Håndverker

Kristiansand

Maler i Kristiansand

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal fornye male i hjemmet ditt er å finne en maler med god erfaring, som er dyktig og som du kommuniserer godt med. Dette gjelder uansett om du skal male ut eller inne.

Få tilbud fra flere dyktige malere

Tenk over dette før du velger maler

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en maler i Kristiansand. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en detaljert prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til maleren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og maleren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.


I tråd med dette er det også viktig å velge en maler du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler. Videre bør du velge en maler som har de rette, formelle kvalifikasjonene, og som kan gi deg dokumentasjon på at arbeidet er utført etter de gjeldende industristandardene.


Finn profesjonelle håndverkere til prosjektet ditt


Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du maleren som passer best for ditt prosjekt!


To gode tips er å skrive kontrakt med bedriften, i tillegg til å velge vår oppussingsforsikring. Da er du trygg hvis noe uventet skulle skje.


Se andre malerjobber i Kristiansand på Mittanbud:

Sparkling og maling

4635KRISTIANSAND S

Ønsker en pris på sparkling og maling av nygipset vegg og tak. Vegg flate er 86m2 Tak er 57m2

Fikkse vegg/dør/listing

4640SØGNE

Har satt inn dør men mangler listing/dørhandtak/må ellers sparkle/male vegg.skulle ha gjort dette asap/hører fra dere :)

Pusse teglsteinspipe innendørs

4643SØGNE

Ønsker å få pusset min teglsteinpipe slett med svartpigment i pussen, slik at den får et mørkt betong look. I den forbindelse ønsker jeg også å få snudd peisovnen slik at den står rett ut av pipa. Enten at man borrer nytt hull eller finner en egnet rett senterforskyver. Ønsker også snart underlagsplate som går i flukt med gulvet. Pipen har 3 synlige sider som er cirka 70cm bred og 240 cm høy.

sparkle og male

4638KRISTIANSAND S

male og sparke et rom på 8 kvm

Liten jobb- noe sparkling og maling

4639KRISTIANSAND S

Jeg trenger å få sparklet deler av en vegg (innendørs i trappeoppgang) og en annen, liten vegg + maling to strøk.

Sparkling og maling gips ny bolig

4616KRISTIANSAND S

Innvendig sparkling og maling av gips. Kan påbegynnes des/janLes andres evalueringer av malere på Mittanbud:

STUBSTAD BETONG AS

Stubstad Betong AS utfører alt innen MUR OG BETONG! Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på 97109812 eller Joachim@stubstadbetong.no

Nov. 2023

Pusse grunnmur

"Fint arbeid, hyggelige folk."
K
Kristin
Kristiansand s
STUBSTAD BETONG AS

BRIM BYGG AS

4.9 (28)

Brim Bygg AS utfører alt fra innvendig til utvendig maling og vedlikehold. Gratis befaring med uforpliktende pristilbud Vi har lang erfaring med malerarbeid, og utfører jobben med godt resultat. Vi er grundig, nøyaktig og bruker kun anbefalte kvalitetsprodukter. TJENESTER - Innvendig malerarbeid - Utvendig malerarbeid - Bytte gulv, vinduer eller panel - Rehabilitere rom (montere gipsvegger, ol)

Nov. 2023

Maling av tak

"Svært fornøyd med jobben utført av BRIM BYGG AS. Profesjonelt fra første møte til ferdig stilt arbeid. Utført til avtalt pris og tok mer arbeid på strak arm, med gode råd og tips underveis. Anbefales!"
H
Hilde
Kristiansand s
BRIM BYGG AS

SERVICE OG BYGG AS

Nov. 2023

Sparkling tak og vegger i leilighet

"Vi brukte Bygg og El til sparkling av vegger og tak til leilighet. God kommunikasjon underveis i prosessen, og sluttresultatet ble veldig bra."
H
Helene Therese Haugland
Kristiansand s
SERVICE OG BYGG AS

FISKEBEINPARKETT AS

Vi legger, sliper og behandler alle typer tregulv og parkett.? Våre gutta er fantastisk flinke til å legge fiskebein. Vi leverer koplet ?gulv fra A til Å, dvs : -heltre eike staver i ulike sorteringer -legging / hel-liming av disse mott underlaget -lim. vi bruker markedets beste elastikk lim, som har diffusjønssperrende ?effekt i tillegg til å gi fantastisk sterk binding. en annen gunstig virkning av dette limet er støydempende effekt på trinnlyd.? -støvfri sliping med moderne maskiner -beha...

Se mer
Nov. 2023

Fjerning av maling Evnt. sliping av ca 40 kvm parkett gulv.

