Pipe/Skorstein - Jevnaker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pipe/Skorstein i Jevnaker

VIKEN TAK & VEDLIKEHOLD AS

4.9 (27)

Montere takstige

"Gjorde jobben raskt og til avtalt tid, samt til avtalt pris."
C
Carina
Jevnaker, Feb. 2024
VIKEN TAK & VEDLIKEHOLD AS

E BRØRBY & SØNN AS

Siden min oldefar startet opp som blikkenslager her på Jevnaker i 1947 har familiebedriftens visjon vært den samme:"Levere utsøkt håndverk til lokalsamfunnet og aldri gå på kompromiss av kvalitet."- Kristoffer Erik Brørby, medeierE. Brørby & Sønn ble etablert i 1947 som en familieeid privat blikkenslagerbedrift.Våren 1998 ble selskapet omgjort fra privat selskap til aksjeselskap og eies og ledes nå av fjerde generasjon Brørby.Vår erfaring, våre produkter og våre samarbeidspartnere kombinert med våre dyktige medarbeidere har gjort at kvalitet, fleksibilitet og service har vært vårt kjennemerke gjennom mange år.En moderne, allsidig og personlig entreprenør------Ikke bare er vi opptatt av håndverket vårt, vi er også opptatt av lokalmiljøet.Med våre næringseiendommer bidrar vi til nye, lokale bedrifter - og vekst i lokalsamfunnet.Vi er store nok til å levere, men små nok til å være personlige.I 2019 omsatte vi for 23 millioner, takket være god innsats fra alle våre 25 ansatte.Trenger du hjelp fra en blikkenslager, har du kommet til riktig sted. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om ditt prosjekt, enten det er lite eller stort, så hjelper vi deg i gang.?Vi har utrustning og kompetanse til å produsere det du har behov for til en konkurransedyktig pris!Du kan velge mellom ulike typer materialer (plastbelagte stålplater, kobber, sink, aluminium, rustfritt med mer).Vi kan også levere kobberplater til bruk foran ovner og peiser.Vi tilbyr blant annet:· Alle typer beslag, i alle farger· Pipetopper· Gradrenner· Takstiger· Feierplatå· Snøfanger· Pipebeslag· Pipekledninger· Luftehatter· Takrenner og nedløp· Vannbrettbeslag· Isbordbeslag· Dørbeslag

Se mer

rehabilitering av pipe

"Veldig flinke og raske. Kompetente."
P
Petya
Jevnaker, Jan. 2023
E BRØRBY & SØNN AS
Siste registrerte jobber

Montere takstige

3520JEVNAKER

Jeg har fått avvik fra brannvesen/feier, og må montere takstige på shingeltak slik at feier får tilgang til skorstein.

Tette lekkasje rundt lufteventil (HASTER)

3520JEVNAKER

Har hatt en lekkasje rundt lufteventil til konfyr i forbindelse med legging av nytt tak.Som ikke har blitt ordentlig synlig før nå.Lurer på om det er pipehatten som er montert feil. Ønsker en gratis befaring og pris på jobben. Siden det er så dårlig for tiden så ønsker jeg jobben gjort raskt,siden skaden den blir bare verre når det regner.

rehabilitering av pipe

3520JEVNAKER

Vibtrenger noen som kan utføre pipe rehabilitering- bytte innerør og fikse skorstein pipe etter feierapport fra kommunen.

Borre nytt hull til peisovn i pipe

3520JEVNAKER

Trenger hjelp til å få boret et nytt hull i pipe til vår nye peisovn. Trenger også hjelp til å få tettet igjen det gamle hullet.

Stålrør i pipe/ evt peis.

3520JEVNAKER

Pipe per dags dago holder ikke standard. Det er en teglsteinspipe og det må legges inn stålrør da denne pipe skal tas i bruke igjen. Pipe går helt ned til kjeller, 2 etasjer. Det er 7m-7,5m fra bunn av pipen tol toppen.

Montering av tak stige til pipe

3520JEVNAKER

Jeg har ikke takstige til skorstein og ønsker å montere .

Siste evalueringer
Stålrør i pipe/ evt peis.

4,5/5 Hyggelig og imøtekommende. Utførte god kvalitet på jobben og ryddigheten. Litt vanskelig å få kontakt med utfører vis mitt anbud, ellers top førnøyd kunde.

Okt. 2022
D

Daniel om HANSEN PIPE&MUR

Jevnaker
Piperehabilitering

Seriøs og skikkelig aktør. God kommunikasjon og oppfølging helt fra første tastetrykk. Skikkelig utført jobb. Utrolig hyggelige og greie folk. Kan absolutt anbefales..

Sep. 2017
A

Are om Alfa Varme- Og Pipeteknikk AS

Jevnaker

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud