Hus og hage

Isolering Oslo

Isolere i Oslo

Det kan være surt og kaldt på vinterstid på i Oslo, og uten skikkelig isolasjon risikerer du å fyre for kråka. Du kan spare betydelig med penger på strøm ved å etterisolere boligen, særlig hvis du bor i et eldre og trekkfullt hus. Her hjelper vi deg med å velge en dyktig håndverker for å isolere i Oslo.

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere

Forskjellige måter å etterisolere

Det finnes flere måter du kan etterisolere boligen, og en dyktig håndverker vil kunne finne den mest optimale løsningen for energieffektivisering av boligen din. Noen ganger holder det f.eks. å isolere loftet, mens andre ganger må kledningen av og isolasjonen på plass utenfra. Det anbefales uansett å bruke en seriøs og pålitelig håndverker for å isolere.


Du trenger ikke være redd for en omfattende jobb hvor all kledningen må av. Dersom kledningen ellers er i god stand, kan håndverkeren «blåse» inn isolering i veggene dine. Du slipper dermed et omfattende prosjekt med å rive vegger.


Håndverkerne bør som regel ha en befaring før de kan vurdere hvilke tiltak som er best for deg, men du kommer langt med å ha en god prosjektbeskrivelse klar på forhånd. Tenk også gjennom hva annet som bør gjøres når du først er i gang. Du kan for eksempel spare penger på å bytte kledning, vinduer og dører samtidig, dersom det er behov for det.Finn dyktige håndverkere på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk – helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du håndverkerne som passer best for ditt prosjekt!


Et godt tips er å skrive kontrakt med bedriften. Da er du trygg hvis noe uventet skulle skje.
Se andre jobber som er lagt ut på Mittanbud

Identifisere (og utbedre) kilder for varmetap i eldre loftsleilighet

0481OSLO

Jeg bor i en loftsleilighet i en gammel bygård og har inntrykk av at det trekker «overalt». Ettersom dette er et borettslag er det ikke snakk om å gjøre noen større utbedringer, men ting som faller under andelseiers ansvar. Jeg skulle gjerne hatt hjelp av noen til å identifisere hvor varmetapene skjer i leiligheten min og utbedre dette. Tenker på eksempelvis på ting som å skifte tetningslister rundt vinduer (som jeg ser er slitte), mulig sette på noen lister i tilknytning til murkonstruksjoner i forbindelse med pipeløp, tette sprekker i bjelker, etc. Har ikke en uttømmende liste, for her trenger jeg din hjelp til å finne ut av hva som burde gjøres for å få et litt lunere hjem.

Montering av gipstak, inkl. musenetting og isolasjon.

0789OSLO

Ifm. vannlekkasje fra betongdekket over et ca 12 m2 stort soverom, ble taket fjernet inkl. isolasjon. Vi ønsker pris inkl. materialer, på følgende: 1) Installasjon av 12mm gipsplater i taket samt forskriftsmessig isolasjon over gipsplatene. (Merk; betongdekket over tak er nabos terrasse). 2) Sette på plass gammelt listverk 3) Sparkle, acrylfuge og maling av tak og lister. 4) Utfelling av åpning for eksisterende downlights (6 stk.`). Ønskes utført snarest, gjerne fredag 1/12 om mulig.

Skifte vinduer? bedre isolering?

1274OSLO

Jeg har nylig kjøpt et hus som er opprinnelig fra 1923, men er oppgradert i flere omganger. Vi føler det er litt dårlig isolering i første etasje, og lurer på hva vi kan gjøre av tiltak for å forbedre dette. Har vinduene god nok isolasjon? Det trekker litt i gangen i føler vi. Det hadde vært supert om en byggemster kunne komme på gratis befaring og gi oss et tilbud på hva som kan gjøres.

