Fasadevask i Stjørdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Fasadevask i Stjørdal

EINARSEN TAKFORNYING AS

Einarsen Takfornying AS, er en Trondheimsbasert taktekker bedrift som utfører tjenester i hele Trøndelag! Sentral Godkjent fra Direktoratet for Byggkvalitet innen Taktekkingsarbeid i tiltaksklasse 1. Tjenester innen: - Tak og Membrantekkerfaget. - Kompakt tak og terrasser. - Rehabilitering av tak. - Blikkenslagerarbeid. - Takvask og Impregnering. - Takfornying av taksteinstein, takplater og decraplater. - Montering av takrenner, takstiger og snøfangere.ngere og takstiger.

Mai 2023

Fasadevask - Så snart som mulig

"Bra jobba"
A
Anders
EINARSEN TAKFORNYING AS
Siste registrerte jobber

Fasadevask - Så snart som mulig

7505STJØRDAL

Hei. Ønsker takvask på en enebolig. Taket er ca 200kvm totalt. Det er en del mose på taket som må fjernes. Taket er av betong takstein. Bør impregneres etter vask.

Høytrykkspyling av tak. Male vindski, evt vegg.

7506STJØRDAL

Trenger hjelp til å fjerne mose på tak. Kan også male litt.

* Fortsatt ledig: Fasadevask - Når som helst

7510SKATVAL

Ønsker å få fjernet mose av vårt tak. Gjelder bare den ene siden, da solsiden er mosefri. Har man fallsikringsutstyr tror jeg ikke det er nødvendig med lift. Det er enkelt å komme seg opp på taket fra gårdsplassen. Bildene av huset og området rundt er skjermbilder fra google streetview, så de er litt utdaterte. Kan sende nye ved interesse, men antar det vil foregå en befaring. Bildet av bare taket er status mose nå i høst.

Fasadevask - Når som helst

7504STJØRDAL

Utvendig vask av enebolig på 200m2. Klargjøring til maling

Fasadevask - Når som helst

7509STJØRDAL

Takvask: Ønsker tilbud på fjerning av mose på tak, vask av tak og rengjøring av takrenner til høsten. Samtidig at løse spikre hamres/ festes.

Fasadevask - Når som helst

7504STJØRDAL

Har noen store vindu som er vanskelige å nå uten riktig utstyr, så er på utkikk etter noen med profesjonelt utstyr til å ta de og resten av vinduene utvendig på huset.