Oppussing

Malertjenester i Fredrikstad

Få tilbud fra flere dyktige malere i Fredrikstad!

Legg ut jobb og motta tilbud

Malertjenester i Fredrikstad

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal fornye male i hjemmet ditt er å finne en maler med god erfaring, som er dyktig og som du kommuniserer godt med. Dette gjelder uansett om du skal male ut eller inne.

Tenk over dette før du velger maler

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en maler i Fredrikstad. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en enkel prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til maleren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og maleren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.

I tråd med dette er det også viktig å velge en maler du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler.

Finn dyktige maler på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du maler som passer best for ditt prosjekt! Et godt tips er også å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante maler.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for malertjenester i Fredrikstad

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Maling og skru sammen tvmøbel/garderobeskap i Fredrikstad

Møter til avtalt tid, svarer raskt på henvendelsen og svært serviceinnstilte.. Informerer meg underveis i prosessen. Fornøyd med utført arbeid, og tar gjerne kontakt med dette firmaet ved neste prosjekt.

- Monica Eliassen

Maling av stue tak i Fredrikstad

Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Anbefales!

- Per Øivind Andreassen

Maling av et lite tak i Fredrikstad

Strålende og effektivt arbeid. Og veldig ryddige. Bra jobba. Takk

- Samrid Sharma

Maling og tapetsering i Fredrikstad

Litt kommunikasjonsproblemer underveis, men fikk mye og kontinuerlig informasjon som gjorde prosessen enkel. Var et par småting som ikke var helt som jeg ønsket og det ble fikset opp på samme dag jeg sa i fra om det, imponerende. Håndverkerne kom meget presist og var veldig hyggelige og flinke. Anbefales.

- Petter Magnus Vestberg

Oppussing innendørs i Fredrikstad

Snekkerarbeidet var førsteklasses. Byttet verandadør og vaskeromsdør, lister, karmer og brett på stuevinduer, taklister på kjøkken. Walls to paint på vindusvegg i stua. Murerarbeide førsteklasses, pusset mursteinsmur til glatt og malt. Malt stuetak ble bra. TV stua ble helssparklet og malt, men ikke helt glatt. Stue malt på tapet, ble bra nok. Brede, profilerte lister ble pusset og malt, ble bra. Kjøkken ble bra på vegg hvor tapet ble fjernet, ikke like bra på de andre veggene hvor de ble malt på tapet. Servicen veldig bra, hyggelige folk. Kommer til avtalt tid. Ikke redd for å bruke dem igjen; men sikkert lurt å være klarere enn jeg var på hva jeg ønsker.

- Enid Thorsen

Maling og pussing av innvendige dører i Fredrikstad

Malerarbeid og belisting. Er veldig fornøyd med utførtarbeid. De var hyggelige og pålitelige. Trenger jeg mer hjelp, ringer disse på nytt. Trond

- Trond Engløkken

Maling, tapetsering og flislegging i Fredrikstad

Bra utført jobb i følge avtale , Dette firma kan anbefales , og vil bli brukt igjen på andre jobber av oss.

- Mads Ole Karlsen

Sparkling av vegger i stue og kjøkken, ca.50 kvm i Fredrikstad

Det har hele veien vært veldig god kommunikasjon. Trivelige folk som utførte arbeidet effektivt og godt til en bra pris. Kommer garantert til å kontakte Pawel igjen ved tilsvarende oppdrag

- Adrian Laham