Oppussing

Malertjenester i Oslo

Få tilbud fra flere dyktige malere i Oslo!

Legg ut jobb og motta tilbud

Malertjenester i Oslo

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal fornye male i hjemmet ditt er å finne en maler med god erfaring, som er dyktig og som du kommuniserer godt med. Dette gjelder uansett om du skal male ut eller inne.

Tenk over dette før du velger maler

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en maler i Oslo. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en enkel prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til maleren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og maleren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.

I tråd med dette er det også viktig å velge en maler du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler.

Finn dyktige maler på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du maler som passer best for ditt prosjekt! Et godt tips er også å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante maler.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for malertjenester i Oslo

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Male tak i liten stue i Oslo

Veldig fornøyd! Jobben han har utført ved å male taket i stua, og rette opp i mine elendige maskeringer fra vegg til tak er perfeksjon! Skal definitivt kontakte Kushtrim igjen ved neste male jobb. Hyggelig, god pris, pålitelig, og ikke minst ryddig!

- Ida Lundberg

Male vegger i 48kvm leilighet i Oslo

Veldig bra arbeid, god pris og kommunikasjon.

- Christiane Nicolaisen

Fjerne en halv-vegg, helsparkling av vegger, maling og legging av nytt gulv i Oslo

Jeg brukte Lier Bygg Og RenoveringAS da jeg skulle pusse opp leiligheten min på Carl Berner. De hel oppusset badet mitt, malte sparklet veggene og tak, la nytt gulv og installerte spotter i stuen! Har ingen dårlige ord om guttene som jobber for Lier Bygg. Imran er veldig flink til å svare så for han kan og er veldig veldig imøtekommende! Han og de han jobber med er utrolig presis og dyktige. Jobben ble gjort bedre enn jeg forventet! Anbefaler dette selskapet på det sterkeste og kommer til P bruke dem neste gang jeg trenger noen ! Tusen takk for ekstremt bra arbeid !

- Ileen Arianne Den Ouden

Maling i Oslo

EL Greco var ansvarlig for oppussing av 80+ kvm alle flater med god kvalitet på arbeidet, god pålitelighet, konkurransedyktig pris og godt humør. Oppussingen bestod i blant annet gipsing/helsparkling/maling av alle flater/karmer/vinduer/dører, sliping/høvling/oljing av originale furugulv, nye laminatgulv, nytt el-anlegg m.v. EL Greco kan anebfales

- Arne Donald Andersen

Maling av leilighet 70kvm i Oslo

Jeg er veldig fornøyd med den jobben Akmal gjorde hos meg. Han er profesjonell i alle ledd, god kommunikasjon og pålitelig. Akmal er en veldig hyggelig person, som er lett å forholde seg til. Jeg bodde hjemme under arbeidet og satt pris på det alltid var ryddig og pent der når jeg kom hjem. Om du ønsker å male hjemmet ditt, kan jeg ikke annet enn å anbefale Akmal på det sterkeste. Jeg er kjempefornøyd.

- Jørgen Vestbø

Pusse mur og male i Oslo

Meget godt fornøyd. Flinke fyrer dette her, anbefales.

- Daniel Blindheimsvik

Maling og tapet gang og soverom. 30m2. + tak. + enkelt snekkerarbeide i Oslo

Stal-net AS levere skikkelig håndverk hjemme hos meg. De gjorde en nøyaktig og fin jobb. Nennsomt arbeide i tillegg til å være effektive. De holdt en ryddig kommunikasjon og overholde tiden de estimerte. Jeg la tapet og det arbeidet kunne ikke vært gjort bedre. Verdt prisen. og kan anbefales.

- Ida Faldbakken

Maling av ett soverom og ett vaskerom i Oslo

En godt gjennomført befaring og presis beskrivelse av utførelse og fremdrift. Møtte presis til avtalt tid, med en fremdrift som lovet. Utføringen var omtrent så bra som den lar seg gjøre.

- Hans Kjetil Hasund