Tregjerde - Lunner

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Tregjerde i Lunner
ØYSTEIN SELJENES
1. Etg Geitryggvegen 23, 2770 Jaren
5.0(7)

Siste evaluering

Sette opp gjerde

"Øystein har vært veldig ryddig fra befaring til fullført jobb. Fin kommunikasjon underveis og jobben ble gjort i henhold til avtale og til en hyggelig og konkurransedyktig pris. Kan anbefales!"

H

Halvor

Lunner, sep. 2023

Les flere evalueringer om ØYSTEIN SELJENES

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Sette opp gjerde

2730LUNNER

Ønsker å sette opp ca 40 m gjerde pluss enkel port

Skifte/vedlikeholde gjerde

2740ROA

Vi har en eldre skigard/tregjerde hvor store deler er moden for utskifting. Ser for oss å erstatte deler av skigarder med et dyregjerde i metall og at resten av gjerdet gås over og «tettes». Ser for oss at følgende må gjøres; Rive og frakte bort deler av nåværende gjerde Sette nye gjerdestolper der det trengs Sette opp gjerde

Bytte hongjrede

2730LUNNER

Skal skifte ut 50 meter gammelt hongjerde. Gammelt gjerde må rives og fjernes. Nytt gjerde må settes opp. Ønsker pris på arbeid inkludert materialer og fjerning av gammelt gjerde.

GJERDE/Stakitt

2743HARESTUA

Ca 15 mtr gjerde Høyde 1,20 mtr Tregjerde, kopi av annet,allerede eksisterende gjerde - bare lavere... Befaring nødvendig mht gjerdefundament Støpe evt mure fundament.

Sette opp gjerde rundt tomt

2743HARESTUA

Vi ønsker å sette opp hongjerde med impregnerte gjerdestolper rundt hele tomten(ca 130m). Gjerdet skal være 80-100cm høyt. Det er steinete grunn, så noen fjellfester må påberegnes. Vi kan kjøpe inn alt som trengs av materiale. Ønsker pris på ferdig oppsatt gjerde.

Hagegjerde, 24m

2743HARESTUA

Vi har et behov for å få satt opp et nytt gjerde når snøen forsvinner. Ønsket høyde er 180cm. Gjerde er ca. 24m langt i dag, og vi ønsker å begrense innsyn. Det vil mest sannsynlig være behov for nye fundament, men har også undersøkt og tror det skal være mulig med å benytte jordskruer. Det må en søknad inn til kommunen for oppsett av gjerde. Vi ser også på å sette opp ny terrasse, så det er mulig med dobbelt oppdrag.

Siste evalueringer
Hagegjerde, 24m

Steinar har vært utrolig behjelpelig under hele prosessen og vi er kjempefornøyd med arbeidet. Kan anbefales på det sterkeste!

Juni 2022
E

Erik om SP Tjenester AS

Bryne

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud