Oppussing

Malertjenester i Trondheim

Få tilbud fra flere dyktige malere i Trondheim!

Legg ut jobb og motta tilbud

Malertjenester i Trondheim

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal fornye male i hjemmet ditt er å finne en maler med god erfaring, som er dyktig og som du kommuniserer godt med. Dette gjelder uansett om du skal male ut eller inne.

Tenk over dette før du velger maler

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en maler i Trondheim. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en enkel prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til maleren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og maleren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.

I tråd med dette er det også viktig å velge en maler du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler.

Finn dyktige maler på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du malere som passer best for ditt prosjekt! Et godt tips er også å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante malere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for malertjenester i Trondheim

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Oppussing av kjøkken og spisestue i Trondheim

Dette var et godt valg, Mesterstrøk stilte opp raskt og kom med gode tips og løsninger til kjøkkenet. Upåklagelig kvalitet på det som ble gjort og til en konkurransedyktig pris. De var effektive og samarbeidet godt med øvrige håndverkere underveis i arbeidet. Når de i tillegg var hyggelig og pålitelige så kan jeg trygt anbefale dem til nye kunder!

- Eskil Skoglund

Sparkling og maling av vegg samt lister i Trondheim

Meget profesjonell vurdering og informasjon om arbeidet. Gode løsningsforslag og orientering om forskjellige gjennomføringsmetoder for godt sluttresultat som var innenfor det forespeilede budsjettet. Arbeidet og planleggingen var upåklagelig og sluttresultatet bedre enn forventningen.

- Martin Henriksen Dahl

Maling av leilighet 74 m2 i Trondheim

Profesjonelt utført arbeid til riktig tid og riktig pris. Godt ryddet etter arbeidet. Vil bruke han igjen skulle behovet oppstå.

- Kirsti R. Maranos

innendørs maling av ca 30m2 tak i Trondheim

Arbeidet ble gjennomført effektivt og med god kvalitet. Han er pålitelig og ryddig.

- Ingve Theodorsen

Maling av trapp / Paiting of stairs i Trondheim

Trivelig gjeng som utførte maleroppdraget fint og til avtalt tid og pris. Kan anbefales

- Håkon Fure

Maling av enebolig i Trondheim

Malermester Evensen & Meland malte store deler av vår enebolig innvendig, rundt 90 kvm. Vi er veldig fornøyd med både kommunikasjonen i forkant og underveis, prisen som ble avtalt i forkant, og ikke minst sluttresultatet. Ryddet opp alt etter seg. Veldig hyggelige og pålitelige karer, og anbefaler de gjerne videre!

- Katrine Haram Rotnes

Maling av 90m2 leilighet i Trondheim i Trondheim

En god prosess fra begynnelse til slutt. Isaksen er en person med yrkesstolthet og resultatet ble veldig bra. Ryddig og behagelig kommunikasjon før jobben ble påbegynt og underveis.

- Espen Müller

Tapetsering i Trondheim

Utførte jobben på en meget god måte. Hyggelig, ordentlig og god oppfølging underveis og god kvalitet på utførelse og konkurransedyktig på pris. Anbefales

- Pejman Mokri