Rørlegger i Stavanger

Trenger du hjelp med å legge, fornye eller vedlikeholde rør i Stavanger? Da er det lurt å få hjelp av en dyktig rørlegger. Legger du ut jobben på Mittanbud vil rørleggere i Stavanger og omegn konkurrere om å få din rørleggerjobb gjort!

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Rørlegger i Stavanger

Trenger du hjelp med å legge, fornye eller vedlikeholde rør i Stavanger? Da er det lurt å få hjelp av en dyktig rørlegger. Legger du ut jobben på Mittanbud vil rørleggere i Stavanger og omegn konkurrere om å få din rørleggerjobb gjort!

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best
Utvalgte rørleggere i Stavanger

138 jobber

ROGALANDS REHABILITERING har utført flere jobber fra Mittanbud i Eigersund, Sandnes, Stavanger, med 4.8 av 5 stjerner fra 77 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt ROGALANDS REHABILITERING her!
S

Solfrid

29.5.2024

Er fornøyd med pris,ryddighet,effektivitet og kvalitet.Kommunikasjonen under veis har også vert super. Hos meg rehabiliterte dei badet og jeg kommer... Vis mer

Be om tilbud fra bedriften
Promotert

70 jobber

MDM BYGG AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Stavanger, Strand, Sandnes, med 4.7 av 5 stjerner fra 34 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt MDM BYGG AS her!
S

Sigmund

5.7.2024

Veldig godt utført arbeide . Rydder og etterlater seg ikke noen spor . Pålitelig og proffe . Bruker dem... Vis mer

Be om tilbud fra bedriften

195 jobber

BADEROMSELITEN AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Sandnes, Stavanger, Hå, med 4.5 av 5 stjerner fra 97 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt BADEROMSELITEN AS her!
T

Tor Stian

10.6.2024

Godt utført arbeid.

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

123 jobber

MILJØ RØR AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Sandnes, Stavanger, Hå, med 5.0 av 5 stjerner fra 82 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt MILJØ RØR AS her!
M

Morten

7.4.2024

Godt utført jobb! Harald hos Miljø rør er en fryd å samarbeide med. Har brukt han til flere jobber i... Vis mer

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

385 jobber

EL-design AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Randaberg, Sandnes, Sola, med 4.9 av 5 stjerner fra 193 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt EL-design AS her!
M

Mads

17.7.2024

Selve jobben 10/10, ventetid i forkant av jobb pga L-nett var ufattelig lang

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

104 jobber

SANDNES BYGGETJENESTER AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Sandnes, Stavanger, Gjesdal, med 4.9 av 5 stjerner fra 85 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt SANDNES BYGGETJENESTER AS her!
M

Magnus

28.2.2024

Byttet 8 vinduer, de var kjappe og billige, og når jeg fant noen små skader på kledning kom de... Vis mer

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

109 jobber

Rørleggermester Olsen AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Haugesund, Bokn, Tysvær, med 4.8 av 5 stjerner fra 104 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt Rørleggermester Olsen AS her!
C

Carsten

19.4.2024

Han leverte som avtalt👍 Kan absolut anbefales‼️

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

89 jobber

Murerfirma Sven G Gangså AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Arendal, Birkenes, Bygland, med 4.8 av 5 stjerner fra 85 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt Murerfirma Sven G Gangså AS her!
R

Roar

5.6.2024

Godt gjennomført jobb, god kommunikasjon før og under arbeidet, hyggelige karer. Kan anbefales!

Be om tilbud fra bedriften
Vis flere bedrifter

Dette bør du tenke over før du velger rørlegger

Det finnes mange dyktige rørleggere i Stavanger, og det kan være vanskelig å finne den som er riktig for deg og ditt prosjekt.


Det er lurt å være godt forberedt når du skal få utført en rørleggerjobb. Når du skal finne en rørlegger på Mittanbud bør du skrive en detaljert beskrivelse av jobben. Da er det lettere for rørleggeren å vite nøyaktig hva du ønsker å få utført.


Etter at jobben er lagt ut på Mittanbud vil du få flere tilbud fra ulike rørleggerbedrifter i Stavanger. Spesielt om du skal utføre en større jobb anbefaler vi at du inviterer bedriftene på befaring. Da får du forklart nøyaktig hva du ønsker, og det blir enklere for rørleggeren å komme med et nøyaktig tidsestimat og pristilbud.


Husk å alltid skrive kontrakt, og be om dokumentasjon på at arbeidet er utført i henhold til gjeldende lover og regler. Nå kan du også be om at jobben skal dokumenteres i Boligmappa, noe rørleggeren kan gjøre direkte fra Mittanbud!Hva koster en rørlegger?


Prisen for en rørlegger avhenger av hva som skal utføres, hvor lang tid oppdraget tar, omfanget av jobben og om det er behov for spesialutstyr og materialer.


Timeprisen for en rørlegger er omtrent 600 - 1000 kroner. Husk at du ofte må betale for oppmøte og reisetid. På Mittanbud koster hovedvekten av rørleggerjobber mellom 20 000 - 60 000 kroner.

