Oppussing

Malertjenester i Trondheim

Få tilbud fra flere dyktige malere i Trondheim!

Legg ut jobb og motta tilbud

Malertjenester i Trondheim

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal fornye male i hjemmet ditt er å finne en maler med god erfaring, som er dyktig og som du kommuniserer godt med. Dette gjelder uansett om du skal male ut eller inne.

Tenk over dette før du velger maler

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en maler i Trondheim. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en enkel prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til maleren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og maleren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.

I tråd med dette er det også viktig å velge en maler du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler.

Finn dyktige maler på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du malere som passer best for ditt prosjekt! Et godt tips er også å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante malere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for malertjenester i Trondheim

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Male leilighet innendørs i Trondheim

En 2-dagers jobb med maling innendørs av leilighet ble utført for oss. Vi er veldig fornøyd! God kvalitet på arbeidet, enkel og klar i kommunikasjonen, pålitelig og effektiv, ryddig. Vil absolutt anbefale Foss Malerservice!

- Bjørn Thomas

Baderomsgulv i Trondheim

Veldig fornøyd med godt utført jobb.

- Kjell Lian

Fjerning av stritapet, sparkling i Trondheim

Profesjonell, god kommunikasjon og alt ble gjort som avtalt. Ble svært fornøyd med resultatet! Anbefaler gjerne videre.

- Ingri ruud

Sparkling av soverom i Trondheim

Veldig bra arbeid

- Kim Morten Reitan

Fikse gipsvegg i Trondheim

Arbeid utført etter spesifikasjon. Veldig fornøyd.

- Espen Trygstad

Pusse og sparkle ferdig soverom og garderobe i Trondheim

Dyktig kar, står på for å få jobben ferdig raskt. Bra kvalitet og ryddig utførelse. Kommer til å bruke Raivo igjen neste gang :-)

- Jan Erik Reiten

Sparkling av tak og vegger på soverom 10 m2 i Trondheim

Bygg & Service Jan Kucharski utførte helspakling og maling av vegg og tak på soverom på ca 10 kvm. Vi er veldig fornøyd med jobben de gjorde. De skårer høyt på kvalitet på arbeidet, ryddighet, punktlighet, effektivitet og prisen var veldig god. De startet raskt med arbeidet etter kontraktskriving. God kommunikasjon gjennom hele prosessen. Vi valgte de på bakgrunn av gode referanser og synes de samsvarer med resultatet. Ved flere prosjekter kommer vi til å kontakte de igjen.

- Åse-Kristine Williksen

Tapetsering/maling i Trondheim

Mesterstrøk AS er dyktige, effektive og pålitelige. Jeg satte veldig stor pris på at de ga beskjed de få gangene de ble forsinket i forhold til avtalt oppmøtetid. De er erfarne malere i et nyoppstartet firma og er profesjonelle og ryddige på alle måter.

- Heidi Schanke