Flyttevask i Sørreisa

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Flyttevask - 65m2

9310SØRREISA

Vask av leilighet for utflytting. Så raskt som mulig.

* Fortsatt ledig: Flyttevask - 110 - Så snart som mulig

9310SØRREISA

Meste av boligen er vasket. Gjenstår vegger og lister i inngangsparti, gang og stue i 2 etg og overflater i kjøkken. Og vedd i trapp ned til kjeller og vegger på bad.

Flyttevask - 25.-28. juli, 133kvm

9310SØRREISA

Andel av tomannsbolig i 2 etg. Kjøkken, stue/spisestue, 3 soverom, lukket trap, bad, WC, 3 boder og ganger i mellom. Gulvene og trappetrinnene har vinylbelegg og veggene er både slette malte flater og malte strier. Badegulvet har fliser og veggene er plater. Badet har dusjkabinett og soverommene har skap som skal stå.

Flyttevask ca 130 kvm 8-9 juli

9310SØRREISA

Komplett flyttevask av vertikaldelt tømt bolig på ca 130 kvm 8. eller 9. juli. Utebod: kosting/støvsuging. Overetasjen (hovedetasje): Gang, stue, ett soverom, stue og kjøkken. Rengjøring av peis. Underetasjen: Gang, to soverom, toalett, bad og tre boder. Vegger og tak skal vaskes i oppholdsrom. Vask av skuffer og skap der dette er.

Flyttevask i Sørreisa

9310SØRREISA

Flyttevask i slutten av juni, 1.etg i enebolig. 120 kvm. Består av kjøkken, bod, stue, gang, bad og vaskerom. Vinduer trenger ikke å vaskes.

Utvask av hus. Ca 230kvm

9310SØRREISA

Ønsker pris på utvask av hus i Sørreisa på ca 230 kvm ifbm flytting.