Flyttevask - Alta

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Flyttevask - 140m2 - Før 26.01.2024

9541ALTA

Rundbask av enebolig i 2 etasjer i forbindelse med salg og flytting.

Flyttevask - 100m2 - Etter 09.08.2023

9513ALTA

Utvask i forbindelse med flytting og salg av bolig. Normal bruk/renhold de siste 10 år.

Flyttevask - 100m2 - Etter 24.04.2023

9513ALTA

Flyttevask. Det som er igjen i boligen etter flytting av inventar er 1 barneseng, kjøleskap, stekeovn, 1 stor fryseboks og et lite bord. Klesskap på alle soverom

Flyttevask - 85m2

9513ALTA

Flyttevask i nyere leilighet. Kun 7 mnd. siden forrige flyttevask. 2 små soverom, 1 litt større soverom, bad, kjøkken, stue og hall + vinduer innvendig (balkongdører også utvendig). Leiligheten er delvis møblert. Lett tilgjengelighet i 2.etg.

* Fortsatt ledig: Flyttevask - 70 - Så snart som mulig

9510ALTA

Flyttevask av leilighet i Kvileskogen, Alta. To soverom, bad, kjøkken/stue, gang og liten bod. Fokus på grundig vask av bad og kjøkken. Høyt under taket i stuen. Det vil stå noen møbler igjen i leiligheten da det fortsatt skal være visning.

Flyttevask - 57 - 26.09.2022

9510ALTA

Flyttevask av leilighet i andre etasje av firemannsbolig. Leiligheten ligger i Kvileskogen 7. Leiligheten er på 57 kvm og består av en liten gang, åpen stue/kjøkken løsning, soverom og bad. Det er høyt under tak, 3,40 m på det høyeste. Det er fastmonterte skap på kjøkken og bad. På soverommet er det garderobeskap men disse er ikke fastmontert. Det står igjen ett spisebord på kjøkken/stue som tilhører huseier. Vi ønsker vanlig flyttevask men i tillegg også pris på: 1) Vask av vinduer utvendig. På bad og kjøkken er det enkeltvinduer, ett dobbeltvindu på soverommet og en vinduesvegg i stua, her er vinduene 3 x 3 meter med oppdelt glass, Det er veranda på utsiden av stuevinduene 2) Vask av hvitevarer Komfyr/ stekeovn med vifte, kombiskap (kjøl/frys), oppvaskmaskin og vaskemaskin.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud