Få hjelp til å legge membran i Bergen

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Bergen? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran i Bergen

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Bergen? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet membran i Bergen

Membran + flis på gulv, vaskerom

5073BERGEN

Membran på + fliselegging av kvadratisk vaskerom med ett sluk. Kun gulv (inkl. list). 1.9m x 2.6m Rommet vil være ferdig gipset innen kort tid, før jobben påbegynnes. Nytt gulv med varmekabel støpt for ca 1.5 år siden. Ønsker totalpris for smøring av membran og fliselegging inklusive materialer bortsett fra selve flisene.

Membran bad

5055BERGEN

Ønsker pris på membran og sluk bad 4 kvm .

Mebran og fliser i dusjsone.

5108HORDVIK

Oppbygging av membran,slukmansjett og flislegging i dusjsone. Gamle fliser og membran på gulv er fjernet. Betonggulv Muligens det må sparkles opp litt rundt sluk for et jevnt fall. Nye fliser på gamle på veggene. Gulv areal er 1.3x1.3 . Vegghøyde er ca 2.4m. Badet er fra 2011 og bygget opp med litex plater med duk og smøremembran.

Fulføring av membran i vegg på bad samt flislegging av vegger.

5154BØNES

Fullføring av arbeid på bad i kjellerleilighet på 5m2. Membranvegger av difusjonsåpne menbranplater som krever membransjikt vil være ferdig motert men membran og fliselegging gjenstår. Rørleggerarbeid pågår og badet vil være klart for membran og fliselegging ca 1/7. Oppdraget ønskes utført snarlig. Der kommer flere oppdrag til den som velges hvis leveranse og kvalitet er god. Nytt hovedbad i 2etg samt et vaskerom med et lite separat bad i hovedenheten i 1etg. Arbeid i kjellerleiligheten er første fase, de andre badene skal utføres etter at dette badet er fullført.

Klargjøre balkong for legging av flisheller på pidestaller

5232PARADIS

Fjerne eventuelle rester av flislim fra tidligere flislegging. Sørge for fall til sluk og muligens bygging av lavere sluk. Potensielt legge membran og sørge for at balkongen har god drenering til sluk på underlag, samt sidene. Balkongen må være tett og klargjort til å legge flisheller på pidestaller. Kanskje legge nytt betongunderlag? Balkongen er rundt 18kvm stor.

Bad - støpe gulv, membran og flislegging

5038BERGEN

Vi har to mindre bad som er klar til å støpe gulv, legge membran og flislegges. Vi har kjøpt inn alt av materiale. De er hhv 2,4 og 3,7 m2. Vi ønsker jobben gjort snarlig, i løpet av juni.

Siste evalueringer
Skifte fuger i dusjsone

Bra gjennomført arbeid og pålitelig.

Juli 2023
A

Anders om Boligmur AS

Bergen
Søker murer

Utrolig flinke. Anbefaler på det sterkeste å bruke Brødrene JT

Juli 2023
N

Natalie om BRØDRENE JT FLIS & RØR AS

Loddefjord
Renovering av vaskerom

I forkant av et hussalg, var det ønskelig å renovere et vaskerom fra byggeåret 1986. Marek hos Voidag VVS AS stilte på befaring og kom raskt tilbake med et oversiktlig og prisgunstig tilbud som ble akseptert. Jeg er svært fornøyd med koordineringen av de ulike fagfolkene, kvaliteten på utført arbeid og effektiviteten. Voidag VVS AS var inne i en hektisk periode, men påtok seg likevel oppdraget på kort varsel. Jeg fikk i tillegg bygget et trappe-gelender som medførte beste tilstandsgrad (TG1) på dette punktet i tilstandsrapporten fra takstmann. Voidag VVS AS kan anbefales fra min side !

Juni 2023
K

Kristin om VOIDAG VVS AS

Fyllingsdalen
Membran sertifikat nytt bad

Knirkefritt avtale!!

April 2023
M

Morten om DRØMMEHUSET AS

Laksevåg
Fliser på bad

Slowomir og hans folk gjorde en strålende jobb med våre bad, med et kvalitetsmessig veldig godt utført flisarbeid. De hjalp oss også med drenering rundt huset som var et krevende arbeid som ble utført med god kvalitet. Slawomir er rask og effektiv og kommer med gode forslag på løsninger. Det ble litt dyrere enn vi hadde tenkt, men vi fikk god kvalitet.

Mars 2023
A

Alexander om BYGG OG RENOVERING HUS SPESIALISTEN SLAWOMIR KAZIMIERZ OWCZARZAK

Godvik
Flislegging.

Jobben bestod i å bytte fliser bak peisen i stuen vår. Vi hadde flere på befaring, og landet til slutt på Greg som utførte jobben med glans! Høy kvalitet, ingen snarveier, konkurransedyktig pris og klar kommunikasjon hele veien. Han møtte på et par uforutsette problemer underveis, men fikset dette med et smil! Resultatet er blitt helt magisk og vi hjemme er utrolig fornøyd for å ha valgt Greg til jobben som har levert over all forventning! Anbefales på det sterkeste!

Mars 2023
B

Bahast om ARROW SERVICE

Bergen
Membran+flislegging av vaskerom 10,5 kvm

Norsk daglig leder på befaring, men utenlandske arbeidere. Litt vanskelig kommunikasjon som førte til litt misforståelser. Med de kom når de skulle og gjorde en bra jobb. Bra pris. Kan anbefales videre!

Mars 2023
H

Hege om ODIN BYGG OG FLISESERVICE AS

Straumsgrend
Membran og flislegging

Valgte Master Flis og Interiør til renovering av bad basert på deres referanser. Utrolig fornøyd med arbeidet deres. Nøyaktig og profesjonelt. Kan absolutt anbefale dette firmaet til andre😊

Mars 2023
K

Kay om Master Flis og Interiør

Erdal
Muring av bad for renovering

Godt arbeid og fin kommunikasjon

Jan. 2023
F

Fredrik om MURMESTER RUDI BJELLAND AS

Bergen
Fliselegging av bad

Jeg kan gi Slawomir og gjengen hans de beste anbefalinger. De kan sitt fag, holder det de lover og løser utfordringer underveis på en utmerket måte. I tillegg er Slawomir både meget hyggelig og morsom å forholde seg til.

Nov. 2022
O

Omar om BYGG OG RENOVERING HUS SPESIALISTEN SLAWOMIR KAZIMIERZ OWCZARZAK

Bergen
Befaring bad

Hyggelig fagmann som kom på besøk og undersøkte sprekker mellom fliser dusjgulv. Gode råd i forhold til framtidig oppussing av bad, er nok desse eg kjem til å bruke når den tid kjem.

Nov. 2022
M

Maria Nordal om FAGFOLK AS

Bad

Very nice job done by Bergen Operating Group👍

Okt. 2022
L

Lars om BERGEN OPERATING GROUP AS

Bergen