Flyttevask i Levanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Flyttevask i Levanger

Acosta ceballo tjenester

Vi har lang erfaring med utvendig og innvendig maling. Har utført mange jobber i Trondheim, har gode referanser. God erfaring innom generelt renhold.

Mai 2023

Flyttevask - 135m2 - På 21.05.2023

"Vi hadde en blandet opplevelse, på den ene siden opplevdes kommunikasjonen som vanskelig og vi trodde de trakk seg fra jobben like før den skulle gjøres. På den andre siden møtte de opp likevel og utførte en utmerket flyttevask"
L
Linda
Levanger
Acosta ceballo tjenester

HANSENS RENHOLDSSERVICE AS

KVALITET OG SERVICE I FOKUS!Hansens Renholdsservice AS er et renholdsfirma med over 20 års erfaring i bransjen og kan vise til meget gode referanser fra både privat- og bedriftskunder, - i tillegg til meget konkurransedyktige priser!Vi legger stor vekt på service for alle våre kunder og utfører rengjøringen med høy kvalitet!Målet vårt er å levere kvalitetsrengjøring for hver kunde .Vi jobber med å tilfredsstille kundenes behov og gir 100% fornøydhetsgaranti.Ta kontakt for pristilbud eller hvis d...

Se mer
April 2022

Flyttevask - 150 - 08.04.2022

"Flott utført arbeid. Anbefales"
H
Håvard
Levanger
HANSENS RENHOLDSSERVICE AS

FVF AS

4.6 (125)

FVF AS er et offentlig godkjent renholdsfirma. Vi har renholdere som er stasjonert rundt om i Trøndelag.

Mars 2020

Flyttevask - 96 m2 - Etter 13.04.2020

"Utført i henhold til avtale"
S
Sverre O.
Levanger
FVF AS

HJEM GLEDE RIBEIRO

4.9 (31)

Flyttevask og StorrengjøringÅ flytte medfører masse arbeid. Det er mye som skal pakkes og organiseres. Da kan det være odt å vite at rengjøringen er i gode og profesjonelle hender.Vi Garanterer:*Profesjonelt arbeid*Fagkompetanse*Ansvarlighet*Yrkesstolhet*Taushetsplikt*Rimelige priserMed vennlig hilsen,Hjem Glede Postboks 657517 HellTelf: 468 86 852info@hjemglede.nowww.hjemglede.no

Feb. 2020

Flyttevask - 280 - Før 13.02.2020

"Utvasking av enebolig. Jobben ble utført veldig tilfredsstillende. Veldig detaljertorientert. Sendte fortløpende bilder av utført arbeid. Overlevering av hus uten noen klager på utført renhold. Anbefales! Mvh. Steinar Dahl"
S
Steinar
Levanger
HJEM GLEDE RIBEIRO

RTD RENHOLD AS

RTD Renhold ble etablert i 2016 etter lang erfaring med alle typer renhold og flytting. Vi har kapasitet til å tilby alt fra små, enkeltstående oppdrag til store faste oppdrag. Blant annet renhold og flyttetjenester for bedrifter, offentlige og private kunder med fokus på kvalitet og gode løsninger, med markedets laveste priser. Våre kunder kan forvente diskresjon og konfidensialitet fra alle medlemmer i vår stab. Vi tror på ærlighet, profesjonalitet, arbeid av høy kvalitet og effektiv organiser...

Se mer
April 2018

Flyttevask etter salg av bolig

"God og rydding kommunikasjon og gjorde også en god jobb. De utførte utvask ved salg av hus, og ny eier hadde ingen anmerkninger."
J
John Martin
Levanger
RTD RENHOLD AS

AYA SERVICE AS

Litt Om Firmaet Vårt: Vi er et mellom stort firma og drives siden året 2014. Vi har gode faste kunder både innen bedrift og private. Vår lange erfaring gjør at vi kan utføre alle typer oppdrag professjonelt og effektivt måte. Vi er fleksible og har kapasitet til å gjøre jobben på en tilfredstillede måte. Vi holder med oss alle typer utstyr og vaske midler . Vi har gode referanser, hvis det er ønskelig. Fordeler: Vi er tilgjengelig 24/7 Kvalitetsikring Tett samarbeid med kunder Godt fungerend...

Se mer
Mars 2016

Flyttevask av 70 m2

"Hadde de på flyttevask. Meget grundige og har ingenting å utsette på vasken. De var der til kjøper hadde sett over og godkjent vasken. Kun positivt å si om Aya service. Anbefales!"
B
Bjarte
Levanger
AYA SERVICE AS

TOPP RENT RENHOLD NORGE AS

Topp Rent Renhold Norge AS er en totalleverandør innen renhold og tilbyr følgende tjenester:Renholdsbransjen har vokst enormt de siste årene, som kunde hos oss kan vi garantere deg at vi bruker et av markedes beste merker, samt renholdsprodukter som er tilpasset overflater, dette sørger for mindre slitasje på overflaten.- Daglig renhold: trappevask, butikk, kontor, skoler, barnehager, lager osv. Vi tilbyr skreddersydde løsninger innen daglig renhold som er tilpasset kundens behov.- Rundvask: hje...

Se mer
Mars 2014

Flyttevask ca.150 kvadrat

"Meget bra utført"
A
Arne
Levanger
TOPP RENT RENHOLD NORGE AS
Siste registrerte jobber

Flyttevask - 70m2 - Før 10.11.2023

7605LEVANGER

Ønsker tilbud på flyttevask av ca. 70 kvm2 leilighet rundt den 9. November i Levanger 😊

Flyttevask - 200m2 - Før 30.08.2023

7603LEVANGER

Jacob Schives vei 25, Levanger. Ønsker pristilbud på vask av hus i forbindelse med visning og flyttevask, gjerne to separate tilbud. Eneboligen er på 200kvm. En hoveddel med et bad, stue/kjøkken, tre soverom, gang, bod. En utleiedel med et bad, bod, kjøkken/stue, to sov. Boligen er totalrenovert 2022.

Flyttevask - 135m2 - På 22.05.2023

7608LEVANGER

Flyttevask inkludert vask av vinduer utvendig. Trenger i løpet av denne uken, uke 21. enebolig over to plan med tre soverom og to bad.

Flyttevask - 135m2 - På 21.05.2023

7608LEVANGER

Flyttevask inkludert vask av vinduer utvendig. Kan gjøres en av første dagene i uke 21. enebolig over to plan med tre soverom og to bad.

Flyttevask - 85m2 - På 08.05.2023

7620SKOGN

Ser etter noen som kan gjennomføre flyttevask på en halvpart av tomannsbolig, helst 8. mai (men kan også være fleksibel etter den 8.). Boligen er et sted mellom 80 og 90 kvadrat, to etasjer met ett bad, stue, kjøkken og tre soverom. Ingen hems eller kjeller. Ta gjerne kontakt hvis det er av interesse.

Flyttevask - 50 kvadratmeter - 28.02.2023

7620SKOGN

En leilighet/lite rekkehus på rett under 50 kvadratmeter. Felles stue/kjøkken, ett soverom og lite bad. Ønsker full flyttevask som inkluderer vask av skuffer og skap. Boligen har vært bebodd av ett renslig par, ikke-røykere. Ønsker at flyttevasken skal skje 28.02.23. Leiligheten vil være helt tom på angitte dag.