Etterisolering av tak fra utsiden, med etablering av nytt undertak

0590OSLO

Vi ønsker å legge nytt undertak samt isolere eksisterende takkonstruksjon. Fakta om bygget: Trehus fra 1951 3 etasjer Ca 90 m2 grunnflate Innredet «isolert» loftsrom med knevegger i plan 2. etasje Beskrivelse av dagens takkonstruksjon: Dagens tak har teglstein på sløyfer og lekter liggende på undertak av rupanel (byttet i 2010). Det er lagt et rullbasert kombinert dampåpent og vindsperreprodukt på rupanelet. Konstruksjonen under undertaket er trolig fra byggeåret og nøyaktig utførelse er ikke kjent men basert på en stikkprøve er det registrert hulrom med sperrer som i dag ikke er isolert. Det er trolig etablert en asfaltplate på undersiden av sperrene og trolig også bord/kledning eller eldre himlingsplater under asfaltplaten. Taket har en vinkel på ca 22 ˚. Ønsket utførelse: Under beskrives en ønsket utførelse men det ønskes samtidig innspill i forhold en gunstig utførelse for å forhindre fuktproblematikk. Vi har ca 12 år gammel teglstein og ønsker å beholde disse. Vi har liten reserve på ca 50 takstein. Vi ønsker nytt kombinert dampåpent undertak og vindsperre produkt. Eksisterende taktro/rupanel kan fjernes hvis det ikke er fordeler med videreføre dette. Isolasjon mellom sperrene (fortrinnsvis Glava). Høyden på sperrene er ikke kjent men er trolig ca 200 mm. Dampsperre på undersiden av isolasjon . Vi ønsker fortrinnsvis å beholde himling / panelbord mot varm side hvis dette lar seg gjøre i forhold til oppbygningen. I tillegg til dette ønskes utskifting av takrenne på nordsiden av taket samt etablering av pipehatt på eksisterende pipe. Hvis ikke eksisterende stigetrinn med plattform til feier samt snøfangere kan videreføres må dette også skiftes.

Reparere ventailasjon på bad, sjekke takvindu på badet og isolere opp til kaldloft

0672OSLO

Badet vårt er nytt fra 2016, men ventilasjonen har vært dårlig. Ventilasjonsrøret er delvis ikke isolert og skjøtene ikke tette. Det virker som om vifta ikke er kraftig nok til å få ut all fuktighet og det drypper av og til vann fra vifta (den bråker også en del). Vi ser at det renner langs sidene på skåtak-vinduet på badet etter bruk av badet. Vi tror det er på grunn av kondens og ikke lekkasje fra tak, men ønsker å få dette sjekket av fagpersoner. Etasjeskillet mellom kaldloft og øverste etasje må utbedres, vi ser at det danner seg kondens på taket, spesielt i områdene rundt pipe, baderomsventilen og loftsluka. Huset vi bor i er fra 70-tallet, 2 etasjer + kjeller, kalddloft og skråtak. Dessverre er det for dårlige lysforhold på loftet til at vi har tatt bilder, men ønsker velkommen til befaring.

Utbedring av soverom/gang

0854OSLO

Sov 1 = 13,5 kvm (to yttervegger) Sov 2 = 7,0 kvm (én yttervegg) Sov 3 = 12,5 kvm (to yttervegger) Gang = 5 kvm (ingen yttervegg) Entré = 6 kvm (én yttervegg, på 1,2 m) - Lekte ut alle yttervegger på soverommene - Isolere alle soverom med ny isolasjon (5 cm glava) - Levere og montere ny plast i yttervegger - Levere og montere ny isolasjon i himling (5 cm glava) - Levere og montere dobbel gips i himling - Levere og montere nye gipsplater på vegger - Sparkle og male alle vegger og tak - Levere og montere nye foringer rundt vinduer - Listefritt rundt vinduer og mellom vegg og takLes evalueringer på andre jobber som er lagt ut på Mittanbud

MM Delegacz

4.8 (5)

Hi! We are new on Mittanbud, but we have over 5 years experience with painting and cleaning and can show you our references. We also offer "fornøyd-garanti" - if you're not happy with the result, we will come back within 48 hours to make sure everything looks good. Please let us know if you have any questions or need help. Best regards. Magdalena Telefon: 967 02 828 Epost: mm.delegacz@gmail.com

Nov. 2023

Tetningslister

"Proft, effektivt og best på pris. Veldig fornøyd!"
S
Samir
Oslo

Aurora Bygg AS

Vi har et team av ekte tømrermestere og folk som finner løsninger i enhver situasjon. Resultatene av vårt arbeid gjenspeiles i mange positive tilbakemeldinger vi får fra fornøyde kunder. Vår erfaring omfatter ulike prosjekter, fra ferdigstillelsesarbeid til omfattende oppussing av bad, kjøkken design, takskifte, isolering, og bygging av nye hus. Vi forstår at renovering av hjemmet er en betydelig investering, derfor sørger vårt team for gjennomsiktighet i samarbeidet, og garanterer punktlighet o...

