Maler i Drammen

Er du på utkikk etter en maler i Drammen som kan hjelpe deg med å friske opp tak, vegger eller fasade? Legger du ut oppraget på Mittanbud vil dyktige malere i Drammen og omegn konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Maler i Drammen

Er du på utkikk etter en maler i Drammen som kan hjelpe deg med å friske opp tak, vegger eller fasade? Legger du ut oppraget på Mittanbud vil dyktige malere i Drammen og omegn konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Tenk over dette før du velger maler

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en maler i Drammen. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en detaljert prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til maleren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og maleren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.


I tråd med dette er det også viktig å velge en maler du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler. Videre bør du velge en maler som har de rette, formelle kvalifikasjonene, og som kan gi deg dokumentasjon på at arbeidet er utført etter de gjeldende industristandardene.


Finn dyktige malere på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk – helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du maleren som passer best for ditt prosjekt!


Et godt tips er å skrive kontrakt med bedriften. Da er du trygg hvis noe uventet skulle skje.

Se malerbedrifter i Drammen på Mittanbud
ARMKRAFT SERVICE HELGE HELLAND logo
ARMKRAFT SERVICE HELGE HELLAND
Sønstebyveien 11, 3370 Vikersund
5.0(146)
Topprangert

Om bedriften

ARMKRAFT SERVICE HELGE HELLAND har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 4.99 av 5 stjerner fra 146 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med ARMKRAFT SERVICE HELGE HELLAND

Parispeis AS
Vestenga 16, 1413 Tårnåsen
4.9(370)

Om bedriften

Parispeis AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Halden, Moss, med 4.86 av 5 stjerner fra 370 oppdragsgivere.

Les erfaringer med Parispeis AS

Proffemalere AS logo
Proffemalere AS
Bjørnstjerne Bjørnsonsgt 55, 3044 Drammen
4.9(225)
Topprangert

Om bedriften

Proffemalere AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Alvdal, Eidskog, Elverum, med 4.91 av 5 stjerner fra 225 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med Proffemalere AS

DLD MALING OG SNEKRING DAMIAN LUKASZ DZIEGIEL logo
DLD MALING OG SNEKRING DAMIAN LUKASZ DZIEGIEL
Teisenveien 3B, 0664 Oslo
4.9(157)
Topprangert

Om bedriften

DLD MALING OG SNEKRING DAMIAN LUKASZ DZIEGIEL har utført flere jobber fra Mittanbud i Asker, Bærum, Drammen, med 4.93 av 5 stjerner fra 157 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med DLD MALING OG SNEKRING DAMIAN LUKASZ DZIEGIEL

Om bedriften

NORGULV '' AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Asker, Aurskog-Høland, Bærum, med 4.67 av 5 stjerner fra 989 oppdragsgivere.

Les erfaringer med NORGULV '' AS

Vis flere selskaper


Se andre maleroppdrag i Drammen på Mittanbud:

Malearbeide. Innendørs og utendørs

3053STEINBERG

Dekorvegg må pusses og males. Male list i trapp, planke bak takrenne.

Maling

3012DRAMMEN

Hei, Jeg ønsker befaring og tilbud på malerarbeid for min leilighet. Jeg planlegger å installere spotlights i stuen (ca. 11-12 spotlights), og etter elektrikerens arbeid trenger jeg noen til å sparkle og male taket. I tillegg til stuetaket ønsker jeg å male taket i resten av leiligheten, som er omtrent 80 kvadratmeter totalt. Det er også mulig at jeg ønsker å male veggene, avhengig av tilbudet jeg mottar. Akkurat nå haster det med sparkling og maling etter elektrikerens arbeid. Jeg har markert området i stuen der de nye spotlightene skal plasseres på bildet. Jeg ber derfor om befaring og tilbud for dette arbeidet.

Male firemannsbolig utvendig

3043DRAMMEN

Vi er et boligsameie med fire leiligheter, sentralt i Drammen. Bygningen er et toetasjes trehus fra 1947. Vi har skiftet kledning, og skal male strøk nummer to på veggene og alle lister/vinduskarmer etc. I tillegg må fire verandaer (rekkverk, stolper) males. Antar (basert på tidligere tilbud) at det er snakk om ca. 200 m2. Det kan også være aktuelt å få oljet/beiset et eller flere av verandagulvene i tillegg.

Male barnehage innvendig

3014DRAMMEN

Barnehage sentralt i Drammen trengs å males innvendig, totalt seks rom.

Malejobb

3026DRAMMEN

Vi trenger hjelp med att male tak o vegger i stue o kjøkken, ca 50 m2.

