Trenger du hjelp med drenering og isolering i Nittedal?

Drenering og isolering er viktig for å holde boligen tørr og fri for fuktskader. Legg ut jobben på Mittanbud og finn dyktige håndverkere i Nittedal som kan hjelpe deg med å drenere og legge isolering.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med drenering og isolering i Nittedal?

Drenering og isolering er viktig for å holde boligen tørr og fri for fuktskader. Legg ut jobben på Mittanbud og finn dyktige håndverkere i Nittedal som kan hjelpe deg med å drenere og legge isolering.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet drenering og isolering i Nittedal

Lead water away from garage and down road.

1481HAGAN

Water from road comes into garage. We need to redirect the water into the road and down the hill. Also need to clean the underground water drain for full flow.

Ønsker tilbud på drenering rundt enebolig

1482NITTEDAL

Ønsker tilbud på drenering rundt vårt renoveringsprosjekt i Nittedal. Legger ved en rask målsatt skisse, grunnflate på huset er ca. 100 m2. Huset står på fjell, og noe asfalt mot sokkel. Sokkel av betong. Ønsker å isolerer utvendig samtidig med trykkfast isolasjon, så ta dette med i tilbudet. Ingenting rundt huset må hensyntas i særlig stor grad, med unntak av trapp mot hagen. Denne skal beholdes, og drenering må hensynta denne og bod som ligger under trapp. Legger ved bilder, ta kontakt ved evt spørsmål. Nærmeste nabo har også et ønske om drenering på tre sider av huset, minst 20 løpemeter. Kan man komme til et fordelaktig tilbud dersom det medfører mer arbeid til anbudsvinner, er dette vinn vinn for alle parter. Det skal også graves og klargjøres for garasje på tomten, samt pukk og isolasjon i kjeller før nytt dekke kan støpes/avrettes. Kan også være en jobb som tilfaller anbudsvinner.

Drenering langs garsje (til torsdag)

1482NITTEDAL

Drenering langs garsje (til torsdag). Dette er et timesbasert oppdrag som jeg ønsker å få utført nå til torsdag (27.06.2024) Mitt estimat er at det tar 4-8 timer. Avhengig av hva vi blir enige om. Det er behov for en mann til arbeide. Jeg vil selv kunne hjelpe til med holding, etc om det er behov for det. Oppdragsbeskrivelse: Jeg skal legges drensrør langsmed garasje, ca 9 meter. Som det fremgår av bildet så ligger det et der fra før av. Jeg ønsker å legge et til ved siden av fordi jeg har litt vanninntrenging i garasjen i dag. Det er ferdig gravd når dere kommer. Dere legger drensrør, duk og evt. ny knotteplast. (se arbeidstegning) Jeg vil at dere har drensrør, duk og knotteplast liggende i bilen slik at vi slipper å kjøre til Maxbo for å kjøpe dette. Jeg ønsker at dere har erfaring med tilsvarende oppdrag fra før av slik at dere kan gi gode råd underveis. Det er "håndkraft", (ikke maskiner) jeg kan hjelpe med tilbakeføring av masse. Ønsker å gjøre det "2delt"... få tilbakefylt først det som er mot garasjen EVENTUELT TILLEGGSARBEIDE: * Som bilde viser så er det en taknedløp som ikke er "ferdigmontert". Dersom dere har erfaring med det kan dere gjerne montere det også. * Slise i asfalt, ca 4 meter. (bilde med genser) Når det regner så får jeg i dag regn inn på gårdsplassen min. Jeg ønsker å lede dette ut til søppeldunken. Her kan jeg godt få tips om beste løsning. Her er bilder som forklarer mere: https://1drv.ms/f/s!Aq49Af0bwEBSg6g15OjG71tCbfJEEA?e=1O1cba

Graving for å sjekke drenering+skjøte grunnmursplast m/isolering

1482NITTEDAL

Jeg har oppdaget fukt i en kjellervegg og at grunnmursplasten ikke er i orden enkelte steder. Har behov for å grave helt ned for å forsikre meg om at grunnmursplasten ellers er i orden. Deretter legge isoporplater+grunnmursplast og tette igjen. Veggen er ca 6 m utvendig, dels under en trapp. Må nok brukes en liten gravemaskin?!

Graving til trapp, skjære til ytterdør (leca), sette inn dør, drenering, kum

1480SLATTUM

Vi ønsker å gjøre om et vindu i kjelleren til ytterdør. Skjære (veggen er leca) til den og sette inn dør (har en dør). Vi ønsker å lage (støpe) trapp langs kjellerveggen bort over ca 3 meter og utover mot innkjørselen i ca. 1,5 meter som ankomst til inngangen. Det skal også dreneres, helst med kum med motor. Alt av jord som grav kan plasseres i hagen. Ønsker pris for alt av arbeidet, inkludert materialer.

Utbedre drenering - lede overvann bort fra hus

1482NITTEDAL

Ved mye regn blir det tilbakeslag og vann inn kjellerdør. Ønsker tilbud på utbedring, noe usikker på hvordan det kan løses. Vet ikke hvor vannet går i dag, muligens undervannsbasseng.

Siste evalueringer
Asfaltering og steinlegging av gårdsplass

Ferdig før tid, pålitelige og ryddige. Bra kvalitet på arbeidet som ble gjort. Alle naboer rundt har kommentert det gode arbeidet og hvor raskt de jobbet. Vi fikk lagt asfalt og beleggningstein og er super fornøyde.

Juni 2019
M

Michal om ISAK BYGG OG RENOVERING SAMSON ISAK DANIEL

Slattum
Graving langs grunnmur

God kommunikasjon underveis og godt utført arbeid. Effektiv og nøyaktig utførelse.

Mai 2019
Ø

Øystein om ROMERIKE DRIFT OG UTLEIE AS

Nittedal
Nytt tilbygg(49 BRA) og rehabilitering av fasade

Proffe og flinke håndverkere som gjør en veldig bra jobb. De er også veldig service innstilte og hyggelige. Vi er veldig fornøyd, Woodstyle bygg kan absolutt anbefales!

Nov. 2017
T

Truls Pedersen om Woodstyle Bygg AS

Nittedal
Rehabiltering av hytte på Dalbeck vel oppover Hagan

Har du en jobb som er standard plankekjøring kan jeg anbefale disse gutta. Du får en passe bra jobb for rimelig penge. Har du noe mer komplisert så kommer språkvanskeligheter veldig i veien.

Sep. 2015
I

Ina Margareta Renate Freiin Von om SINERGY SOLUTIONS AS

Oslo
Ny gang vei til bolig

Vi er veldig fornøyde med alt når det gjelder dette firma.

Aug. 2015
O

Ole om TEKNISK ENTREPRENØR AS

Hakadal
Graving til drenering

Dreneringsjobb som ble raskt utført av hyggelige arbeidere.

Juli 2014
J

Jeanette Fallo om Sem Graveservice AS

Hagan
Drenering enebolig

Meget profesjonelle og nøyaktige. Fant løsninger på problemer som oppsto underveis innenfor avtalt pris. Informerte om fremdrift fortløpende.

Feb. 2012
R

Roy om ABI DRIFT AS

Hakadal
Drenering - enebolig

Meget hurtig og nøyaktig utførelse. På tid, og budsjett. Uforutsette hindringer ble avklart med oppdragsgiver, og forklart på lettfattelig måte. Ekstraarbeide ble avregnet mot innsparinger, og utestående arbeider som må vente på våren, ble ikke fakturert før utført. Kan uten forbehold anbefale denne bedriften.

Jan. 2012
R

Roy om ABI DRIFT AS

Hakadal