Se mer
Nov. 2023

Flytte terrassedør og tette igjen

"Aurora Bygg AS flyttet en utgangsdør og skiftet panel ute og inne i min bolig. Arbeidet var svært gjennomtenkt og grundig, og resultatet ble utmerket. De fulgte tidsskjemaet og var svært ryddig i kommunikasjonen. Har derfor ingen problemer med å anb..."Se mer
P
Petter
Oslo
Aurora Bygg AS

OSLO FJORDWAYS AS

Vi er din førstevalg for alle små og store oppgaver rundt hjemmet eller kontoret ditt. Vårt team av dyktige og erfarne håndverkere står klare til å håndtere reparasjoner, vedlikehold og forbedringsprosjekter. Fra å fikse dryppende kraner til å renovere hele områder, er vi din pålitelige partner for en velutført jobb. Vi er stolte av rask service, kvalitetsarbeid og rimelige priser. La oss gjøre livet ditt enklere én oppgave om gangen!"

Nov. 2023

Legge ny trelist og bedret isolering rundt balkongdør

"Veldig flinke, hyggelige og pålitelige! Vil bruke disse igjen neste gang jeg trenger hjelp i leiligheten :-)"
C
Cecilie Skofteby
Oslo
OSLO FJORDWAYS AS

Dev Bygg AS

Dev Bygg AS er et lite byggefirma i Oslo- og Akershusområdet. Vi driver mest med taktekking, etterisolering, bytte av kledning, vinduer/dører og andre snekkertjenester. Helt siden oppstarten har vi vært opptatt av kundenes prosjektbehov, og samtidig sørge for at kundene våre er 100 % fornøyde med utført arbeid. Dev Bygg AS garanterer arbeid som er presist, utført til rett tid og effektivt. Ta kontakt i dag for mer informasjon om hva vi kan tilby deg – og for å motta et gratis tilbud.

Sep. 2023

Utskifting av bordkledning samt ny isolasjon

"Vært profesjonell fra første kontakt til jobben var fullført. God kommunikasjon hele veien, ryddig, pålitelig og meget tilfreds fagmessig. Veldig fornøyd med Dev Bygg AS og kan absolutt anbefales!"
D
Dolores
Oslo
Dev Bygg AS

IDAR EGIL FINSTUEN

4.4 (43)

Se oss på Facebook under Vemund Finstuen AS for bilder og info

Sep. 2023

Fukt i vegg i kjeller

"Veldig fornøyd med dreneringsjobben Finstuen gjorde. Det ble gravd opp til under sålen (ca 3 meter), påført vanntett smøremembran på nederste halvmeter, lagt ny grunnmursplate og nye drensrør. Finstuen fulgte opp flere ganger daglig, informerte om hv..."Se mer
M
Morten
Oslo

EIENDOMSDRIFT OG PROSJEKTERING AS

Total entreprise innen bygg og anlegg: Vi har over 17 års erfaring i bygge bransjen og bred kompetanse innen bygg, anlegg, VVs, Elektro både som prosjekterende og utførende. Vi er total 5 stk i stabben og har gjennomsnittlig gunstige priser i forholdt til kompetansen vårt. Med alle kollegaer har vi total 60 års erfaring. Fordelt til Arkitekt, Ingeniør, Tømrer, Murer, Snekker, Maler, Rørlegger, Elektriker, Ventilasjon, Varmepumpe osv. Alle fagdisipliner har nødvendige godkjenninger. Tilbyr alt ...