Vask/beising av terrasse og veranda med tilhørende gjerde

3030DRAMMEN

Vi trenger noen til å vaske, beise gulv og male gjerde på terrasse og balkong. Mål på balkong er 12,6m2 og terrasse m.trapp ca. 18m2. Der er gjerde rundt både balkong og terrasse som også skal males. Her er det noe slitasje på gammel maling.Se andres evalueringer av malere på Mittanbud:
Maling av vegger og tak

VK Bygg Mal malte veggene i stua og på kjøkkenet vårt. Hele prosessen, fra befaring til ferdigstillelse, har vært effektiv og helt problemfri. Imponerende nøyaktig og presist utført malerarbeid. God kommunikasjon gjennom hele prosessen. Vi er meget fornøyd med prosess og resultat.

April 2024
C

Christer om VK Bygg Mal AS

Drammen
Oppussing av to soverom og et kontor (ink. riving, gipsing, maling osv.)

Perfekt resultat og bedre enn forventet. Raske og ryddige!

Mars 2024
M

Marius om PERFEKT BYGG SZCZEPAN PIOTR TRYBA

Drammen
Maling av nylig renovert hus innvendig

Utrolig fornøyd med hele prosessen! God kommunikasjon, god service, raske og dyktige i jobben sin. Kan anbefales på det sterkeste! :)

Mars 2024
A

Andrè Nicolai Onarheim om DLD MALING OG SNEKRING DAMIAN LUKASZ DZIEGIEL

Drammen
Sparkle/helsparkle vegger og tak.

Flott utført arbeid! Er en pirkete person men ble fortsatt kjempe fornøyd med resultatet. Dita tok for seg mye ekstra og utførte arbeidet effektivt! Pålitelig og ANBEFALES på det sterkeste! Hvis du er heldig og møter på Dita, har du valgt den rette personen til sparkling og maling! God kommunikasjon og suverent service! Vi er ikke i tvil om at vi vil bruke de når vi skal sparkle badet!

Mars 2024
M

Murat om Maleservice-Dita Medne

Svelvik
Male hus og garasje

Vi er veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet og kommunikasjonen før og underveis. De var effektive og forutsigbare. De gjorde også en del annet snekkerarbeid underveis når de oppdaget feil og skader, men aldri uten å konsultere med oss først. Anbefales!

Mars 2024
B

Betzy om VOLLEN SPRAY SOLUTIONS AS

Drammen
Pusse opp bod og inngangsparti

Bad og Bygg Drammen ble hyret inn for å pusse opp gang, bod og inngangsparti. Etter at arbeidet ble satt i gang ble det funnet ut at omfanget var større, da det var råteskade og andre forhold som ikke var like synlig på befaringstidspunkt. De kom kjapt med et nytt tilbud som vi ble enige om. Svært flinke ansatte i bedriften som tok ansvar for sin jobb. Det var i noen tilfeller litt mange personer å forholde seg til slik at info fra oss til håndverkerne ikke nådde helt frem til den som faktisk utførte arbeidet. Men bedriften har ryddet opp i det som ble misforstått og vi står igjen som fornøyde kunder av Bad og Bygg Drammen. Kommer til å bruke de igjen når vi setter i gang med nye prosjekt.

Mars 2024
S

Salahuddin om Bad og Bygg Drammen AS

Drammen
Sparkling og maling av to gipsvegger

Jeg er veldig godt fornøyd med både resultatet og prosessen i forbindelse med maling og sparkling av et soverom etter at vi fikk satt opp nye gipsvegger. Hyggelig befaring, ryddig og godt tilbud, og rask igangsettelse etter at avtale var inngått. Ettersom det skulle sparkles ble arbeidet utført over noen dager. Det var hele tiden god kommunikasjon med maler underveis. Jeg kan anbefale Aas og Såstad AS, og vil med stor sannsynlighet benytte dem igjen dersom jeg har behov for maling og sparkling.

Mars 2024
C

Christer om Malerfirma Aas og Såstad AS

Drammen
Male innvendige vegger og kjøkkeninnredning

Meget lett og gjøre avtale med. Prisen var konkurransedyktig og kvaliteten på arbeidet var meget bra. Anbefales!

Mars 2024
D

Dan om Pro Hånd Gorbacevskij

Drammen
Male vegene i en gang,der er høyt.

Veldig bra!

Feb. 2024
I

Isabella om POLSK BYGG OG OPPUSSINGSTJENESTER AS

Drammen
Maling av stuetak

Jeg er strålende fornøyd med arbeidet som ble utført. Dita var blid, hyggelig og direkte entusiastisk. Hun dukket opp til avtalt tid, og fikk til og med avsluttet jobben før tiden. Anbefaler henne på det sterkeste.

Feb. 2024
S

Stine Camilla om Maleservice-Dita Medne

Drammen
Sparkle og pusse vegger.

Piotr malte hos meg, veldig fornøyd med resultatet, han er en hyggelig fyr.

