Flyttevask i Vennesla

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Flyttevask i Vennesla

CC SERVICE NZEH

CC Service er en offentlig godkjent renholdsbedrift som tilbyr profesjonelle renholdstjenester til private hjem og bedrifter. Renholdet kan f.eks utføres hver uke, annenhver uke , eller etter avtale. Det tilbys også flyttevask og nedvask. Vi tilbyr effektive og trygge tjenester. Vi maler hus og klipper gress bare ring hvis du trenger hjelp.

Aug. 2023

Flyttevask - 90m2 - Etter 20.08.2023

"Vi er veldig fornøyd med utvasken de utførte. Huset har aldri vært så rent og luktet så godt før. Vi bruker de gjerne igjen ved en senere anledning dersom vi skulle ha behov 😊"
E
Emilie Celdran
Kristiansand s
CC SERVICE NZEH

FIARA Finn Arild Arntsen

4.7 (12)

Arbeidsområde er.: Renhold av private hjem, hovedrengjøring og flyttevask, m.m.?

Mars 2021

Flyttevask - 237 kvm - Etter 22.03.2021

"Veldig fornøyd med arbeidet👌"
G
Grete
Øvrebø
FIARA Finn Arild Arntsen

Willa Renhold AS

Velkommen til vår bedrift! Vi er leverandør av renholdstjenester til private, bedrifter, offentlige etater og institusjoner. Faste og gode renholdsrutiner spiller en viktig rolle for å øke effektiviteten på arbeidsplassen og opprettholde en bedre inneklima og miljø. Disse faktorene bidrar til å øke trivsel blant dine medarbeidere og minsker faren for helsefarlig innemiljø som kan resultere i sykefravær. Vi lager en renholdsplan i Renhold til kundens behov. Hvor ofte og hva som skal rengjøres be...

Se mer
Jan. 2021

Flyttevask - 115m2 - Etter 08.02.2021

"Kom på avtalt tid og gjorde en god jobb. Anbefalers"
T
Thom Andre
Vennesla
Willa Renhold AS

Privat Renhold Service Eva Kekesi

Mars 2020

Flyttevask - 95 - 30.03.2020

"Var dyreste tilbudet jeg fikk, men valgte dem pga dem kunne til avtalt tid og mange positive tilbakemeldinger."
A
André
VENNESLA

ENIEV Z. VEDLIKEHOLD

4.7 (54)

Alt innen snekkerarbeid, samt sliping og lakkering av gulv, fasade og intergjør malearbeid, sprøytemaling, taktekking, flislegging, gulvlegging, sparkling, tapetsering, skifte dører og vinduer,skifte kledning, parkett, listing, vasking av takstein, fasadevask, flyttevask, daglig / ukentlig rengjøring av private og bedriftslokaler. Vi har god erfaring! Vi legger stor vekt på høy kvalitet og rimelig pris til avtalt tid! Referanser etter forespørsel. Gratis befaring, prøv oss, så blir du garantert...

Se mer
Aug. 2017

Nedvask av leilighet før flytting, Sørlandet, Vennesla Kommune

"Hyggelig og raskt jobb. Imøtekommende. Vasket ned leiligheten på en dag. Møtte opp til avtalt tid. Om der var noe jeg var missfornøyd med fikk jeg beskjed å ta kontakt så skulle de komme tilbake. Der var et par områder som ikke var vasket. Men på gr..."Se mer
K
Kristian Johan
Myre
ENIEV Z. VEDLIKEHOLD

BYGGSERVICE PLUSS AS

Vi er et byggfirma i Kristiansand som utfører alt av byggetjenester. Vi er opptatt av kvalitet og fornøyde kunder, og har allerede mange faste fornøyde sammarbeidspartnere!Vi utfører vårt arbeid til avtalt tid og pris.Byggservice Pluss AS utfører byggetjenester som maling, skifing av vinduer, snekring og legging av gulv.Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne - og vi snakker flytende norsk ;)

Mars 2015

Nedvask enebolig

"Utrolig fornøyd med dette firmaet. Effektiv og grundig gjennomført. Møtte opp til avtalt tid, veldig grei pris og koslige ansatte og leder. Kan virkelig anbefale disse videre til andre. Jeg kommer til å bruke disse ved en senere anledning."
C
Cassandra
Vennesla
BYGGSERVICE PLUSS AS
Siste registrerte jobber

Flyttevask - 100m2 - Etter 10.11.2023

4706VENNESLA

Nedvask av fire soverom, to små bad, gang og vindfang.

Flyttevask - 110m2 - På 27.07.2023

4715ØVREBØ

Trenger full flyttevask med fornøydgaranti imorgen kl 15:00

Flyttevask - 90m2 - Etter 20.08.2023

4715ØVREBØ

Flyttevask av enebolig på Øvrebø.

Flyttevask - 130m2 - På 29.06.2023

4708VENNESLA

Hei! Vi skal flytte ut av huset vi leier, og trenger hjelp med utvasken. Huset er tre etasjer og vil antar det er mellom 100-150m². Det består av en stor stue/spisestue, et lite kjøkken, to bad, tre soverom og en kjeller med kontor, vaskerom og oppbevaringsrom. Det inkluderer vasking av peis og vinduerm Vi er ikke helt sikre på hva slags detaljer dere trenger for å gi oss et prisanslag, så dere må bare spørre dersom dere skulle trenger å vite mer.

Flyttevask - ca 125m2 - På 28.06.2023

4708VENNESLA

Vi ønsker flyttevask av et hus på ca. 125m2 og tre etasjer (inkl. kjeller). Nøklene skal leveres inn 30. Juni

Flyttevask - 80m2 - Før 30.05.2023

4706VENNESLA

Leilighet i første etasje, alt på en flate. Smååsane i Vennesla. Overtakelse for ny eier er 1. juni, så vask må skje før det.