Avhengig av hva du trenger hjelp til, kan rørleggere på Mittanbud hjelpe deg med:


 • Vedlikehold, rehabilitering og fornying av vann- og avløpsrør
 • Spyling og reparasjon av tette rør
 • Rørtining
 • Rørsveising og reparasjon av sprukne vannrør
 • Oppussing og totalrenovering av våtrom
 • Rørleggervakt


Slik velger du riktig rørlegger på Mittanbud


Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle og kvalitetssikrede fagfolk – helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere rørleggere med uforpliktende tilbud.


 • Den enkleste måten å finne den rette rørleggeren, er å innhente flere tilbud og sammenligne dem. Bruk en tjeneste som Mittanbud og legg ut jobben, og svar på tilbudene du liker best.

 • Du bør invitere relevante rørleggerbedrifter på befaring før du godkjenner et tilbud. Snakk med flere bedrifter om mulige løsninger for prosjektet ditt, og ta i mot tips og råd under en befaring.

 • Byggebransjens våtromsnorm er retningslinjene for hvordan et baderom bør bygges. Våtromsnormen er ikke lovpålagt, men det er alltid lurt å velge et rørleggerfirma som følger retningslinjene og kravene i våtromsnormen.

 • Når du skal velge rørleggerfirma, er det viktig å undersøke tidligere kunders vurderinger av arbeidet bedriften har gjort. Les gjennom rørleggerens evalueringer, så får du et godt innblikk i hvordan de jobber og utfører prosjekter.

  På Mittanbud finner du evalueringer fra tidligere jobber på rørleggerens profilside. Du bør også sjekke bedriftens økonomi. Dette kan du finne informasjon om på for eksempel proff.no eller purehelp.no.

  Vi anbefaler også at du alltid skriver en evaluering av håndverkeren etter at jobben er utført. Da hjelper du både bedriften og fremtidige kunder.

 • Alle seriøse håndverkere vil be om å få skrive kontrakt med kunden for prosjektet som skal utføres. Mittanbud har en egen håndverkerkontrakt som du kan benytte. Hvis du er usikker på hva en kontrakt skal inneholde, kan du lese mer om det hos for eksempel Forbrukerrådet.

 • Du bør alltid innhente flere tilbud fra ulike rørleggerfirma som du kan sammenligne. Se gjennom tilbudet du har mottatt sammen med rørleggeren, og sjekk at alt du har bedt om og snakket om på befaring er inkludert. Om du legger ut jobben på Mittanbud, kan du få flere tilbud og enkelt sammenligne dem.
Siste rørlegger-jobber i Stavanger

Plugge rør, og oppkobling av vann på ny innredning

4021STAVANGER

Hei, Ønsker å sjekke kostnad og tilgjengelighet for å ta ned servant/møbel, plugge rør til vi får ny innredning, også eventuelt koble det opp igjen i ettertid (avtalt tid)

Rørlegger Stavanger

4044HAFRSFJORD

Hei, totalrenovering. Alle vegger innvendig er revet og skal bygges på ny. Skal også dreneres og graves slik at jeg får alt nytt rør fra de kommunale (kobling ved veien) og i hele huset. 3,5 bad, 1 vaskerom og 2 kjøkken. Legger ved tegningene, det skal være tilstrekkelig til å få et tilbud. Jeg kan pigge opp gulvet der nye avløpsrør kan legges.

Sette opp tualett, og 2 vask

4008STAVANGER

Hei, det er behov for å sette opp toalett og 2 vask i forskjellige rom.

replace exiting floow mount toilet with new toilet

4034STAVANGER

replace exiting floow mount toilet with new toilet. Replace exiting floow mounted toilet with new as shown in the link below https://bad.no/products/svedbergs-wc-fixtur-120mm?variant=41770322985159&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sh-pmax-toalett-main&utm_term=%7Bterm%7D&matchtype=&keyword=&cid=20770923051&agid=&device=c&placement=&creative=&target=&adposition=&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwhvi0BhA4EiwAX25ujyir5vPbBwFMMByrPUfkMKFrPzUO3iYlXMNHUVeFzmuyyi6bZk6o0xoCGv8QAvD_BwE

Erstatte Avløpsrenne /Replace or modify Drain gutter

4009STAVANGER

Two “avlopsrenne” have been installed without correct fall on the pipe so the rain water does not fully drain away. They need replacing or modifying to get a slope on the pipes. Det er montert to "avlopsrenne" uten riktig fall på røret slik at regnvannet ikke renner helt bort. De må byttes eller modifiseres for å få en helning på rørene.

Rørlegger, montere 2 stk vannutkastere.

4077HUNDVÅG

Skifte ut en eksisterende vannutkaster på enebolig+ montere en ny på garasje. Rør-i-rør system frem til installeringspunk eksisterer. Må avtale type utkaster. Pris ønskes med og uten vannutkastere.Siste evalueringer av rørleggere i Stavanger
Montering av dusjkabinett

Rask, effektiv, dyktig. Jeg er veldig fornøyd.

