Trenger du pianotransport i Ålesund?

Har du et piano som skal flyttes? På Mittanbud finner du trygge og solide fagfolk i Ålesund som kan hjelpe deg med pianotransport eller transport av andre store gjenstander.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du pianotransport i Ålesund?

Har du et piano som skal flyttes? På Mittanbud finner du trygge og solide fagfolk i Ålesund som kan hjelpe deg med pianotransport eller transport av andre store gjenstander.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Flytteoppdrag i Ålesund for store ting på Mittanbud

Pianotransport - Så snart som mulig

6011ÅLESUND

Enkel flytting av piano: ut fra hus er det ingen trapper, pianoet står i entreen. 3,4 km med bil til nytt hus, 4+5 trappetrinn utvendig, så ingen trapper inne i nytt hus. Må Gjøres innen mandag 15.01 kl 11.00.

Annen transport

6013ÅLESUND

Flytte piano fra 1.etg Arnehjellen, 6013 Ålesund til Østre Aspehaug, 6010 Ålesund, 3.etg uten heis. Ønsker flyttingen utført i løpet av uke 48 eller uke 49

Pianotransport

6265VATNE

Flytting av piano fra Vestnes til Vatne.

Pianotransport

6264TENNFJORD

Noen med kranbil som kan ta på seg å frakte et flygel fra Spjelkavik til Tennfjord.

Pianotransport

6013ÅLESUND

Valgte pianotransport, men det er et vinskap på 145kg som skal flyttes fra Blindheim (Tverrvegen) til Hessa (Stavnesveien). Skapet måler 860 x 530 x 1893. Det kan fraktes liggende, men da må det ha papp og noe mykt under, da det er mye glass. Bil kan parkere rett ved plen, og skapet må da forflyttes over ca 5 meter plen, opp 2 trinn til en markterasse og så inn en rett gang, ca ytterligere 5 meter. Har en del papp og noen sekker med isopor stående, så ønsker tilbud på å ta med dette til Bingsa på returen.

Pianotransport - Etter 25.09.2023

6016ÅLESUND

Piano flytting. Står i 2. etg og skal inn i en enetasjes hytte. Hva vil dette koste?

Siste evalueringer
Flyttelass fra Ålesund til Sande + 1 mnd lagring

Veldig hyggelige folk og de eneste som kunne gi fastpris på hele oppdraget. Kom på gratis befaring og flyttet til avtalt tid. Møbler var godt innpakket i tepper, mange esker og i tillegg to piano ble flyttet uten at noe som helst ble skadet. Disse gutta kan jeg virkelig anbefale!

Okt. 2017
T

Tom om ROBERT IVERSEN TRANSPORT

Sande i Vestfold
Frakte piano fra Stordal til Ålesund

Veldig bra firma som ordner jobben til en god pris. Bra service og mye rimeligere enn sine konkurrenter. Kan absolutt anbefale disse til alle!

Mai 2017
T

Trine om ROBERT IVERSEN TRANSPORT

Ålesund
Flytting av piano fra Skodje til Ålesund

Godt utført jobb til avtalt tid

Mars 2014
K

Katrine om FRODE PILSKOG VARETRANSPORT AS

Skodje