Oppussing

Malertjenester i Oslo

Få tilbud fra flere dyktige malere i Oslo!

Legg ut jobb og motta tilbud

Malertjenester i Oslo

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal fornye male i hjemmet ditt er å finne en maler med god erfaring, som er dyktig og som du kommuniserer godt med. Dette gjelder uansett om du skal male ut eller inne.

Tenk over dette før du velger maler

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en maler i Oslo. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en enkel prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til maleren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og maleren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.

I tråd med dette er det også viktig å velge en maler du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler.

Finn dyktige maler på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du maler som passer best for ditt prosjekt! Et godt tips er også å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante maler.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for malertjenester i Oslo

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Maling av 55 kvm i Oslo

God service, pliktuppfyllande och resultat.

- Marko Valsamidis

Reparere gulv, male Epoxybelegg i Oslo

Arbeidet ble utført til avtalt pris, selv om materialkost ble noe høyere enn først beregnet. God kommunikasjon under hele prosessen. Ferdigstilt til avtalt tid. Resultatet ble svært tilfredsstillende. Hyggelige og imøtekommende.

- Helge Johannessen

Maling av stue og gang i Oslo

Kan absolutt anbefale City Dekorasjon AS! Profesjonelle og serviceorienterte fra start til slutt. De tar alle forhåndsregler, er lette å kommunisere med og ga en god pris for solid arbeid. Bruker de gjerne igjen.

- Therese Grieves

Sparkel og maling i Oslo

Maling og sparker.Meget fornøyd med gjennomføring og pris. Ingen overaskelser. Ryddig og punktlig. Også høy kvalitet. Anbefales på det sterkeste.

- Arian jahr

Liten skade på ytterdør mot korridor i sameiet i Oslo

En fair pris, veldig ryddig og svært pent arbeid utført! Anbefales.

- Marisa Tvorg

Maling av enebolig og garasje i Oslo

Ryddig og god jobb

- Morten Altmann

Oppussing av tomannsbolig i Oslo

Leverte avtale tjenester til riktig tid og pris. Godt utført arbeid (sparkling, maling og flislegging).

- Geir André Hoksnes

Male tak i Oslo

Fantastisk fleksible, punktlige, ryddige og profesjonell mann! Kvaliteten på arbeidet var upåklagelig og han jobbet effektivt. Svært konkurransedyktige på pris. Anbefales på det varmeste!

- Farid ahmed KHAN