Oppussing

Malertjenester i Stavanger

Få tilbud fra flere dyktige malere i Stavanger!

Legg ut jobb og motta tilbud

Malertjenester i Stavanger

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal fornye male i hjemmet ditt er å finne en maler med god erfaring, som er dyktig og som du kommuniserer godt med. Dette gjelder uansett om du skal male ut eller inne.

Tenk over dette før du velger maler

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en maler i Stavanger. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en enkel prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til maleren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og maleren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.

I tråd med dette er det også viktig å velge en maler du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler.

Finn dyktige maler på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du rørleggeren som passer best for ditt prosjekt! Et godt tips er også å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante malere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for malertjenester i Stavanger

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Maling av leilighet i Stavanger

Meget fornøyd med Wixøe!.. raskt svar, grei pris, effektivt og ikke minst veldig god kvalitet på arbeid. Anbefaler gjerne Wixøe malerservice! Tommel opp !!!

- Rune Evensen

Male stue og gang i Stavanger

God pris og god kvalitet på arbeidet.

- Agnethe Taplin

Maling og listefrie vinduer i Stavanger

Svært imøtekommende, på tross av litt misforståelser i mengden av arbeid som skulle gjøres, det tar jeg på min kappe, som ikke spesifikk nok. Vi er over gjennomsnittet pirkete, så det ble behov for enkelte utbedringer underveis. Følte på et tidspunkt at enkelte utbedringer måtte gjøres flere ganger, så jeg savnet nok litt mer fokus på detaljer fra arbeiderne. Kommunikasjonen var veldig god underveis og firmaet oppleves som svært på tilbudssiden. Alt i alt et greit forretningsforhold som foregikk smertefritt. Tviler på at vi kommer til å bruke firmaet igjen i framtiden, noe grunnet at vi måtte be om de samme utbedringene flere ganger.

- Naret Nordbotn

* Fortsatt ledig: Maling av 2 stk 10kvm kontor i Stavanger

Vi er veldig fornøyde med arbeidet utført av Town Painter Krenar Nura. God kvalitet i arbeidet og et flott resultat. Vil anbefale til andre.

- Mikaela Ramirez

Maling av stue og soverom i Stavanger

Effektive, ryddige og flinke. Godt utført jobb!

- Marthe Reienes

Tømmerarbeid, muring og maling. i Stavanger

Jobben omfattet diverse tømmermannsarbeid på et næringsbygg i Stavanger sentrum. Firmaet gjennomførte oppdraget på en utmerket måte til en konkurransedyktig pris. Hyggelig og effektiv ledelse og medarbeidere.

- Torjus Stangeland

* Fortsatt ledig: Plastering and Painting i Stavanger

Work was done well and in a timely manner. Communication was quick. Would recommend to others.

- Christopher Hawtone

Skifte vedovn, mure nytt uttak i Stavanger

Jeg er veldig fornøyd med Jan Brage. En mann med mye humor, nøyaktighet og pris. Han innfridde alle mine ønsker på en god måte. Jeg anbefaler Jan Brage og stiller gjerne som referanse.

- Solfrid Kjærvoll-Birkedal