Persontransport - Ringsaker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Persontransport - 29.04.2022

2386BRUMUNDDAL

Ønsker tilbud på buss T/R Brumunddal - Trondheim. Blir ei hel helg. Fra fredag ca kl 12 til søndag kveld. Vi ordner hotell til sjåfør.

Persontransport - 25.05.2019

2384BRUMUNDDAL

Ønsker transport av 2 til oslo

Doffin - Leiebiler til enhetene i Ringsaker kommune

2381BRUMUNDDAL

Ringsaker kommune skal inngå gjensidig forpliktende rammeavtale på leie av tjenestebiler med naturlig tilhørende tjenester og produkter. Herunder anskaffe miljøtilpassede person- og varebiler som bidrar til å redusere kommunenes samlede utslipp av klimagasser (Co2). På grunn av fravær vil ikke spørsmål til konkurransen bli besvart i perioden 18. - 28 september.

transportering av sofabord innad i oslo

2320FURNES

4 snille jenter som flytter og trenger hjelp til transportering av 90cm stuebord:) Bordet skulle så gjerne ha blitt flyttet fra Søndre Nordstrand til Vika i morgen (lørdag 4.aug).

Henting av bryllupsgjester.

2372BRØTTUM

Hei, Vi ønsker et tilbud på henting av 8 bryllupsgjester. Fra Strandhytta på Brøttum til Hamar/Ingeberg. Vi ønsker å bli hentet rundt 02.00 søndag 17.6. Mvh, Jonathan

Båtskyss på Mjøsa fra Nes til Kapp

2350NES PÅ HEDMARKEN

Hei! Vi er 5 personer som skal se Urbane Totninger på Kapp 16.juni. Ønsker å ta båt fra Nes til Kapp. Avreise ca 17-18. Er det noen som vil ta på seg et slikt oppdrag mot betaling? Vi blir enige om pris på forhånd selvsagt :-) Retur kan også være aktuelt, men i hovedsak en vei.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud