Fasadevask i Ålesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Fasadevask i Ålesund

LIFTMANN AS

Vinduspusseren AS ser seg som din vaktmester i høyden. Vi utfører det meste i forbindelse med utvendig veldlikehold av bygninger. Vi har lang erfaring med skifertakstein, beslag, pipehatter osv. Vi monterer reklameskilter, folie, solfilm og fikser på fasader der det trengs en lift i høyden. Alt dette og mer, i tillegg til vinduspussing. Vi er et lite firma med 5 ansatte som følger deg godt opp.

April 2021

Fasadevask - Før 17.05.2021

"Jobben ble gjort til avtalt tid med flott resultat. Fikk rask tilbakemelding fra selskapet om vi hadde spørsmål, og jobben ble gjort til en god pris. Strålende fornøyd og anbefaler selskapet gjerne videre!"
T
Tine
Ålesund
LIFTMANN AS

FUNDO FASADEVASK SEBASTIAN RØTHE

4.8 (6)

FUNDO FASADE ER ET MICROFIRMA BESTÅENDE AV KONE OG MANN. VI HAR FOKUS PÅ FASADE & VINDUSVASK. VI HAR HOLDT PÅ MED DISSE TJENESTENE I 8 ÅR, OG HAR HELE TIDEN PRØV Å GJENNOMFØRE DISSE TYPER JOBBER MED AKKURAT DET UTSTYRES SOM TRENGS OG IKKE ALT MULIG EKSTRA DILL FOR Å KUNNE HOLDE UTGIFTENE NEDE. DETTE SPARER OSS FOR UTGIFTER, MEN VIKTIGST AV ALT, DET SPARER DEG FOR HØYE PRISER PÅ VÅRE TJENESTER. TA GJERNE KONTAKT DERSOM DU ØNSKER TILBUD ELLER LURER PÅ NOE ANG HVORDAN VI UTFØRER JOBBENE VÅRE, E...

Se mer
Mai 2021

Fasadevask - Når som helst

"Kom helt til avtalt tid. Flott utført arbeid. Og helt ryddig rundt huset når arbeidet var utført. Veldig fornøyd!"
M
Mariann Vågnes
Ålesund
FUNDO FASADEVASK SEBASTIAN RØTHE

KOMPOT AS

April 2020

Fasadevask - Etter 20.04.2020

"God kommunikasjon. Kom til avtalt tid. Under oppdraget, ringte de når det var noe de lurte på. Utført til avtalt pris."
K
Kjell Ove
Ålesund

TAD BYGG AS

Hei! Takk for din interesse for våre tjenester!Hva fikk du:Kvalitet, tidsbesparelse, vårt engasjement, vi tar oss av alle elementer i ditt prosjekt!Ved behov kombinerer vi ulike underleverandører slik at du får mer tid til deg selv og slipper å bekymre deg for det.Hvem vi er:Vi er erfarne fagfolk som skal sikre kvalitet til alle våre kunder!Hva vi gjør:Vårt utvalg av prosjekter fokuserer i hovedsak på innvendig oppussing, baderomsoppussing og husmaling – innvendig og utvendig.Vårt oppdrag:Du vil...

Se mer
Aug. 2020

Utvendig oppussing

"Effektivt og bra gjennomført arbeid."
F
Frode
Ålesund
TAD BYGG AS

MALERMESTER BJØRNØY AS

Bedriften utfører total rehabilitering av baderom samt innvendig og utvendig maling.Har også god kompetanse på industrigulv, sprøytemaling, gulvbelegg etc.Bedriften benytter i all hovedsak egne fast ansatte til utførelse.Ca 20 utførende håndverkere.Har egen Fargerike butikk med flisutstilling samt stort utvalg av gulv og veggbekledning.Butikken har også egne interiørkonsulenter.

Mars 2019

* Fortsatt ledig: Borettslag ønsker pristilbud

"Vi har opplevd kvalitet på arbeidet, fått en grei pris, hatt god kommunikasjon før og underveis i arbeidet, ryddighet og profesjonell gjennomføring. Alt i alt et firma vi i borettslaget vil sterkt anbefale for alle andre. Tusen takk til Malermester B..."Se mer
W
Wenche
Ålesund
MALERMESTER BJØRNØY AS

RONNY HAAGENSEN

Okt. 2014

Fjerning av mose på tak

"Kjapt svar. Tok befaring. Kom med pris. Kom til avtalt tidspunkt. Taket ble som nytt og regner med at regningen blir som avtalt. Vasket til og med bilen jeg hadde parkert under hustaket da denne naturligvis ble litt skitten. Anbefaler Ronny Haagensen..."Se mer
H
Helge
Ålesund
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste registrerte jobber

Fasadevask

6015ÅLESUND

Spyling og evt impregnering av hustak. Gjelder hus i rekke. Gåseidmarka 1,3,5 og 7.

Fasadevask

6005ÅLESUND

Ønsker tilbud på rengjøring av tak på rekkehus med 3 enheter

Fasadevask

6006ÅLESUND

Rengjøring mose tak, decra tak. Har kjøpt Aaltvedt mose- og algefjerner, men er ikke selv en fan av stiger og takklatring. Det er kun takflatene mot sør som har mose.

Annen rengjøring - 6003 Ålesund

6003ÅLESUND

Sette ut bossdunker

Fasadevask

6010ÅLESUND

Vurderer leige hjelp til vask av hustak, fjerning av mose. Søker pristilbud.

Fasadevask - Før 30.04.2023

6264TENNFJORD

Ønsker fjerning av mose og vask av skråtak av betongtakstein. Boligens grunnflate er ca. 100m2