Oppussing

Malertjenester i Oslo

Få tilbud fra flere dyktige malere i Oslo!

Legg ut jobb og motta tilbud

Malertjenester i Oslo

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal fornye male i hjemmet ditt er å finne en maler med god erfaring, som er dyktig og som du kommuniserer godt med. Dette gjelder uansett om du skal male ut eller inne.

Tenk over dette før du velger maler

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en maler i Oslo. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en enkel prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til maleren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og maleren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.

I tråd med dette er det også viktig å velge en maler du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler.

Finn dyktige maler på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du maler som passer best for ditt prosjekt! Et godt tips er også å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante maler.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for malertjenester i Oslo

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Maling av kontorlokaler i Oslo

Nå har vi flyttet inn i vårt nye lokale, og er kjempefornøyde med jobben Fru M har gjort! Det var vanskelig å velge hva vi er mest fornøyde med for vi er fornøyde både med kvaliteten, kommunikasjonen, påliteligheten, prisen, ryddigheten og profesjonaliteten. Med begrensede ressurser og med gjenbruk av møbler og pynt fra det gamle kontoret vårt syns vi at vi sammen med Fru M har fått et meget godt resultat! Vi hadde selv visjonen for hvordan det skulle se ut og hadde valgt fargepalett, men Fru M kom med forslag til små endringer som gjorde store utslag. Hele prosessen har vært gjennomført på en god og effektiv måte og vi kan gjerne anbefale Fru M! Jobben har bestått av: Sette opp en gipsvegg Male tak, vegger, trapp og ventilasjonsrør Bygge kaffestasjon Interiørråd Montering av møbler Diverse små utbedringer Tusen takk for samarbeidet!

- Tonje Eidevik

Maling av stua og gang i en leilighet i Oslo

God pris og bra kvalitet

- Zaid Yohannes

Elektriker/maler til å skifte ledninger og male i liten gang i Oslo

Takk for raskt og godt gjennomført arbeid (maling av éntre).

- Frida Skatvik

Maling i Oslo

Andrew og en kollega malte leiligheten vår på fjellet. De var svært ryddige, kommuniserte godt både før, under og etter prosjektet. Kvaliteten på arbeidet var svært god, og de løste små utfordringer underveis på en god måte. Vi var svært fornøyd og anbefaler absolutt disse videre!

- anne roland

Maler til stue, gang og kontrastvegg på soverom i Oslo

Presis og profesjonelt utført med god kommunikasjon underveis. Leo er utrolig hyggelig og gir seg ikke før resultatet er 100%. Anbefales!

- Yan Dai

Maling av vegger ca. 28kvm. i Oslo

Godt utført arbeid.

- Joakim Pettersen

Sparkle et lite hull i veggen i Oslo

Veldig fornøyd med alt! God kommunikasjon, høflig og pålitelig. 10/10 resultat. Vil definitivt anbefale videre. :)

- Herman Søberg

Ny himling bad i Oslo

God kvalitet på arbeidet, som ble utført til avtalt tid og pris. Ryddig kommunikasjon og gjennomføring. Anbefales!

- Joachim Andersen