Oppussing

Rørleggertjenester i Stavanger?

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for rørleggertjenester i Stavanger!

Legg ut jobb og motta tilbud

Rørleggertjenester i Stavanger

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal fornye rør i hjemmet ditt er å finne en rørlegger med god erfaring, som er dyktig og som du kommuniserer godt med. Dette gjelder uansett om du har et omfattende prosjekt som skal gjennomføres, eller bare trenger hjelp til mindre justeringer.

Tenk over dette før du velger rørlegger

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en rørlegger i Stavanger. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en detaljert prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til rørleggeren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og rørleggeren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.

I tråd med dette er det også viktig å velge en rørlegger du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler. Videre bør du velge en rørleggeren som har de rette, formelle kvalifikasjonene, og som kan gi deg dokumentasjon på at arbeidet er utført etter de gjeldende industristandardene.

Finn dyktige rørleggere på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du rørleggeren som passer best for ditt prosjekt! Et godt tips er også å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante rørleggere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for rørleggertjenester i Stavanger

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

skifte 2 stk 300 liter varmtvann beredere. i Stavanger

Fra første kontakt og til jobben var gjort var det en trygghetsfølelse om at dette var rett person for jobben . Raskt utført, kom når han avtalte og det var ryddet da han gikk. Anbefales på det varmeste.

- Endre Sande

Bytte og installere ny oppvaskmaskin snarest i Stavanger

Toppkarakter fra oss! Oppdraget hastet, og Kim møtte samme dag som annonsen ble lagt ut. Kom med gode faglige råd rundt oppsettet, og fikset problemet effektivt til en hyggelig pris. Han hjalp oss tilogmed med mer enn vi hadde bedt om uten økning i avtalt pris! Da han var ferdig var ny maskin montert, fronter på plass, og gammel maskin fraktet bort! Vi gir ham våre varmeste anbefalinger og kommer til å bruke ham som vår faste rørlegger fremover!

- KATRIN HAGEN

Installere vaskemaskin på bad i Stavanger

Veldig fornøyd med arbeidet til Kim. Han skin på tiden som avtalt, var veldig hyggelig og har levert kvalitetsarbeid. Enkel kommunikasjon.

- Camilla Dybendal

Legging av silikon i dusjhørne i Stavanger

Utførte arbeidet raskt og effektivt.

- Jan Inge Aarreberg

Skifte kran i Stavanger

Raskt, effektivt og hyggelig.

- geir isasken

Trenger rørlegger til å koble opp vask, oppvaskmaskin og sette inn et blandebatteri så fort som mulig i Stavanger

Samme dagstjeneste, veldig kompetent og profesjonell. Mye bedre enn forventet!

- Grete James

Åpne tett sluk på kjøkken i Stavanger

SRH rør kom med et tilbud raskt, og gjennomførte arbeidet med god kvalitet og til avtalt pris allerede dagen etter jeg la ut oppdraget. Anbefales.

- Terje Vestskogen

Mangler varmt vann! i Stavanger

Jeg la ut en hastemelding lørdag formiddag. 5 min senere tok Alliance kontakt, og en halvtime senere var problemet løst. Kim, en hyggelig rørlegger møtte opp som avtalt. Veldig bra service!!

- Renathe Martinez