Feb. 2024
S

Stian C S om PETTERS TAKSERVICE

Drammen
Nytt gulv i 40kvm bolig

Skulle legge gulv, men tok maling og nye lister i samme sleng. Jobben ble gjort veldig bra. Snekker var veldig effektiv og var veldig hjelpsom med komme med løsninger og andre evt hjelp. Anbefaler på sterkest. Rimelig pris 😅

Jan. 2024
I

Iram om Øst Bygg & Betong AS

Oslo
Lister og maling

De satte opp noen lister på kjøkkenet og rundt et vindu. Vinduet var litt krevende å legge lister rundt, men de gjorde en god jobb. Veldig fornøyd :)

Jan. 2024
C

Camilla om VESTFJORDEN TØMRERLAG AS

Sandnes
Pusse ned trapp for å legge teppe i trinn og male resten

Haci er veldig hyggelig og pålitelig håndverker. Han har fått flere jobber av oss etter vi forsøkte han første gang. Anbefales.

Jan. 2024
L

Lars Andreas om GUNES BYGG OG HÅNDVERKTJENESTER

Drammen
Opp pussing gangen, 3 soverom. Bytte ut 4 dører.

Piotr has magic in his hands. He deliver excellent work. Hard working, honest, God fearing, very very nice man. I cant say enough of good tings about Piotr. His absolutly the best i his job and his an amezing human being, very honest and trust worthy. He communicates and he listen to you and together we did find good solutions. I recommend Piotr to everyone. Please give Piotr a try, he does a detailed job. Me and mye family are 100% satisfied and will see you again very soon with new project.

Des. 2023
M

Maria om Wimarju Snekkertjenester Piotr Wrotniak

Drammen
Pussing av pipe innendørs

Flott arbeid til avtalt pris!

Des. 2023
M

Mikael om VK Bygg Mal AS

Drammen
Sparkle 64m2 nylagt gipstak+ event.maling av takene. Sparkle eller tapetsere 78m2 leilighet

Endte med å helsparkle gamle tapetserte vegger samt nytt gipstak. Veldig fornøyd med resultatet. Marius var alltid imøtekommende, presis og holdt det han lovet. Anbefales på det varmeste!

Des. 2023
T

Truls om BT Byggservice AS

Drammen
Sameie vurderer å rehabilitere garasjegulv

Veldig fornøyd med arbeidet, fin kommunikasjon underveis.

Des. 2023
T

Tor Rune om BB Berg

Stabekk
Sparkling og maling av tak på bad/vaskerom

Jobben var utført med nøyaktighet og god kvalitet. ytet god kundeservice. Vi er veldig fornøyd med sparkel og malerjobben som ble utført :)

Des. 2023
A

Alida om MP MALER MAJEWSKI

Solbergelva
Helsparkle vegger og tak

Hatt firmaet til å helsparkle vegger og tak i stue/kjøkken og gang. I tillegg oppsto det behov fra vår side underveis hva gjelder byggtekniske ting som de tok i mot på strak arm. Flott og profesjonelt arbeid, og det har vært veldig fint å ha dialog med Tony underveis. Anbefales!

Nov. 2023
J

Jørgen om Mg-maler AS

Drammen
Sette opp lettvegg og fjerne deler av gammel lettvegg for å få fram vindu bak

Utrolig god kommunikasjon i forkant, ved gjennomførelse og i ettertid av prosjektet. Veldig god kvalitet, til riktig pris. Effektive og ryddige i gjennomførelsen av arbeidet. Anbefales på det sterkeste!

Nov. 2023
H

Henning Zhu om Durant AS

Spikkestad
Gipsing og/eller listing

Veldig bra, alt gjort til avtalt tid og pris. Anbefales.

Nov. 2023
K

Kyrre om VK Bygg Mal AS

Drammen
Trenger hjelp til sparkling av gipsplater

Veldig fornøyd med arbeidet Bruno utførte. Samarbeidsvillig, imøtekommende og hyggelig. Utførte en listefri sparklejobb for meg, som ble ekstremt nøyaktig og detaljert utført. Veldig dyktig og erfaren håndverker, jeg kommer til å bruke igjen. Tusen takk for samarbeidet!

Nov. 2023
S

Spiros om BP Malerservice Team AS

Drammen
Sparkle-/malearbeider nytt tilbygg

Nexus v/Spiros leverte et grundig og flott resultat med stort eierskap ifm grunning og sparkling av vegger og tak, inkludert listefrie overganger i nytt tilbygg. Kommunikasjonen var hyggelig, presis og effektiv gjennom hele oppdraget. Kan varmt anbefales.

Nov. 2023
L

Lauritz om Nexus Malertjenester AS

Drammen

Publisert 13. feb. 2023, 11:36

Oppdatert 22. mars 2024, 13:59