Pianotransport i Trysil

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Pianotransport i Trysil

HORDALAND FLYTTETJENESTE JOHN HAMRE

Hordaland Flyttetjeneste er et lite firma på Sotra, som trafikkerer hele Norge .Vi kjører kunst for en rekke kunstforeninger og gallerier fra Mandal i sør til Kirkenes i nord.Transport av flyttegods er selvsagt også en av våre spesialfelt.Til slutt kan nevnes at vi i følge en rekke kunder er blitt god på transport av motorsykler.Ha en fin dag!MvhHordaland Flyttetjeneste5363 ÅGOTNESJohn Hamre

Feb. 2016

Frakt av ca. 10 kubikk innbo fra Trysil til Orkanger i lutten av januar 2016

"Flyttelasset ble avhentet og levert helt uten problemer. Jeg har brukt firmaet før og kommer til å bruke det neste gang jeg flytter."
K
Kristin
HORDALAND FLYTTETJENESTE JOHN HAMRE
Siste registrerte jobber

Pianotransport - Når som helst

2422NYBERGSUND

Hei! Jeg ønsker pris på transport av et digitalt kirkeorgel fra Karmøy til Trysil. Det er ca 170 kg og 137 x 67.

Pianotransport - Før 24.12.2018

2420TRYSIL

Pianoet står i Bardu på Setermoen og skal flyttes til Trysil Piano ønskes flyttet. Det kan bæres av to stk ut av det ene huset og inn i det andre. Lett tilgjengelighet å flytte ut og lett å flytte det inn.

Frakt av ca. 10 kubikk innbo fra Trysil til Orkanger i lutten av januar 2016

2420TRYSIL

Kjøleskap, vaskemaskin, et orgel som kan løftes av to mann, få flyttekasser og seng. Assortert gods, men ikke mer enn 10 kubikk.

Transport av flygel fra Trysil til Gran

2423ØSTBY

Undertegnede har kjøpt flygel privat. Ønsker tilbud på flytting av dette fra Landsvegen, 2423 Østby til Skjervumsvegen, 2750 Gran. Det er et baby-grand flygel. Mål: 140cmx150cm Instrumentet står i 1. etasje, med to-tre trinn ned (enkel utgang via veranda). Skal inn i 1. etasje med to trinn utenfor til stue i 1. etasje. Avstand A-B ca 210 km.