Oppussing

Rørleggertjenester i Trondheim

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for rørleggertjenester i Trondheim!

Legg ut jobb og motta tilbud

Rørleggertjenester i Trondheim

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal fornye rør i hjemmet ditt er å finne en rørlegger med god erfaring, som er dyktig og som du kommuniserer godt med. Dette gjelder uansett om du har et omfattende prosjekt som skal gjennomføres, eller bare trenger hjelp til mindre justeringer.

Tenk over dette før du velger rørlegger

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en rørlegger i Trondheim. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en detaljert prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til rørleggeren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og rørleggeren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.

I tråd med dette er det også viktig å velge en rørlegger du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler. Videre bør du velge en rørleggeren som har de rette, formelle kvalifikasjonene, og som kan gi deg dokumentasjon på at arbeidet er utført etter de gjeldende industristandardene.

Finn dyktige rørleggere på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du rørleggeren som passer best for ditt prosjekt! Et godt tips er også å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante rørleggere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for rørleggertjenester i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Røropplegg nytt bad i Bergen

God gjennomført arbeid

- Frode Andrew Selvik

Skifte av varmtvannstank i Bergen

God jobb ble utført og profesjonell kunnskap ble brukt for å løse utfordringer under vegs i arbeidet.

- Marte Fossland

Bytte toalett i Bergen

Super service

- Roger Skjetlein

Bytte Varmtvannsbereder i Bergen

Varmtvannsbereder ble byttet på bare noe dagers varsel rett før jul. Jobben ble gjort svært raskt, effektivt og ryddig, og til avtalt pris. Vi er svært fornøyd med Jobben Tacu's Services gjorde!

- Martin Nore

Baderomsinnredning i Bergen

Topp kvalitet og fremragende service! Arbeidet ble utført effektivt og med høy kvalitet. Meget god kommunikasjon underveis, og veldig bra service. Vil absolutt anbefale Orkland VVS AS. Mvh Astrid Stenersen

- Astrid Stenersen

Skifte av vannkran ute i Bergen

Gjorde jobben til avtalt tid og pris. Kom til avtalt tid. Løsningsorientert. Veldig fornøyd egentlig med utført arbeid og pris. Rydding etter utført arbeid kunne vært noe bedre.

- Knut Lynum

* Fortsatt ledig: Demontere og sette opp ny baderomsinnredning i Bergen

Demonterte og kastet gammel baderomsinnredning og satte opp ny. I tillegg til rørleggerarbeid. Hadde god kommunikasjon underveis og jobben ble gjennomført grundig og effektivt. Hadde brukt Orkland VVS til lignende arbeid igjen og vil absolutt anbefale ham til andre.

- Kyrre Mats Myren

Pristilbud. Koble til armatur og vask WC og bad. i Bergen

God og ryddig kommunikasjon før og underveis. Forklarer godt på en forståelig måte. Holder seg til avtale og ingen forsøk på å dra opp pris. Effektiv. Pålitelig. Meget fornøyd med alt og vil absolutt bruke Orkland VVS i fremtiden også. Anbefales! Hilsen fornøyd kunde.

- Gerd Stiberg