Oppussing

Rørlegger i Tromsø

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for rørleggertjenester i Tromsø!

Legg ut jobb og motta tilbud

Finn din rørlegger i Tromsø

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal fornye rør i hjemmet ditt er å finne en rørlegger med god erfaring, som er dyktig og som du kommuniserer godt med. Dette gjelder uansett om du har et omfattende prosjekt som skal gjennomføres, eller bare trenger hjelp til mindre justeringer.

Tenk over dette før du velger rørlegger

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en rørlegger i Tromsø. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en detaljert prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til rørleggeren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og rørleggeren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.

I tråd med dette er det også viktig å velge en rørlegger du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler. Videre bør du velge en rørleggeren som har de rette, formelle kvalifikasjonene, og som kan gi deg dokumentasjon på at arbeidet er utført etter de gjeldende industristandardene.

Finn dyktige rørleggere på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du rørleggeren som passer best for ditt prosjekt! Et godt tips er også å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante rørleggere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for rørleggertjenester i Tromsø

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Uttak til oppvaskmaskin i Tromsø

Var en liten jobb. Utført bra.

- Stein Jr Øverli

Opplegg oppvaskmaskin i Tromsø

Svært god kommunikasjon med firmaet gjennom mittanbud.no og ved oppmøte. Lærlingen (?) brukte usedvanlig lang tid på å demontere kjøkkenbatteriet, men det påvirket neppe totaltiden på arbeidet. Rørleggeren ordnet elektriker på få minutter, da det oppstod behov for stikkontakt til waterguard. Superfornøyd med resultatet!

- Andreas Jacobsen

Jeg trenger rørlegger til å legge opp til vaskemaskin på bad i Tromsø

Rask, effektiv og veldig dyktig

- Marte Kvalvik

Rørlegger i Tromsø

Godt utført arbeid.

- Sara simonsdatter bakke

Bytte av inntakskran i Tromsø

Punktlig oppmøte til avtalt tid, raskt og kvalitetsmessig utført arbeid til tross for uforutsette utfordringer med gamle rørdeler. Profesjonelt og hyggelig firma som anbefales på det varmeste.

- Trond Berg

Oppuss av bad i Tromsø

Topp opplegg, fra start til mål. God kommunikasjon og oppfølging. Kjempefornøyd med resultatet til en pris som matchet andre bedrifter vi hadde innom til befaring.

- Anders L. Rasmussen

Ny sluk & nytt gulvbelegg vaskerom + røropplegg under vask toalett i Tromsø

Svært fornøyd med utførelsen av arbeidet og kommunikasjonen underveis. Jobben ble utført på tid og kvalitet som avtalt, pluss i boka for trivelig, tydelig & enkel kommunikasjon.

- Kristian Albrigtsen

Tilkobling vask, blandebatteri o.l. på nytt kjøkken i Tromsø

Kjempefornøyd med arbeidet som ble gjort.

- Daniel Tillnes