Leter du etter persontransport i Ålesund?

Uansett om det er faste hente- og leveringstider, en firmautflukt, transport til større familiesamling eller sightseeing. Ser du etter persontransport i Ålesund, finner du selskaper som tilbyr dette på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Leter du etter persontransport i Ålesund?

Uansett om det er faste hente- og leveringstider, en firmautflukt, transport til større familiesamling eller sightseeing. Ser du etter persontransport i Ålesund, finner du selskaper som tilbyr dette på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber tilknyttet persontransport i Ålesund

Persontransport - På 12.04.2024

6017ÅLESUND

25 pers fra Hotell Waterfront 0800 til sykehuset på Åse 120424

Persontransport - På 04.08.2023

6002ÅLESUND

Fin/spesiell bil til å kjøre brudepar ca fra kl 1300 til 1500 i området Godøya-Alnes i Ålesund

* Fortsatt ledig: Persontransport - 26.01.2023

6002ÅLESUND

Hei, vi er fra Ålesund Studentsamfunn (ÅSS). Siste helgen i Januar 2023 (26. til 29.) planlegger vi en skitur for studentene ved NTNU Ålesund til Sogndal. Dette er et arrangement som heter Ski og Magi, og er blant de eldste arrangementene for studenter i Ålesund. Det har tidligere vært arrangert på bl.a. Oppdal, Strandafjellet, Hafjell osv. med stor suksess. Vi trenger derfor transport under dette arrangmentet. På turen planlegger vi skikjøring og underholdning i bakken på dagtid, og afterski, konsert og andre arrangementer på kveldstid. Vi ønsker i forbindelse med dette transport med buss til følgende: Tur-retur Ålesund/Sogndal. Shuttlebuss tur-retur Hodlekve Skisenter/Quality Hotel Sogndal. Det er beregnet ett maks antall på ca. 360 mennesker. Vi håper å få tilbud på følgende transportetapper: 1. Ålsund - Sogndal, Torsdag 26. Januar. 2. Sogndal - Ålesund, Søndag 29 Januar. 3. Shuttlebuss tur-retur Hodlekve Skisenter (Fredag 27. Januar og Lørdag 28. Januar) Klokkeslett på avreise for de forskellige dagene håper vi dere kan komme med forslag. Vi forestiller oss ankomst i Sogndal rundt kl 1800, og avreise fra Sogndal på søndag i 12-13 tiden. Mvh Ski og Magi, Ålesund Studensamfunn

* Fortsatt ledig: Persontransport - 30.04.2022

6002ÅLESUND

Søke sjåfør til russemini-buss. Vi e en gjeng på 15 jente som plutselig mista den innleide sjåføren som skulle kjøre oss fra 30 april til 17 mai. Derfor søke vi no nokken lokale, helst fra Ålesund eller nærområdet, som kan stille som sjåfør med D1 lappen. Send ei melding for å høre mer om ka jobben går ut på og betaling

Doffin - Anskaffelse - Transporttjenester for VH arbeid og aktivitet, 2021

6003ÅLESUND

Ålesund Kommune ved virksomhet Arbeid og aktivitet inviterer til åpen anbudskonkurranse, hvor formålet er å inngå rammeavtale med inntil tre leverandører for transport av brukere med nedsatt funksjonsevne til og fra dagtilbud ved Skansen 1 og 2, Bogneset Dagaktivisering, Borgundveien 199, Butikken Ålesund Rådhus, og Ørskog Vekst, Brattvåg Dagaktivisering, Prestemarka Dagtilbod, Fagerlia Videregående Skole, Borgund Videregående Skole og Haram Videregående Skole. Behovet vil kunne endres, både ved tilkomst at nye deltakere og avslutning av tilbud når det er aktuelt. Det vil være behov både for transport med minibuss og med biler for individuelle deltakere. Deltakere i individuelle biler har noe ulik behov for hentetidspunkt og retur hjem, dette må avtales for hver enkelt. Antall dager per uke kan variere, det må avtales individuelt.

* Fortsatt ledig: Persontransport - 01.05.2021

6015ÅLESUND

Trenger sjåfør til russetiden (Bussjåfør..)