Skal du bygge terrasse eller platting i Sarpsborg?

Når du skal få bygget terrasse eller platting i Sarpsborg, vil du på Mittanbud finne flinke snekkere som står klar for å hjelpe deg med å få jobben gjort! Legg ut jobben, få tilbud fra flere snekkere og velg den du liker best.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge terrasse eller platting i Sarpsborg?

Når du skal få bygget terrasse eller platting i Sarpsborg, vil du på Mittanbud finne flinke snekkere som står klar for å hjelpe deg med å få jobben gjort! Legg ut jobben, få tilbud fra flere snekkere og velg den du liker best.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet terrasse og platting i Sarpsborg

Terasse

1719GREÅKER

Terasse ca 25 m2

Bygge 2 stk markplatting.

1739BORGENHAUGEN

Hei. Ønsker fastpris på bygging av 2 stk plattinger på mark. 1 stk ca 35 kvm og 1 stk maks 15 kvm. Pris med og uten materialer.

Tetting under terassetak.

1738BORGENHAUGEN

Tetting under terassetak.. Hei! Jeg bor i et rekkehus og har to terrasser ovenfor hverandre. Problemet er at hver gang det regner er det et stort prosjekt å få alt av tekstiler inn da det renner vann gjennom terrassebordene over og alt blir vått frem til markisen. Har blitt tipset om drypp stopp, men det finnes sikkert flere smarte løsninger for å få det tett. Blir glad om noen kunne komme på befaring, og ev tatt jobben, ev selvfølgelig pris. Mvh Heidi

Ønsker å bygge terrasse

1723SARPSBORG

Jeg ønsker å bygge terrasse ca 10 kvm, 15 kvm og 30 kvm. Jeg har alt materialer.

Ønsker pristilbud på bygging av platting

1738BORGENHAUGEN

Jeg ønsker å få fjernet den lille plenflekken jeg har nå, og erstatte den med platting. Det er snakk om ca 4×4m. Jeg ønsker rekkverk på 2 sider.

Legging av platting

1707SARPSBORG

Det skal legges ca 70 kvadratmeter platting i hage. Først skal det fjernes plen og noe belegningsstein fra området, ca 10 kvadratmeter belegningsstein og ca 16 kubikkmeter blandet jord og gresstorv Det ønskes tilbud på utførelse og bortkjøring av masse. Innkjøp av materialer gjøres med håndverkers rabatter eller privatkjøp og holdes utenfor tilbudet Utførelse ønskes i siste halvdel av august og september

Siste evalueringer
Montering av levegg på terrasse

Jeg har igjen valgt å benytte meg av Jensen-eiendomsservice. Naboen og jeg ønsket å få demontert en gammel levegg på terassen og få montert en ny og solid levegg. Arbeidet ble effektivt utført, gamle materialer ble bortkjørt og prisen var det heller ikke noe å si på. Både naboen og jeg er meget godt fornøyd med utførelsen av oppdraget. Anbefales.

Aug. 2021
M

Mona om JENSEN-EIENDOMSSERVICE

Sarpsborg
Bygge terrasse med trapp

Jobben ble utført til avtalt pris og tid. God kommunikasjon underveis. Veldig bra kvalitet på arbeidet. Kan absolutt anbefales!

Aug. 2021
T

Thomas om DT BYGGSERVICE AS

Sarpsborg
Glassrekkverk ønskes montert

Topp service og kvalitet fra A til Å. Anbefales👌

Aug. 2021
L

Lars om BYGG OG DESIGN AS

Oslo
Bygge ut terrasse

Alt i alt meget bra! Kjapp befaring, god kommunikasjon underveis og godt gjennomført håndverk.

Juli 2021
M

Maren Kristine om TORPS BYGG OG ANLEGGSERVICE STIG TORE TORP

Borgenhaugen
legge ny tre terrasse/platting

Jobb fullført etter ønsket modifiseringer. Tog litt lengre tid en tenkte men ble klar i uken som jobbet startades. Turn around tilbud der allt car ryddet og klart da jobben var klar 👍

Juni 2021
P

Petronella om LEAR SERVICE PARTNER AS

Åndalsnes
Utvendig maling av 150 kvm enebolig + forarbeid

Kom på befaring i slutten av april, startet vaskejobb ett par dager etter dette. Vel utført! Kan anbefales.

Juni 2021
M

Martine om MALERMESTER JOHNSEN

Yven
Bygging av veranda/platting

Vi er kjempefornøyde med Krysiak Bygg. De gjorde jobben til avtalt tid, selvom vi valgte å gjøre store endringer underveis. Når jobben var ferdig ryddet de opp alt etter seg. Jeg har anbefalt Krysiak Bygg til venner og familie. De har levert over all forventning til en meget hyggelig pris.

Juni 2021
T

Tim André Grønmyr om Krysiak Bygg-Og Vaktmesterservice

Yven
Bygge platting i tilknytning til vinterhage

Alt utført meget bra. Fikk tilbud raskt. Igangsatte til avtalt tid. Raskt utført, høy kvalitet. Anbefales.

April 2021
A

Aage Martin om Krysiak Bygg-Og Vaktmesterservice

Borgenhaugen
Innvendig og utvendig oppussing enebolig

Har totaloppusset enebolig med Tre og Stein As v/ Zanas Grigutis. Oppsummering av prosjektet: etterisolering og ny ytterkledning, skifting av alle vinduer og dører, bygging av ny terrasse og platting, riving eksisterende garasje og bygging av ny, steinlegging på gårdsplass og bygging av støttemurer og ny trapp, totalrenovering av bad, gjestetoalett og vaskerom, gulvsliping og gulvlegging, gipsing alle overflater innvendig og diverse malerarbeid. Er totalt sett meget godt fornøyd med jobben som er utført av Tre og Stein AS, inkl deres norske samarbeidspartnere (rørlegger og elektriker). Jobben ble utført med meget god kvalitet (sett over av takstmann), ryddighet underveis og pålitelighet.

Jan. 2021
O

Ola om TRE OG STEIN AS

Sarpsborg
Bygge ny trapp til inngangsparti

Jobben ble utført effektivt og det var god kommunikasjon underveis. Kommer med tips vi ikke hadde tenkt på selv. Resultatet ble enda bedre enn vi hadde sett for oss.

Sep. 2020
S

Silje Therese om JENSEN-EIENDOMSSERVICE

Skjeberg
Platting

Fornøyd med alt fra første kontakt, befaring, tilbud/ pris, til kommunikasjon underveis og gjennomføring av oppdraget. Veldig hyggelig og serviceinnstilt håndverker. Kan trygt anbefales.

Juni 2020
E

Ellen om WARTH EIENDOM AS

Sarpsborg
Bygge ut en veranda på ca 15-20 kvm

Vi er meget fornøyd med jobben som ble gjort hos oss. Vi valgte Schmidt etter et supert førsteinntrykk som viste seg å stemme. Alt utført i henhold til til avtalt pris og innenfor avtalt tid.Vi kan absolutt anbefale Schmidt til andre!

Mai 2020
A

Ann-Charlott om Schmidt Bygningsentreprenør Enk.

NESODDTANGEN