"En bedrift som jeg kan anbefale på det varmeste. Seriøst fra a til å. Kjell Erik Bjerge"
K
Kjell Erik
Røyken
FISKEBEINPARKETT AS

E.T. MUR AS

Jeg har drevet i bransjen i 10 år, og kan vise til gode referanser.Jeg gjør alt innen mur og betong; flislegging, platting, ovnsmontering, mur/betongtrapp, pussing av mur og flytsparkling av større og mindre flater.Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring Murmester Espen 41457036

Nov. 2023

Installasjon/murpuss/plombering

"Dyktig kar som kan sitt fag. Hyggelig og ryddig."
K
Kolbjørn
Kristiansand s
E.T. MUR AS

Piotr Szulc AS

Nov. 2023

Maling av hus utvendig

"Svært hyggelig kar som utførte jobben etter avtale."
E
Espen
Kristiansand s

INTERIØR MONTERING ARTURAS BAKAS

Selskapet ble etablert i 2006 og daglig leder har 40 års erfaring innen håndtverkerbransjen.Snekkerfirma som tar oppdrag innen:montering og renovering av kjøkken, Smartseng, baderomsinnredninger, skyvedørsgarderober, garasjeport montering, diverse snekkerarbeid (vindu, dør, tak, vegg, gulv ).Har tidligere erfaring fra de største leverandører som:Norema, Designa, Ikea, Kvik, HTH, Strai, Sigdal, Huseby, Italia kjøkken & bad, Epoq, Amiga, Smartseng. Har montert over 1900 kjøkken, samt baderom og sk...

Se mer
Nov. 2023

Legge laminatgulv ca 50 kvm

"Arturas var hos oss ifm gulvlegging og listing av flere rom. Arbeidet ble utført raskt og effektivt, og med god kvalitet. Arturas er hyggelig og pålitelig, og tydelig dyktig i det han gjør. Vi er veldig fornøyde, og har ansatt han igjen ifb renoverin..."Se mer
D
Dijana
Kristiansand s
INTERIØR MONTERING ARTURAS BAKAS

MALEREN KRISTIANSAND AS

Maleren Kristiansand er en Mesterbedrift med totalt 6 ansatte malere og gulvleggere . Vi har egen butikk tilknyttet kjeden Happy Homes  og leverer alt innen maling, tapet ,belegg,tepper og harde gulv .  Vi utfører alt innen tradisjonelt malerarbeid , tapetsering, gulvbelegg  teppelegging , gulvsliping og flislegging . Vårt arbeidsfelt spenner seg fra privatmarkedet til bedrifter og offentlig anbud . Vi er en Miljøfyrtårnbedrift og tilstreber å leve opp til dette . Tilsluttet MLF (Malermestrene...

Se mer
Nov. 2023

Sparkle og male tak

"Sparkling og maling av tak på bad. Raskt og effektivt. Fint resultat."
T
Tora
Kristiansand s
MALEREN KRISTIANSAND AS

DIN MALER E.B. HUSTAD

Litt om Din Maler. Tidligere daglig leder i Ramse Malerservice med 12 ansatte. Vi hadde store prosjekter, nevner Sørlandsenter, Kristiansand internasjonale skole, SK 4 , store boligkomplekser som Jaktodden, wigrden, Justneshalvøya mm. Barnehager, PVU boliger aldersboøiger og sørvisboliger. Videre skoler og flerbrukshaller. Besitter bred kompetanse, alt arbeid utføres iht NS 3420 norsk standar. Din Maler sin hovedgeskjeft er større prosjekter, ved entreprenører som vi regner anbud for. Videre...

Se mer
Okt. 2023

Tapetsering av vegg

"Hyggelig og raskt utført arbeid! Vi er fornøyde kunder."
T
Tone Cecilie
Kristiansand s
DIN MALER E.B. HUSTAD

Georg Grundetjern

Jeg er ny på Mittanbud, men har rundt 35 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser om ønskelig.Jeg driver i hovedsak med innvendig maling, tapetsering og gulvlegging. Jeg kan også gjøre utvendig jobb om det ønskes.Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Okt. 2023

Sparkling av oppusset leilighet

"Georg sparkla og malte hele leiligheten min, er super fornøyd med både resultat, og hvor fort han kom igang! 10/10, anbefaler på det sterkeste!"
N
Nicolas
Kristiansand s
Georg Grundetjern

Holm Co-bygg

Hei, Vi er en bedrift med store ambisjoner, og har mange erfaringer i bransjen og kan vise til referanser. Les om oss her:?https://www.instagram.com/accounts/login/?next=%2Fholmcobygg%2F&source=omni_redirect Vi tar helst på oss små og mellomstore oppdrag. Alt fra boder, halvtak, sette opp vegger, gulvlegging, oppussing av leiligheter. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller trenger hjelp. Med vennlig hilsen. Holm Co-Bygg, Fabian Holm. Telefon: 944 28 687 Epost: holmco.bygg@gmail....

Se mer
Okt. 2023

Dele av til nytt soverom

"God kommunikasjon underveis. Leveringstid var viktig for oss, selskapet leverte raskt og effektivt - sto på for å levere. Kan anbefales videre."
K
Khurom Adil
Hamresanden
Holm Co-bygg

SLØVIK ENTREPRENØR

Hei! Jeg er arbeidsomm og ansvarsfull fyr som har masse energi og tar alle utvending og innvendig maleroppgaver med et snil :) Hilsen Roger Sjekk min facebook for referanser :)

Okt. 2023

Utvendig maling av hus og garasje

"Alt gikk greit og ryddig for seg, til avtalt tid og pris. Kan absolutt anbefales."
E
EDDIE
Sande i Vestfold
SLØVIK ENTREPRENØR

Publisert 13. feb. 2023, 12:13

Oppdatert 17. nov. 2023, 11:42

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.