Oppussing

Malertjenester i Bergen

Få tilbud fra flere dyktige malere i Bergen!

Legg ut jobb og motta tilbud

Malertjenester i Bergen

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal fornye male i hjemmet ditt er å finne en maler med god erfaring, som er dyktig og som du kommuniserer godt med. Dette gjelder uansett om du skal male ut eller inne.

Tenk over dette før du velger maler

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en maler i Bergen. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en enkel prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til maleren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og maleren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.

I tråd med dette er det også viktig å velge en maler du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler.

Finn dyktige maler på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du rørleggeren som passer best for ditt prosjekt! Et godt tips er også å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante malere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for malertjenester i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Male mur-husvegg i Bergen

Fekk raskt svar på anbud og opprettholdte god dialog med utførande. Arbeidet vart gjort raskt og effektivt og med god finish. Kan anbefale Komplett Maling AS til andre.

- Sondre Hauglum

Helsparkle rom med strietapet i Bergen

Jobben er veldig godt gjennomført, på kort tid og til en veldig god pris.

- Daniel Toon

* Fortsatt ledig: Male vegger og gelender i trappeoppgang i Bergen

Jeg anbefaler Soulères Malerkost på det varmeste. De har vært lette å kommunisere med hele veien, profesjonelle å forholde seg til, veldig hyggelige, og ikke minst har de gjort strålende arbeid.

- Sunniva Vik

Pusse/Male vinduskarmer i Bergen

Svært enkel kommunikasjon og raske svar. Meget konkurransedyktig tilbud som ble utført til avtalt tid og pris. Jeg er også veldig fornøyd med resultatet. I tillegg er de utrolig blide, hyggelige og serviceinnstilte - anbefales på det varmeste!

- Bjørn Aase

Sparkle og malejobb av stuetak 56m2 i Bergen

Vi er veldig fornøyd med jobben til Komplett Maling AS. Vi har fått sparklett og malt et skrått stuetak på 56m2, samt alle vegger i stuen. Det er godt utført arbeid, til en god pris, og med god kommunikasjon underveis. Hyggelig og kommer til avtalt tid. Jobben ble utført raskt og effektivt. Meget godt fornøyd med resultatet og vi kommer til å benytte Komplett Maling AS igjen, ved en senere anledning.

- Synnøve Salmo

Male, samt noe fiksing av strie (sparkle og pusse) i Bergen

Simas malerfirma utførte arbeidet på tiden, godt utført og til en god pris. Veldig fornøyd og bruker de gjerne igjen.

- Anja Skarstein Scheen

Maling av rom i Bergen

Jeg er svært fornøyd med jobben til Komplett Maling AS. Det var godt utført arbeid, til en god pris, og med en svært ryddig og god kommunikasjon underveis. I tillegg var jobben gjort rask og effektivt. Jeg anbefaler Komplett Maling AS og jeg bruker gjerne samme maler neste gang!

- Tine Rude

Male et soverom på 10 kvm i Bergen

Kjempefornøyd med malerjobben av vårt soverom. Kjapp, effektiv og godt utført.

- Catharina Dyngeland