Persontransport i Fredrikstad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Persontransport i Fredrikstad

AKLI TRANSPORT

Aklitransport har startet i år 2000 med spesialtransport og flytting. Noen år senere begynte vi med kranbiler, blant annet 20 tm, 40 tm og 100 tm. Sønnene mine har startet nylig med persontransport (minibusser: opptil 16 seter). JustInTime prinsippet er flaggskipet vårt. Vi ser på umulige oppdrager som utfordringer. Vi tar kundene våres alvorlig og vi står for en god produkt til en riktig pris. Service og kvalitet er en selvfølge.

Aug. 2019

Minibuss til 12 stk pluss mye bagasje

"Flott tur, til avtal tid og pris"
t
Tom arild
Sellebakk
AKLI TRANSPORT

TRYGG FLYTTEBYRÅ HAMAD HUSSAIN

Ingen oppdrag er for store, ingen oppdrag er for små.Vi hjelper alle å flytte! Trenger du et flyttebyrå, som du kan stole på.Trygg Flyttebyrå? er en av de mest sikre og rimeligste flyttebyrået i Oslo. Trygg Flyttebyrå? har over 13 års erfaring i bransjen. Trygg?Flyttebyrå er opptatt av å opprettholde sitt positive omdømme, legges det vekt på å utføre et profesjonelt arbeid; særlig med fokus på kundetilfredshet.? Trygg?Flyttebyrå omtaler reflekterer deres arbeidsmoral.Enten du er en bedrift eller...

Se mer
Aug. 2018

Flytte fra Fredrikstad til Oslo

"Jeg er strålende fornøyd med effektiv flyttejobb utført av profesjonelle, hyggelige og sterke karer til en rimelig pris. Flyttelasset ble behadlet veldig pent, og det var utmerket service. Anbefales!"
E
Emilie
Oslo
TRYGG FLYTTEBYRÅ HAMAD HUSSAIN

CHARTERBUSS.NO AS

Vi er et fleksibelt selskap, hvor de ansatte sitter inne med mange års erfaring innen turtransport.Alle våre busser er moderne, komfortable og miljøvennlige. Siden vi er en liten administrasjon så har vi meget konkurransedyktige priser. Men viktigst av alt er utførelsen av oppdraget, det skal ikke bare være en transport men like gjerne en opplevelse. Alle har sine individuelle behov, og sjelden er oppdrag like, da er det viktig å være løsningsorientert. Vi bruker å si "intet oppdrag for lite...

Se mer
Feb. 2018

Transport 8 personer + baggasje Fredrikstad - Gardermoen tur/retur

"Tipp topp, kom presis, leverte ønsket tjeneste"
E
Erik Jordansen
Gamle fredrikstad
CHARTERBUSS.NO AS
Siste registrerte jobber

Persontransport - På 10.11.2023

1619FREDRIKSTAD

Hente 10 personer i Sarpsborg kl 17.30 / Quality Hotel™ Sarpsborg Frakte til Gamlebyen Fredrikstad. Returnere 10 personer fra Gamlebyen Fredrikstad til Quality Hotel™ Sarpsborg kl 24.00 samme kveld.

Persontransport - På 11.11.2023

1622GRESSVIK

Er på jakt etter transport for 11-12 personer fra Fredrikstad 10.00 den 11.11 til Nydalen i Oslo, med henting 01-02.00 natt til 12.11 på Oslo S med retur i Fredrikstad. Ønsker pris på sjåfør, både med og uten bil.

Persontransport - Etter 21.10.2023

1618FREDRIKSTAD

Leie en buss eller 2 stk minibusser med sjåfør en lørdag i oktober november eller desember fra Fredrikstad - Strømstad ca. kl 10.30 og tilbake igjen ca. kl 21 fra Strømstad. Vi er ca 20 - 30 stk arbeidskolleger som ønsker å dra på tur med Strømstad - Sandefjordferjen tur/retur og trenger transportmiddel til dette. Ønsker en fastpris på transportmiddel tur/retur Fredrikstad - Strømstad.

Persontransport - På 24.02.2023

1679KRÅKERØY

Vi er 8 personer som trenger persontransport fra Gøteborg til Fredrikstad i kveld (24/2) kl. 23. vi har med bagasje.

* Fortsatt ledig: Persontransport - 11.02.2023

1605FREDRIKSTAD

trenger någon som kan köra 10-11 pers till o från fest

Persontransport - Når som helst

1624GRESSVIK

Jeg og min geit, Pernille ønsker å få hjelp av noen til å frakte oss fra Fredrikstad til Kongsvinger, ho står klar på hengeren min ved din ankomst til oss.