Logo

Truls & Petter Rørleggerservice AS

Company header image
Company header image
Logo

Truls & Petter Rørleggerservice AS

Om oss

Vi er en bedrift med 10 ansatte, og har drevet i faget i mer enn 35. År. Vi har stor kompetanse på oljefyr anlegg, varmepumper og gulvvarmeanlegg. Vi tar totaloppussing av baderom og vanlig servicearbeider. Vi har også en del nybygg: Eneboliger, blokkbebyggelser og barnehager. Vi har også faste serviceoppdrag for Nrk, Ulsmåg borettslag, Mårdalen borettslag, Bama Kokstad og Rekstenbyggene. Vi gjør...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

  • Sentral godkjenning: En godkjenningsordning for entreprenører og håndverkere som ønsker å utføre bygg- og anleggsarbeid i Norge, og som krever at virksomheten oppfyller kravene til faglig kompetanse og kvalitet.

  • Bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med fokus på skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet, forankret i høy etisk standard og faglig kompetanse.

  • F-gass-godkjent bedrift: Lovpålagt sertifisering for alle bedrifter som gjør inngrep i kulde- og varmepumpeanlegg.

  • Godkjent lærebedrift: en bedrift som har fått godkjent læreplasser og kan ta inn lærlinger i ulike fag for å gi dem praktisk opplæring i arbeidslivet.


269 evalueringer

(4.6 Gjennomsnitt)

L

Linn, Laksevåg

11. aug

Kunne ikke fått et bedre inntrykk! Kunne jeg gitt 10 stjerner hadde jeg gjort det. Stilte opp på kort varsel, effektiv, presis og hyggelig rørlegger, fin pris sammenlignet med mange andre rørlegge...

T

Thord, Fyllingsdalen

10. aug

Rørlegeren løste oppdraget på en super måte og vi er svært fornøyde.

O

Oskar, Bergen

8. aug

Veldig raske!

S

Sebastian, Bergen

12. jul

Meget


Kontakt

Kontakt oss

+47 982 8** **

truls@***.no

Kontakt oss

+47 982 8** **

truls@***.no


Two postit notes depicting a bedroom and kitchen

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste