Trenger du pianotransport i Drammen?

Har du et piano som skal flyttes? På Mittanbud finner du trygge og solide fagfolk i Drammen som kan hjelpe deg med pianotransport eller transport av andre store gjenstander.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du pianotransport i Drammen?

Har du et piano som skal flyttes? På Mittanbud finner du trygge og solide fagfolk i Drammen som kan hjelpe deg med pianotransport eller transport av andre store gjenstander.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Flytteoppdrag i Drammen for store ting på Mittanbud

Pianotransport - Så snart som mulig

3016DRAMMEN

Oppdraget gjelder flytting av et eldre piano med jernramme. Pianoet skal flyttes fra spisestue til bibliotek, innenfor samme etasje. Det er i underkant av 20 meter. Ved flytting må gulvene beskyttes, det er parkett i stue/spisestue og keramiske fliser i entreen. Eventuelle skader som oppstår på gulv under oppdraget skal dekkes av leverandørens forsikring eller leverandøren selv, uten at oppdragsgiver belastes med egenandel eller på annen måte. Vi ønsker komplett pris inkl mva for oppdraget, samt når oppdraget kan utføres.

Pianotransport - Så snart som mulig

3050MJØNDALEN

Ønsker tilbud på flytting av 6,7 m langt shuffleboard som må heises ned med kran fra 6. etasje i et bygg i Oslo sentrum og deretter fraktes til Mjøndalen. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=338244692

Pianotransport - Så snart som mulig

3023DRAMMEN

Transport av piano som skal kastes. 3. etg i blokk uten heis, kan kjøre helt til inngangsdør. Mål på piano :br 136 cm, h 112 cm, dybde 59 cm.

Pianotransport - Etter 11.01.2024

3047DRAMMEN

Ut fra første etasje. Ned en murtrapp til hageplan. Derfra kanskje 20 brede trappetrinn ned til gateplan. Eventuelt kan det tas en sti/vei ned på baksiden av huset. Piano skal kjøres inn i garasje 7 minutters biltur fra Skogliveien til Øvre Storgata i Drammen. Derfra bred oppgang til 2. etasje i nytt leilighetskompleks. Piano er normal størrelse, verken lite eller stort. Bilder kan sendes om ønskelig. Men bilder kommer jo om om du googler adressene.

Pianotransport - Så snart som mulig

3058SOLBERGMOEN

Frakte et spinett ifra Bukta, Drammen til Vigebo, Kristiansand

Pianotransport

3039DRAMMEN

Lite piano H 99 cm B 135 cm som skal bort/kastes. Kan transporteres til lokal gjenvinningsstasjon Lindum til gjenbruk/gjenvinning 5 min kjøring fra henteadresse eller til annet sted praktisk for den som henter. Piano stor i 1.etasje og må trilles/bæres 15 meter på grussti til parkeringsplass med god plass til flyttebil. Mvh Eva

Siste evalueringer
Pianotransport - Før 19.02.2019

Job have been done timely and professionaly.

Feb. 2019
G

Gérard om KIVI TRANSPORT

Drammen
Kopimaskin - Så snart som mulig

Hyggelige, løsningorienterte og positive mennesker som møter til avtalt tid og gjør en god innsats. Anbefales!

Des. 2018
A

Askland Service og Salg om NALI TRANSPORT AS

Drammen
Transportering av piano fra Drammen til Svelvik

Veldig fornøyd! Jeg fikk raskt tilbud og med god pris. De hentet pianoet til avtalt tid og det ble trygt levert. De sa de skulle komme 3 personer, men møtte kun opp med 2. Men det gikk likevel veldig fint ettersom de hadde trappetralle og en festeanordning til pianoet. Anbefaler firmaet på det varmeste!

Juni 2018
R

Rebecca om TOOR SINGH TRANSPORT AS

Svelvik
Transportering av piano fra Svelvik til Vettre (Asker).

Flytting av piano fra Svelvik til Asker ble utført på en best mulig måte. Firmaet var tilgjengelig på epost og telefon, og hadde ledig kapasitet akkurat da vi trengte det. To mann med bil og utstyr møtte opp til avtalt tid. I tillegg hadde de den billigste prisen. Det var en god opplevelse å samarbeide med Flyttetrans - anbefales!

Sep. 2017
M

Maria om FLYTTETRANS AFRIM PLLANA

Svelvik
Flytting i Drammen: 128kvm bolig (inkl. piano) + 4kvm lager

Gjorde en god jobb til avtalt pris. Gikk raskt og kom til avtalt tid.

Jan. 2017
M

Mats Asvald om TORART

Drammen
Bære piano

Helt greit. Reagerte riktignok på at de ikke brukte bærestropper da de bar pianoet, både for sin egen skyld og pianoet. I tillegg la jeg inn i bestillingen et ønsket kl.slett for jobben, mellom kl 12:00 og 17:00 den avtalte datoen men mulig noe kommunikasjonsproblemer for de kunne ikke komme før etter kl 18:00. Det skapte litt problemer i forhold til andre ting/avtaler men greit nok det også.

Des. 2016
S

Sigrid om Scan Service Sanjay Sharma

Drammen
frakte piano og møbler fra drammen til sande i vestfold

100% gjennomført fra bestilling til ferdig levert

April 2016
D

David om ACTIV TRANSPORT & FLYTTEBYRÅ AS

Sande i Vestfold