Oppussing

Malertjenester i Fredrikstad

Få tilbud fra flere dyktige malere i Fredrikstad!

Legg ut jobb og motta tilbud

Malertjenester i Fredrikstad

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal fornye male i hjemmet ditt er å finne en maler med god erfaring, som er dyktig og som du kommuniserer godt med. Dette gjelder uansett om du skal male ut eller inne.

Tenk over dette før du velger maler

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en maler i Fredrikstad. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en enkel prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til maleren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og maleren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.

I tråd med dette er det også viktig å velge en maler du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler.

Finn dyktige maler på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du maler som passer best for ditt prosjekt! Et godt tips er også å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante maler.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for malertjenester i Fredrikstad

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Maling av tak og bjelker i tak på hytte i Fredrikstad

Vi har fått tak malt på hytta. Avtaler ble gjort ryddig. Arbeidet som er blitt gjort er vi svært godt fornøyd med. Vi kan anbefale dette firmaet til andre.

- Yngvild Elseth Hansen

Male div.karmer, lister, brystpanel og hvitte et tak i gang. i Fredrikstad

God kommunikasjon, pålitelig og effektiv!

- Dinah Hurum

Tapetsere og male i Fredrikstad

Svært godt fornøyd med dette firmaet fra første befaring til ferdigstilt jobb utført pent og effektivt til en fornuftig pris. Anbefales!

- Arvid Van Der Hagen

Maling av vegger og puss av mur i Fredrikstad

Veldig bra utført jobb, i hele prosess fra befaring til helt ferdig jobb. Resultat, pris og effektivitet er veldig bra, og vi anbefaler Kais Malerservice, meget bra. Vi kommer garantert til å bruke dem igjen, Mvh Lise og Mads Karlsen

- Mads Ole Karlsen

Maling og skru sammen tvmøbel/garderobeskap i Fredrikstad

Møter til avtalt tid, svarer raskt på henvendelsen og svært serviceinnstilte.. Informerer meg underveis i prosessen. Fornøyd med utført arbeid, og tar gjerne kontakt med dette firmaet ved neste prosjekt.

- Monica Eliassen

Maling av stue tak i Fredrikstad

Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Anbefales!

- Per Øivind Andreassen

Maling av et lite tak i Fredrikstad

Strålende og effektivt arbeid. Og veldig ryddige. Bra jobba. Takk

- Samrid Sharma

Maling og tapetsering i Fredrikstad

Litt kommunikasjonsproblemer underveis, men fikk mye og kontinuerlig informasjon som gjorde prosessen enkel. Var et par småting som ikke var helt som jeg ønsket og det ble fikset opp på samme dag jeg sa i fra om det, imponerende. Håndverkerne kom meget presist og var veldig hyggelige og flinke. Anbefales.

- Petter Magnus Vestberg