Logo

JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Logo

JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Om oss

Med 40 års erfaring er Jans Byggeservice AS og Sønn godt rustet til å påta seg alle typer byggeoppdrag.! Vi er lokalt firma med høy kvalitet i jobben vi gjør, noe som gir deg som kunde en trygghet og kvalitet du forventer. Vi kan hjelpe deg og gjør alt av nybygg, tilbygg, støpearbeid, flisearbeid, maling og tapetsering. Siden vi har tett samarbeid med elektrikere, rørleggere og...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

Sentral godkjenning logo

Sentral godkjenning

Sentral godkjenning: En godkjenningsordning for entreprenører og håndverkere som ønsker å utføre bygg- og anleggsarbeid i Norge, og som krever at virksomheten oppfyller kravene til faglig kompetanse og kvalitet.

Mesterbrev logo

Mesterbrev

Videreutdanning for de med fag- og svennebrev og nok praksis i et mesterfag

Godkjent lærebedrift logo

Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift: en bedrift som har fått godkjent læreplasser og kan ta inn lærlinger i ulike fag for å gi dem praktisk opplæring i arbeidslivet.

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret logo

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.


58 evalueringer

(4.5 Gjennomsnitt)

E

Esten, Moss

9. jan

Hyggelige, flinke og serviceinnstilte folk. De utførte oppdraget i henhold til avtale og vi er veldig fornøyde med resultatet. God kommunikasjon underveis!

F

Frank, Moss

2. aug 2022

Jobben ble gjort på en tilfredsstillende måte,men planlegging og oppfølging holdt ikke mål.Måtte vente i ukesvis på takplatene etter at undertaket var lagt og flere uker etter det for å få på plass en...

M

Marianne, Moss

28. jun 2022

Veldig dyktige håndverkere, grunnmuren ble veldig fin! Jan Renee er vennlig og imøtekommende, og tar godt vare på kundene sine! Kommer absolutt til å bruke dette firmaet igjen!

L

Lilly, Moss

28. mai 2020

Jeg er strålende fornøyd med arbeidet som ble utført.. Flott resultat til avtalt tid. God kommunikasjon underveis og gode råd når jeg trengte det. Jeg kan på det sterkeste anbefale Jans Byggeservice t...


2 Bilder

3ac145fe-9c50-44b9-910d-0078a381c8c9

24

Legg til bilde

09d4760ed68bf82b26de77087f542d8d

2

Videoer fra oppdrag


Ansatte

 Jan Rene  Christiansen

Daglig leder 

 Jan Rene  Christiansen

Daglig leder 


Kontakt

Kontakt oss

+47 452 9** **

jans.byggeservice@***.com

Sosiale medier

Kontakt oss

+47 452 9** **

jans.byggeservice@***.com