Oppussing

Malertjenester i Stavanger

Få tilbud fra flere dyktige malere i Stavanger!

Legg ut jobb og motta tilbud

Malertjenester i Stavanger

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal fornye male i hjemmet ditt er å finne en maler med god erfaring, som er dyktig og som du kommuniserer godt med. Dette gjelder uansett om du skal male ut eller inne.

Tenk over dette før du velger maler

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en maler i Stavanger. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en enkel prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til maleren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og maleren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.

I tråd med dette er det også viktig å velge en maler du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler.

Finn dyktige maler på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du rørleggeren som passer best for ditt prosjekt! Et godt tips er også å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante malere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for malertjenester i Stavanger

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

* Fortsatt ledig: Plastering and Painting i Stavanger

Work was done well and in a timely manner. Communication was quick. Would recommend to others.

- Christopher Hawtone

Skifte vedovn, mure nytt uttak i Stavanger

Jeg er veldig fornøyd med Jan Brage. En mann med mye humor, nøyaktighet og pris. Han innfridde alle mine ønsker på en god måte. Jeg anbefaler Jan Brage og stiller gjerne som referanse.

- Solfrid Kjærvoll-Birkedal

Sparkling av 12 m2 tak i Stavanger

Fikk hjelp til å sparkle tak ettersom jeg hadde prøvd og ikke fikk det til selv. Veldig fornøyd med både resultat og pris på arbeidet.

- Ida Hebnes

Hjelp til å fjerne maling/tagging fra ytterdør i Stavanger

They did the job well and quickly!

- Inge Flatmoen

Maling av to små rom +trappegang i 2.etasje(rundt 40 m2) i Stavanger

Jeg er svært fornøyd med arbeidet som ble gjort; pålitelige, effektive, grundig og med en god kvalitet og til en gunstig pris. Jeg anbefaler dem på det varmeste, og jeg vil ikke nøle med å bruke dem igjen!

- Jorunn Fjeld

Vegg maling og sparkling soverom og stue i Stavanger

Work well done and according to planned. Excellent communication! 5 stars!

- Jorge Real

Male tak stue, ca 32-34 m2 i Stavanger

Veldig imøtekommende og hyggelige folk som utførte jobben til avtalt tid og pris. Flott kvalitet på arbeidet. Ryddet fint etter seg. Veldig godt fornøyd og kan anbefales.

- Arne Idsøe

Pusse og male tretrapp inkl.vegg i Stavanger

Zoran var veldig serviceorientert. Vi hadde en stor furutrapp og vegger med strietapet, mur og panel. Det ble pusset og malt. Han var effektiv. Vi fikk mer enn vi ba om. Vi er veldig fornøyde med arbeidet til Zoran.

- Lene Lie Kanne