennom Mittanbud

U

Ugur

Hurdal, 26. mai

Rive hyttepeis og sett inn ny med mer

Vi brukte AP Betong Bygg til et peisprosjekt på hytta. De kom til avtalt tid kom med gode / nye innspill til løsning overholdt alle avtaler og oppdaterte oss underveis i prosjektet. Totalt sett er vi ...

I

Ida

Oslo, 3. mai

Tette igjen pipeløp

Jeg er veldig fornøyd og kan anbefale bedriften videre. Jeg fikk god forklaring på utført arbeid, resultatet ble svært pent. De er effektive, ryddige , pålitelige, og rimelig på pris.

L

Lars

Skjeberg, 30. apr

Montere ny peisovn/ vedovn

Raske og effektive!

O

Ola

Ås, 20. apr

Puss/fiberpuss av gammel leca-mur i hage

Jobbet effektivt

P

Pål

Bødalen, 17. apr

Riving av peis

Veldig fornøyd med riving og bortkjøring av eldre mursteinspeis. Effektive og hyggelige folk. Anbefales på det sterkeste

Siste gjennomførte jobber på Mittanbud

Bedriften har utført

25 jobber

på Mittanbud

Murpuss på Jackon thermomur

Oslo

6 dager siden

Puss/mur

Auli

3 uker siden

Heldekking av tegelsteinsbrannmur

Hosle

3 uker siden

Denne bedriften har følgende kvalifikasjoner

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Ansatte

AR

Aso Roandzi

Daglig leder

Kontakt

AP Betong Bygg AS

Hedins vei 8, Skjeberg

Org nr. 932 091 208

+47 929 5** **

Sosiale medier