Håndverker

Skifte kledning i Bergen

Få tilbud fra dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å skifte kledning i Bergen - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge håndverker for å skifte kledning i Bergen

Kledningen er på mange måter husets “hud”, og er viktig for førsteinntrykket man får av boligen. Det er mange ting du må tenke på før startskuddet for prosjektet går, blant annet hvilket materiale du skal bruke, og hvordan du ser for deg at sluttresultatet skal bli. Ønsker du en modernisering av huset ditt? Eller kanskje du vil tilbakeføre det til sitt originale design? Uansett hva målet med prosjektet er, er det viktigste kanskje å finne dyktige håndverkere som kan hjelpe deg.

Et viktig investeringsprosjekt

Å skifte kledning er en betydelig investering, og viktig for å ta vare på huset ditt. Det kan koste alt fra 70.000 til 300.000, avhengig av om du skifter en eller flere vegger, størrelse på huset og materialvalg. Gjennomsnittlig pris på Mittanbud ligger på rundt 130.000. Det kan være vanskelig å vite hvilken type kledning som passer til ditt hus, men en god idé er å velge materialer av høy kvalitet for å unngå dyrt vedlikeholdsarbeid i årene som kommer.

Videre bør du ta stilling til om kledningen skal være stående eller liggende og om det skal være overflatebehandlet eller ikke. Liggende kledning gir ofte inntrykk av et bredere og lavere hus, mens stående kledning gir inntrykk av et mer moderne og høyreist hus. I Bergen er det vanlig med liggende kledning, slik at man enkelt kan skifte ut de nederste og mest værutsatte bordene.

Finn erfarne håndverkere i Bergen med Mittanbud

Klimaet på Vestlandet kan være svært fuktig, og det er viktig at du får en kledning som er tilpasset dette. I Bergen har håndverkerne lang erfaring med hvilke materialer som tåler det tøffe klimaet, og du finner dem enkelt på Mittanbud. Bare legg inn informasjon om prosjektet ditt på vår nettside, så blir du kontaktet med uforpliktende pristilbud av våre kvalitetssikrede tilbydere. Så enkelt er det faktisk!

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for å skifte kledning i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Etterisolere/renovere vegger og tak i stue i Bergen

Godt fornøyd med arbeidet. Vi hadde god dialog underveis og Costa var veldig imøtekommende og fleksibel i forhold til våre ønsker og endringer underveis.

- Line Bergfjord

Dampsperre og isolasjon på krypeloft i Bergen

Rask respons på anbud, hyggelig befaring, kjapt og godt utført etterisolering av krypeloft. Ryddet fint etter seg. Helt supert fra begynnelse til slutt!

- Nils Bull

Isolering av nyoppført utebod (ca 170x250x530cm) i Bergen

Dyktige folk. Rask utført jobb til avtalt tid og pris. Lett å kommunisere med. Anbefales!

- Tom Hanøy

Gjøre rent under parketten/ Clean under the floor i Bergen

God pris, dyktige og pålitelige. Anbefales

- Thomas findreng

Oppussing av kjellerstue i Bergen

Godt utført arbeid. Ruben er på og følger opp hele tiden. Veldig hjelpsom med henting av materialer som vi selv bestilte/kjøpte. Grei pris. Totalt sett meget godt fornøyd.

- Randi Bragstad

Rehabilitering av hele/deler av fasade i Bergen

På grunn av stor arbeidsmengde hos Midtun Byggservice måtte jeg utsette prosjektet noe. Da arbeidet kom i gang var de veldig flink, hyggelig og gjennomførte alt som avtale. Prosjektet ble utvidet til også å gjelde bytte av tak, hvilket gikk uten problemer. Midtun Byggservice er ikke de billigste, men gjør arbeid av høy kvalitet. Veldig fornøyd!

- Bjørn Arild Tyssen

Endring av planløsning i en entré i hovedhus + arbeid i en utleiedel i Bergen

Denne jobben ble gjort på en tilfredsstillende måte. Det var en omfattende jobb. Det ble imidlertid gjort noen feilbestillinger underveis av firmaet (vi fikk bl.a. større vinduer enn planlagt) og det ble litt ventetid på grunn av dette, men de ordnet dette på en ryddig måte. Vi fikk for eksempel bedre vinduer som plaster på såret. Pålitelig firma som kan anbefales.

- Lars Petter Storm Torjussen

Oppussing prosjekt i kjelleren i Bergen

Alikas og hans kollega er dyktig nok, pålitelig og presis. Stor anbefalt.

- Christopher Garcia