Juli 2024
K

Knut om Hrybkov Company

Stavanger
Fuging av 2 vasker, et toalett og badekar

Tusen takk for veldig god hjelp. Kom på kort varsel. Gjorde en fin jobb med fuging. Veldig fornøyd!

Juli 2024
I

Ingrid om Hrybkov Company

Stavanger
Montasje toalett med kværn.

Bra gjort

Juli 2024
E

Espen om Hrybkov Company

Hafrsfjord
Innstallering av dusjtoalett

Veldig effektiv

Juli 2024
P

Per-Øivin om Sandnes Vvs AS

Stavanger
Sette opp vaskeromsløsning

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. De utførte jobben raskt og effektivt, med godt resultat. Når det var en liten ting som ble feil så rettet de opp raskt. I tillegg så var kommunikasjon enkel.

Juli 2024
A

Andreas om Hrybkov Company

Stavanger
Smart Varmtvannsbereder

Verdens hyggeligste og beste rørlegger!

Juli 2024
Ø

Øivind om Digirør AS

Stavanger
Montering av utekran

Var raske og utførte arbeidet på en god måte

Juli 2024
E

Erik Kvia om Sandnes Vvs AS

Stavanger
Installasjon vannstopper

Det faglige på plass, løsningsorientert. Ryddyg faktura

Juli 2024
A

Anders Tommy om 24/7 Rørleggervakten AVD. Stavanger AS

Stavanger
Ny innkjørsel - drenering, belegningsstein, støp/nye heller trapp

Veldig fornøyd kunde! Profesjonelt gjennomført og god kommunikasjon underveis👌

Juli 2024
E

Eirik om JC UTEANLEGG AS

Hafrsfjord
Blandebatteri må byttes pga lekkasje

Raskt utført, god pris, meget hyggelig og godt utført arbeid.

Juni 2024
R

Runar om Digirør AS

Hundvåg
Bytte Varmtvannsbereder

Kvalitet og pris:)

Juni 2024
B

Babar om TASTA RØR AS

Hafrsfjord
Stramme dusjbatteri

Raskt og enkelt!

Juni 2024
A

Asbjørn om Sandnes Vvs AS

Stavanger
Toalett spylerknappen virker ikke(kommer ikke vann)

Jobben ble gjennomført raskt, effektivt og med god kvalitet. Anbefales på det sterkeste!

Juni 2024
J

Jeyaprian om 24/7 Rørleggervakten AVD. Stavanger AS

Hafrsfjord
Rørlegger

Veldig fornøyd 😎

Juni 2024
K

Kristinn om TASTA RØR AS

Hafrsfjord
Plugge rør på to bad og ett vaskerom

Fjord en super jobb med å plugge rør. Anbefales

Juni 2024
G

Grete om RØRLEGGERFIRMA VAALAND

Hafrsfjord
Installasjon av tilpasset dusjkabinett

The bathroom job was done to perfection. Very effective and professional. I would highly recommend the company. Communication at all levels was not an issue. In future for any plumbing work I would not hesitate to call Hrybkov Company.

Juni 2024
A

Arnold Paul om Hrybkov Company

Stavanger
Utbedre vegghengt toalett

Fantastisk kompetanse! Var til stor hjelp på andre problemstillinger utover selve jobben. Kan vamt anbefales 😊

Juni 2024
A

Anders om 24/7 Rørleggervakten AVD. Stavanger AS

Lyngstad
Montering av toalett

Monterte nytt toalett kjapt og effektivt. Hyggelig håndverker og bra pris. Anbefales.

Mai 2024
T

Trond om Hrybkov Company

Hundvåg
Montering av oppvaskmaskin og kjøkkenarmatur

Måtte selv justere avløp for overvann for å fikse en lekkasje.

Mai 2024
B

Birger om RØRLEGGERFIRMA VAALAND

Stavanger
Skifte varmtvannsbeholder

Skifte av bereder, bra pris, lett kommunikasjon, til avtalt tid, proff utførelse. Anbefales!

Mai 2024
I

Ingrid om Digirør AS

Hafrsfjord
Liten lekkasje under kjøkkenvask

Raskt og effektivt arbeid

Mai 2024
M

Marie om Sandnes Vvs AS

Stavanger
Montere nye blandebatterier på bad og kjøkken

Kan anbefales.

Mai 2024
G

Gisle Hansen om RØRLEGGERFIRMA VAALAND

Stavanger
Montere kraner i dusj og fikse lufting av rør-system

Flott arbeid til en fornuftig pris.

Mai 2024
M

Marius om Sandnes Vvs AS

Stavanger
Fikse ute kran

kommunikasjon og gjennomføring av jobben var veldig bra.

Mai 2024
A

Amanuel om Sandnes Vvs AS

Hafrsfjord


Publisert 06. feb. 2023, 09:42

Oppdatert 05. april 2024, 07:40