Se mer
Sep. 2023

Lydisolere vegg mellom 2 leiligheter

"Lydisolering vegg og innsetting av ny entredør, maling. Effektivt, rask og proffesjonellt gjennomført til avtalt tid og pris. Ryddig gjennomført. Hyggelige folk👍🏽"
J
Jens
Oslo
EIENDOMSDRIFT OG PROSJEKTERING AS

Oz Kvalitet Mehmed

5.0 (44)

Oz kvalitet?Velkommen til vår profil!I dette bransjen vi har 23 års erfaring.Som Oz kvalitet vi utfører jobber på et høyt profesjonelt måte for deres glede.Vi samarbeider også med elektrikere og rørleggere som har sentralt godkjent!Vi tilbyr alt som trengs å monteres i et hus f.eks- Innvendig og utvendig malerarbeid- Tapetsering- Innvendig interiør-Microsement- Sparkling- Pussing av mur og betong både innvendig og utvendig- Riving og bygging- Total bad renovering- Finsnekkerarbeid- Snekkerarbeid...

Se mer
Aug. 2023

Lydisolering av vegg

"Effektiv og god jobb med lydisolering. Profesjonell fremtoning. Anbefales."
F
Fredrik
Oslo
Oz Kvalitet Mehmed

Oslo Grunnarbeid AS

Vi har over 30 års erfaring i bransjen, og bistår gjerne med smarte løsninger for din eiendom Alt av drenering og gravearbeid, profesjonelt utført til avtalt pris Store og små prosjekter Vi har erfaring fra alt fra store prosjekter som Middelthunet på Majorstuen til mindre prosjekter hos naboen Drenering - grunnarbeid - tomteutgraving - gravesøknader offentlig vei - graving kommunal vei/fylkesvei - støttemur - belegningsstein - sanering av oljetank - rørinspeksjon - graving vann- og avlø...

Se mer
Juli 2023

Drenering og isolering av huset i Holmen, Asker

"Oslo Grunnarbeid har utført jobb med Drenering av kjeller veggene, Maskingraving, Håndgraving, samt Oppbygging av p-plass. Jobben ble gjort av Lasse Magnussen og gjengen. Vi er svært fornøyd med jobben som er gjort og alt fungerte som avtalt, her..."Se mer
W
Wahumpurage Amaranath Sena
Oslo
Oslo Grunnarbeid AS

E&R BYGG AS

Vi tilbyr gratis befaring både dag og kveldstid og kommer raskt med pristilbudet både for arbeid og for materialer.

Juli 2023

Isolering av kryploft og gipsing av tak og vegg

"God kommunikasjon gjennom hele prosessen. Rask oppstart og kom presist til avtalte tider. Serviceinnstilte og god kvalitet på arbeidet."
R
Robert
Oslo
E&R BYGG AS

Chamzo Construction

Hei, jeg er Arian Chamzo og jeg driver enkeltpersonforetaket Chamzo Construction. Jeg har mange års erfaring med snekring og er spesialist på mindre snekkeroppdrag, både innvendig og utvendig. Jeg har god kjennskap til materialer og teknikker, og kan derfor bistå med gode og effektive løsninger som passer ditt behov. Jeg tar på meg oppdrag som innebærer alt fra montering av møbler til større byggeprosjekter. Jeg legger alltid stor vekt på å levere et seriøst produkt og sørge for at arbeidet bli...

Se mer
Juli 2023

Pusse opp stue

"Jobben ble gjennomført med høy kvalitet, de ryddet underveis og gjorde seg helt ferdige. God dialog, men vi fulgte også opp ganske tett underveis i jobben for sikre at ikke noe blir misforstått. Vi kommer til å bruke Chamzo igjen."
T
Tore
Oslo
Chamzo Construction

ABM ENTREPRENØR AS

5.0 (1)

We are new in Mittanbud, but have 12 years of experience in the business. We can also show good refrences if needed! We do mostly everything whitin carpenting, both bigger and smaller projects: - Painting- Roofs- Kitchen- Tiles - Windows and doord- Membra- Bathrooms And much more Please contact us for a free inspection! 

Juni 2023

Skifte kledning og etterisolering

"Jeg var aldri så mye fornøyd som jeg er nå med jobben utført av ABM ENTREPRENØR AS. Ønsket at de utført alle oppussinger for huset mitt jeg utførte i løpet av 3 år. De er så presise, flinke pluss gode priser ifht. andre i felten. Anbefales ..."Se mer
M
Moustafa
Oslo
ABM ENTREPRENØR AS

Publisert 13. feb. 2023, 12:44

Oppdatert 26. okt. 2023, 12:34

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.